Бездэпазітны бонус у казіно ZigZag777
Форум казіно без дэпазіту
|
18 лістапада 2016 г.
ад
Feya_Line
|
16 Адказаў
|
1,376 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аландскія астравы, Антыгуа і Барбуда, Афганістан, Багамскія астравы, Барбадас, Беліз, Гаіці, Гаяна, Ганконг, Грэнада, Домініка, Ізраіль, Ірак, Іран, Іспанія, Кітай, Куба, Лівія, Макао, Мантсеррат, Нідэрландскія Антыльскія астравы, Сэнт-Вінсэнт і Грэнадзіны, Сэнт-Кітс і Нэвіс, Сэнт-Люсія, Сірыя, Судан, Сурынам, ЗША, Трынідад і Табага, Турцыя, Францыя, Французская Гвіяна, Французская Палінезія, Французскія Паўднёвыя і Антарктычныя тэрыторыі, Эстонія, Ямайка
Фры спіны выдаюцца на слот Hot Safari пры стаўцы 2.5
спасылка
🔗
Не далі фрыспіны пішуць тыпа давай пашпарт кідай першы раз з такім сутыкаюся…
Налічылі адразу ж па звароце ў чат
Строга ў гэтым зыгзагу… за фры спіны давай “пашпарТУ”… 🤪 Відаць моцна іх надоелі гэтыя … з “мультамі” 😣
Вывядуць пасля папаўнення пішуць, бонус адбіты, папоўніў, запатрабавалі пашпарт , адправіў, ужо цішыня 3-і дзень, вісець 9600р
Калі скасуеш і заліеш, то праз 10-20 хвілін прыйдзе ліст, што дакі пацверджаныя 🙂
яшчэ не вывялі, ацэнка казіно -10
Афігенна! Колькі ўжо чакаеш ?
атрымліваецца амаль 6 дзён, сказалі сёння вывядуць) буду спадзявацца , калі вывядуць пайду з гэтага казіно, яно ў мяне ў чс будзе
Буквальна ўчора мой сябар лудаман прасіў 40 фры-спінаў за рэгу ў чаце ў казіно малина. Лізачка, якая ў чаце папрасіла выслаць сэлфі на фоне казявкі і калі адаб’юць, то дадуць. У мяне проста слоў няма наконт такіх заходаў з боку казіношак. Калі яны спачатку просяць дакі, то баюся ўявіць, што пры вывадзе сродкаў могуць папрасіць 🙂.
ты ведаеш як вызначалі арыйскую нацыю??? акрамя памераў галавы і многіх частак цела (яшчэ па інтымных частках цела).
кароч я не здзівлюся калі яны папросяць. фота ануса прычым. каб дакладна было відаць колер і памер
Вывелі епт, казіно Маражэнка 6 дзён чакаў 9600
странна, казіно пачало сябе паводзіць, раней хутка выводзілі)
больш не нагу туды ) не зайду Маражэнка казіно
Мне аднойчы 2к выводзілі тры суткі 😵
леон лепш за 5 хвілін 40к) сёння вось гэта нарм, не тое што гэтыя 9600) тыдзень мучаюць мазгі