Біткойн можа вырасці да 200 тыс. $ у 2025 годзе
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
17 November 2024
ад
igor9555
|
29 Адказаў
|
524 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аналітыкі банка Standard Chartered чакаюць, што курс біткоіна можа дасягнуць $200 тыс. да канца 2025 года. Адзін з галоўных фактараў, на якім заснаваны прагноз, – адабрэнне ў ЗША спотавых біткоін-ETF, піша The Block.
У выпадку адабрэння спотавых біткоін-ETF гэтыя інструменты могуць прыцягнуць ад $50 млрд да $100 млрд у бягучым годзе, лічаць у банку
Банк параўнаў чаканы запуск спотавых біткоін-ETF з біржавымі фондамі на золата і з тым, як апошнія зрабілі рэвалюцыю на рынку золата, адкрыўшы шырокі доступ для інвестараў. У Standard Chartered разглядаюць патэнцыйнае адабрэнне біткоін-ETF як «паваротны момант» для нормалізацыі ўдзелу ў біткоіне інстытуцыйных удзельнікаў рынку.
Аналітыкі адзначылі, што цана золата за сем-восем гадоў пасля запуску ETF расла ў 4,3 разы. Па іх меркаванні, у выніку дазволу спотавых ETF на біткоін цана крыптавалюты вырасце гэтак жа моцна, але на працягу карацейшага перыяду (адзін-два гады), паколькі гэты рынак будзе развівацца хутчэй. «Гэта згаджаецца з нашай думкай, што ў канцы 2024 года біткоін дасягне ўзроўню $100 тыс. Калі прыток сродкаў, звязаны з ETF, будзе расці, то, як мы чакаем, да канца 2025 года курс біткоіна можа наблізіцца да $200 тыс. Гэта прадугледжвае, што да канца 2024 года ад 437 тыс. да 1,32 млн біткоінаў будзе захоўвацца ў спотавых амерыканскіх ETF. У пераліку на даляры ЗША гэта павінна складаць прыкладна $50-100 млрд», – цытуе выданне аналітыкаў.
Верагодна, многія пра гэта кажуць і прычына росту рэальная.
Увогуле аналітыкі даюць прагноз росту на 5-7 гадоў да 700к, але малаверагодна.
Можа, калі яго ўвесь здабудуць, то і будзе такая цана.
Не, ну калі аналітыкі кажуць, трэба браць, як я лічу, засталося зразумець, на што браць, але гэта ўжо дробязі
Гледзячы якіх аналітыкаў слухаць, хтосьці казаў пра падзенне да 40к, а на справе рухаемся да 100к. Хоць мне здаецца ў гэтым выпадку гэта роля Трампа, ён быў тым фактарам дзікага бурлану.
Згодны, ужо гады 3-4 чую, што ўся крыпта ўвогуле абрынецца да нуля.
Як гісторыі з казіно, што ім мала засталося і хутка ўсе яны зачыняцца)
але з другога боку вечнага росту таксама быць не можа. І карэкцыя, і то значная – яна таксама павінна быць.
Добрая піраміда атрымалася , Маўродзі адпачывае , пакуль ёсць попыт вялікі ён будзе жыць , але аднойчы вы прачнецеся і ўсе серверы адфарматаваныя , быццам нічога і не было, і прад’явіць то нікому нельга і нічога , ніхто , нічога не абяцаў , бурбалка здулася , але пакуль не здулся зарабляем з паветра, галоўнае своечасова сваліць …….
Ну хто-то кажа, што крыпта – гэта казіно. Кожны бярэ на сябе рызыкі, можна заходзіць ці не. Што ўжо казаць пра мемкойны, там усё сумленна кажуць. Але колькі людзей змаглі падняць на такіх манетах.
Вось правільны адказ , кожны бярэ на сябе тыя рызыкі на якія ён здольны , 70 прац павінна быць у лепшых актывах – акцыях а астатняе можна дурачыцца і рызыкаваць….
Усё магчыма але я думаю наўрад ці
Не пагаджуся,70% павінна быць у нерухомасці,зямля,кватэры,дома,зразумела пры належнай фінансавай магчымасці нерухомае маёмасць трэба набываць у першую чаргу,як надзейныя інвестыцыйныя актывы.
Акцыі ж..🤣🤣🤣тым болей на нашым полі Цудаў,дзе мы ўсе жывём цудоўна🤔🤣💯 гэта яшчэ тая ідэя трапіць на грошы !!!
Тым болей з тымі законамі,якія ў прынцыпе не рэгулююць гэты від дзейнасці дагэтуль!!!
Ці ж акцыі банкаў тыпу Сбера, ВТБ і Яндэкса🤣🤣🤣
Я таксама так думаю яшчэ і аўто можна прыкупіць
вялікія грошы любяць рызыкоўныя ўкладзенні, нерухомасць не дае столькі….
солану куплялі па 2.5 бакса, глядзі цану зараз
біткі ўжо доўга ляжаць, бралі яшчэ па 100 баксаў
Сбер і Яндекс хто закупіўся на прасадзе зарабілі мільёны, зараз у трэндзе, але большага ад іх ужо чакаць не варта, здалі пайшлі ў крыпту….
Інвеставаць у сваё будучае і ў сваіх дзяцей – нядрэнная ідэя, на пенсію не пражывеш………
Апублікавана: 1 May 2025 #14
Таксама так думаю ён ужо вырас колькі трэба
Ён вырас і паспеў апусціцца за год што павінна адбыцца каб ён вырас у два разы
@sergej29 каб усе банкі залілі ў яго яшчэ больш.
Так, як звычайна, трэба ў два разы ўпасці, каб потым падняцца ў два разы)
Апублікавана: 1 May 2025 #18
Упаць навряд ці зможа моцна зараз крыпта захапіла інэт
Ну што ж, гледзячы на тое, якія падзеі адбываюцца ў свеце, рэцэсія і падзенне сусветнай эканомікі цалкам магчыма, і падзенне бітка таксама рэальнае. Зараз крыпта вельмі моцна ўвайшла ў наша жыццё.
не веру
@pokoq куды? У што? Проста ў пустату?
@md1nosaur да ўвогуле зайшоў сёння, столькі тут набегла, я гляджу:)))👀 з-за поінтаў што ці
@gans2115 угу, на жаль, гэта выходны “срач”
купляем біток?
я веру ў 250k