Бізнес - праебізнэс
Пагаворым пра жыццё
|
27 February 2025
ад
Andrey_777
|
60 Адказаў
|
1,627 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На нг бачыў адну скаргу і слязлівую гісторыю, маўляў прасіў заблочыць, а не добрыя людзі не заблочылі і я зліў крэдыт 500к.
🔗 Вось скарга была.
Здаецца яе і вырашылі, вярнулі чалавеку 500к, ён нават дзякуй не сказаў у скарзе, я яшчэ гэта асвятляў у тэме Аркады. Але не сутнасць.
Ну і здавалася б якісьці ўрок або досвед чалавек вынес? Ды наадварот – зноў тая ж песня і іншае казіно.
🔗
І я так падумаў, а выгадна напэўна, праз лайв БЭЛЭНС пераліваваць напрыклад ( з казіно ў казіно), рабіць няўдалыя спробы блакіроўкі праз чат, і пасля атрымаць грошы ў х2 памеры.
Якісьці крэдыт не фартовы відаць.
Так, напэўна гэта чал з «новага пакалення». Для такіх як … удзячнасць пусты гук, яны лічаць, што ім усе павінны) Пракатыла адзін раз – пракатуе і яшчэ, але Бог не фраер, усё бачыць…
🤣 прачытаў скаргі. Вось гэта стратэг, думае самы разумны… Хоць увогуле ясна, што чалавек апрабуе схему!
Для такіх патрэбен адзін рэестр, каб ні ў якіх праектах з ліцэнзіяй не рэгістраваўся!
Відавочна ж, што гэта схема. Круціцца як можа, але казіно самі па сутнасці вінаватыя тут
Я яшчэ даўно пра гэта думаў, а можна ж так гуляць і вяртаць грошы)
Тэма лепшая і хутчэйшая, чым чарджбэк.
Толькі вось з цягам часу скончацца казіно, якія +- вырашаюць скаргі і ідуць насустрач гульцу.
У яго поўны профіль з падобнымі скаргамі за апошнія некалькі гадоў 😀
Прычым не праходзіла толькі там, дзе ён сам сябе перайграў і проста прасіў заблакаваць назаўжды, а не па залежнасці.
ну можа ён хаця б навучыць гэтыя шарагі, каб выконвалі свае ж правілы… няхай вучацца на сваіх памылках😎
Прычым, судзячы па ўсім, гуляе менавіта лайв.
Норм схемка, у выпадку няўдачы застаешся пры сваіх
Прикольна, рана ці позна даігрываецца, спосаб выдатны, слоў няма, але калі нарвецца не на тых дзядзькоў і потым званкі на тэлефончык або ў кватэрку.
Вось гэта мне і не зразумела, што нейкія людзі мутуць нейкія схемы і забіраюць у казіно грошы. І потым казіно адбіваюцца на простых гульцах і за любое найменшае парушэнне спісваюць усе грошы.
Гульні нейкімі (псевда-правіламі), пра якія яны самі ж і забываюць, але калі ўспадзе магчымасць, то несумненна ўспамінаюць пра гэтыя правілы.
Але нічога страшнага, бо нічога не вечна і ўсё мяняецца…
нядрэнную схему прыдумалі, але тут , як пашанцуе ў выніку
Тут усё трохі прасцей і гульняр у цэлым такі не адзін.
“Выгадаў = вывёў – карасо. Праіграў = не вывёў = не заблакаваў – верну”
У Кюрасао ўступіў у сілу новы закон – LOK, які ўзмацняе палітыку ў частцы самаадключэння і запытаў на блакіроўку.
Там вельмі многа “мёду”, праўда ўвесь гэты мёд забівае адно новаўвядзенне….. “Ліцэнзія цяпер не ўмешваецца ў спрэчкі паміж аператарам і гульцом”
Я якраз зараз вывучаю ўсе новыя патрабаванні да аператараў і будзе зроблены вялікі артыкул у гэтай частцы.
Зразумела, што гульцы карыстаюцца гэтым функцыяналам у скаргах.
Але тут варта асобна адзначыць, што многія гады недабрасумленныя аператары шукалі розныя шчыліны для адмовы ў блакіроўках, для разблакіроўкі акаўнтаў і іншага падобнага….
Як вышэй правільна адзначылі, хоць барацьба па такіх кейсах і ідзе, але не ўсюды і не заўсёды атрымліваецца такія спрэчкі з адміністрацыямі таго ці іншага казіно выйграць.
