Біржы і санкцыі Вялікабрытаніі

Крыптавалюты і крыптакашалькі | 28 мая 2026 г. у 20:41 ад | 5 Адказаў | 144 Прагляду | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Больш за $10 млн сродкаў расійскіх карыстальнікаў апынуліся замарожаныя на міжнародных крыптаабменніках пасля ўвядзення новых санкцый Вялікабрытаніі.

Крыптабіржы Bybit, Binance, Bitget і іншыя платформы пачалі пазначаць лічбавыя актывы, звязаныя з расійскімі сэрвісамі, якія трапілі пад брытанскія абмежаванні, як «брудныя». З-за гэтага частка аперацый па пераводзе сродкаў на такія пляцоўкі і назад стала блакавацца альбо адпраўляцца на дадатковую праверку.

Яшчэ да афіцыйнага абвяшчэння санкцый некаторыя кліенты міжнародных крыптасэрвісаў пачалі атрымліваць апавяшчэнні з патрабаваннем вывесці актывы на працягу сутак. Пасля гэтага доступ да часткі ўліковых запісаў абмяжоўваўся. Карыстальнікі таксама скардзяцца на цяжкасці з аднаўленнем доступу: у чатах адказваюць ШІ-асістэнты, а адказу ад службы падтрымкі даводзіцца чакаць па некалькі дзён.

HTX (раней Huobi)
EXMO Exchange Limited
Rapira (Rapira Group LLC)
Grinex LLC
Meer Crypto Exchange
Bitpapa (Bitpapa IC FZC LLC)
Aifory LLC

Пасля атрымання сродкаў з гэтых бірж пачалі масава блакаваць акаўнты. Ужо бачыў мноства скаргаў, што іх сродкі замарожаныя і акаўнт адправілі на праверку.

Нават у той самай дуэлі, на якой няма верыфікацыі і нават профілю, ужо ёсць выпадкі запыту некалькіх узроўняў верыфікацыі. Якраз пасля дэпазіту з падобных бірж або атрымання ад іх сродкаў.

Прыплёгла адкуль не чакалі) У нас картамі задушылі, цяпер і крыпту з іншага боку. Хутка лісточкамі плаціць будзем)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 371
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

Bybit нядаўна заблакіраваў

Але, як я зразумеў, гэта з-за транзакцый з вайтберд (Беларусь), бо іншых, хто не абменьваў там, пакуль яшчэ не банілі, ну і навіны таксама пацвярджаюць гэтую тэорыю..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
256
Публікацыі
1 069
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Знаёмаму ўляпалася, перадаў з HTX на дэль грошы і прыехала вэрыфа. Жорстка, канешне, да крыпты прыдзірацца, не вельмі разумею, як яны за

чым будуць сачыць, я на біржы амаль нічога не захоўваю, p2p атрымліваецца пад пагрозай, лягчэй РУ забараніць абмен тады.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 371
Падпісчыкі