Бездэпазітны бонус у казіно Drive памерам 250 рублёў
Форум казіно без дэпазіту
|
19 January 2017
ад
Feya_Line
|
12 Адказаў
|
1,778 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бонус код LCB250
🔗
😁 Фей, дзе ты іх знаходзіш-то? У мяне нават паштовых скрынь ужо няма пад гэтыя ўстановы…
Гэта старажытныя бонусы, і гульні там дазволены толькі Novomatic…
Гэта свежыя бонусы і ўнікальныя, менеджэр толькі сёння іх пад нас зрабіў
Баланс 0 не далі 250р
Усё ж бонус-код я напісала – зразумела, што яго трэба ўводзіць у поле пры рэгістрацыі.
Пры рэгі і ўводзіў. Потым пацвердзіў пашту, але бонус аўтаматам не далі. Напісаў у чат, мне адказалі тое, што вышэй напісаў.
🙂 Калісьці я гэтую штуку аб’юзіў… і ў іх рэальна праблемы з бонус-кодамі. Уводзіш ты яго пры рэгістрацыі ці не… на палове аккаў не ўлічвалася… Потым у чаце казалі, што маўляў трэба пры рэгістрацыі ўказваць, а я маўляў не ўказаў, іх каронная фраза – цяпер вам даступны толькі бон на дэпазіт. Так што тое, што пісаў вышэй Widsgames, цалкам мае месца быць… наўрад ці яны што-небудзь там выпраўлялі 🙂
не даюць бонус, кажуць!!
account_boxMartaПры рэгістрацыі па гэтай спасылцы няма магчымасці атрымаць бонус за рэгістрацыю.
lialia, прывітанне 🙂 Па бонус-коду відаць, што для нашога форума і для прыцягнення новых гульцоў. Таму тут няма нічога фенаменальнага. Унікальным гэта было б тады, калі б спецыяльна для рэсурсу для ўсіх гульцоў. З святам цябе.
Абсалютна згодзен, што праблемы былі ў іх з бонуснымі кодамі. У свой час праз адну пошту можна было атрымаць бонус. Было выдатна, калі ў іх без нумара мабільнага можна было атрымліваць бонус у 500 рублёў з макс. вывадам 500. Ёсць сайт, дзе можна на віртуальныя нумары атрымліваць коды актывацыі, але 250 рублёў не варта той мудрацы 🙂.