Не дзіўна, што цяпер гульцы выкарыстоўваюць любую магчымасць вярнуць свае сродкі. І ў цэлым я падтрымаю словы Андрэя, што гэта схема і яна будзе працаваць (як мінімум праз разборкі з адміністрацыяй казіно ў скаргах) да моманту ўвядзення нармальнай сістэмы самаадключэння.
Па велізарнай колькасці праектаў з абноўленай ліцэнзіяй Кюрасао ідзе аўдыт і абмеркаванне функцыяналу іх сайта (адзначу, што не толькі яны, але і Анджуан) Прыклад такога кейсу на ім + увядзенне самаадключэння і больш таго, адмова ў паўторным адкрыцці такіх акаўнтаў.
У цэлым, за апошнія пару гадоў “смех” аб’юза і іншых прыкалаў павялічыўся ў разы. Таму так, калі раней у многіх момантах можна было націскаць на лаяльнасць у нейкай ступені пры не грубых парушэннях, цяпер амаль нідзе не прайдзе.
Проста не можа быць такога, каб у гэтага таварыша не атрымалася ІМЕННА занесці і вывесці.
Калі б зацікаўленыя асобы змаглі знайсці хаця б адзін падобны прэцэдэнт, то, думаю, гэтая схема для гэтага таварыша памерла б.
Або ён у кожным казіно выкарыстоўвае розныя асабістыя даныя?
Ну чаму ж. Ён прыводзіў як прыклад тое ж казіно:
🔗
Не, Слава, ты не зразумеў, пра што я.
Я менавіта пра ўдалых сесіях гульні ў якіх-небудзь казіно гэтага чалавека.
Ну т.е. там, дзе ён депнуў,выграў,вывёў.
НЕ, я зразумеў. Вось якраз жа скарга, дзе ён дэпнуў, выйграў і вывёў. Такіх не адна
Сорян,это я не так назву скаргі прачытаў)
Тады як такое магчыма?
Калі прайграў-то залежнасць,калі выйграў-то нічога не баліць…
а ў марафона комоўскага чыя ліцэнзія? забаніўся ў парыве пасля заліву і цяпер не магу разлакавацца ўжо гадоў 8😮
ну тут відаць справа не ў ліцэнзіі, а ў “марцы”
Сэнс просты і відавочны-гэты чалавек проста напроста ашуканец.
Выдаткі ад яго дзейнасці казіно перакладае на астатніх(чэсных) гульцоў.
Ну вось, ён выйграў – вывёў. Потым пайшоў блакавацца, не заблакавалі, дапхнуў і прайграў. У цэлым такіх кейсаў у гэтага юзера хапае, у іншых таксама.
Я ўжо некалькі гадоў розным плятформам і праектам прапаноўваў стварыць агульную базу залежных (калі хаця б у адным праекце паступае запыт па азартнай залежнасці, чалавек блакуецца адразу ўсюды, дзе ён ёсць). Але для казіно гэта велізарная страта грошай….
У Марафона іх шмат
Сутнасць тут у тым, што ў казіно павінен быць нармальны механізм блакіроўкі, той, які ПРАДПІСАНЫ ліцэнзіятарам.
Калі гэта будзе працаваць паўсюль(чым уласна я зараз і займаюся з тымі, з кім ёсць сувязь), знікне такая схема
ну махляр ашуквае кагосьці, а тут проста выкарыстоўвае лазейкі, халатнасць, распіздзяйствам казінаў
Ну гэта нагадвае адмазку, што бабы самі правакавалі мужчын на згвалтаванне😏
Любы серийны маньяк спасылаецца на тое, што ён не мог змагацца са сваімі жаданнямі.
У чым тут схема адрозніваецца? Чэл свядома ўкладае нямала бабла, калі падае – выводзіць, сліваецца – адразу писец, як хвора.
А мы потым дзівімся, што казіно закручваюць гаечкі адэкватным гульцам…
Я разумею, што чел карыстаецца ўразлівасцю, ну так на гэтым і пабудавана любая схема махлярства ў любой галіне…
Зноў жа адзначу, лудаман знойдзе сабе месца для гульні заўсёды і будзе хадзіць па казіно.
Не нармальна, пасля паведамлення пра залежнасць:
а) пасылаць гульца
выпей рюмочку какаопісаць лісты на поштуб) прасіць тры тоны дакументаў для блакіроўкі
в) усімі спосабамі яе цягнуць
г) адгаворваць гульца
Па́вінен быць механізм, дзе хлопец можа альбо сам абмежаваць сабе гульню (як гэта ў казіно на платформе софтсвисс або ў сетцы крипптобосс)
Або пры першым звяртанні ў чат, гульцу павінна адключацца магчымасць гуляць, альбо ўносіць дэпазіты (як гэта робяць у Рио)