Білзер'ян, карлік і гарыла ў новай прамо-кампаніі BGO

Раздзел гумару | 5 November 2014 ад | 2 Адказу | 784 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 060
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

У сярэдзіне верасня скандальна вядомы покерyst і плэйбой Дэн Білзер’ян падпісаў контракт з навічком на рынку анлайн гемблінгу – BGO Entertainment. Кампанія толькі пачынае свой шлях і паспрабуе даць бой гігантам індустрыі кшталту Playtech, Microgaming і NetEnt. Дэн, у сваю чаргу, па ўмовах кантракту стаў тварам рэкламнай кампаніі BGO. А гэта значыць, што нас чакае шмат вясёлага і шокавага кантэнту як на тэлебачанні, так і ў Інтэрнэце.

Адразу пасля падпісання кантракту ў невялікім інтэрв’ю кароль інстаграма падзяліўся сваімі эмоцыямі: У свеце гемблінгу ты добры роўна настолькі, на колькі ты можаш адказваць за свае словы. Таму я ставлюся сур’ёзна да выбару партнёраў, з якімі мне давядзецца папрацаваць. Я рады, што мы змаглі дамовіцца з кіраўніцтвам BGO Entertainment, і цяпер мяне чакае праца разам з гэтай кампаніяй!
Падаецца, што ў BGO Entertainment сур’ёзныя планы на Дэна. Інакш ніяк не растлумачыць такое хуткае з’яўленне дэбютнага тэлевізійнага роліка па прасоўванні акцыі “Beat The Boss”.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
301
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.10.2014

Можа атрымацца эфектыўная некламная кампанія.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...