Бездепазітны бонус на 555 рублёў ад Голден Эйс Казіно
Форум казіно без дэпазіту
|
28 June 2019
ад
MariyaKonor
|
27 Адказаў
|
18,234 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Спіс забароненых краін
Не люблю казіно што не любяць Украіну
У топку
Тэндэнцыя такая, што хутка большая частка бездэпаў будуць з разраду – проста паспрабаваць казіно. З кожным годам ліміты ўсё ніжэй і ніжэй. Спачатку 100 еўра, потым 50, а цяпер усё часцей увогуле 15. 😕
можна ў саппорт не звяртацца, свабодна актывуецца ў бонусах
так абузераў становіцца ўсё больш і больш) прыкрываюцца як могуць
ды і канкурэнцыя на рынку зараз такая, што раздаваць бабло ўжо не лёгка казявам
Адмыў. Прайшоў верыфікацыю. Задэпіў 50р з ківі. Патрабуюць 1000 депа для вываду 1000. Страшна дэпіць.
Сам іграў сёння. Здаецца так нічо на першы погляд. Але косар – патрабаванне што-то сумніўная тэма.
Таксама адмыў,толькі вось хз што цяпер рабіць)
Гэтае казіно не мае ліцэнзіі!Палеўны софт,катэгарычна не раю
У каго ёсць інфа па казіно яшчэ?
Крч,пасля Депп можна вывесці адкручаны бонус ,калі менш за 1000 не атрымаецца +трэба адыграць х3 сваю тысячу ,каб яе вывесці )добра зроблена
Не ў крыўду, так проста для жартаў, ты проста капітан – відавочна)
Дарэчы, не так часта, але бывае сустракаюцца казіно без ліцэнзіі, якія значна больш сумленныя, чым некаторыя з ліцэнзіяй.
Ну нарм яны замутылі бездэп) Чыста рэкламны ход, каб выманіць дэпазіты.
😁 Пачытаў каменты і зразумеў, што можна нават не марочыцца іх адкручваць…а то мне вось з першага спіна 6к прыляцела))))
🤠 заблочыўся нафік))) Радае хаця б, што мазгі не пачалі кампоставаць тыпа мы не можам і не ўмеем)
развялося сметніц ппц
Хз. Мне паказалася ў адрозненне ад кучы х.ні крывапісанай і лагаючай – гэта штосьці кшталту добра зробленае. Можа і плацяць без праблем.
Хтосьці там у іх закрэатывіў і прыдумаў, як дэпазіты сабраць проста)
Зарэгістраваўся, усё адграў, 2 раза:) Нармальнае казіно, усё выплацілі.. Сэрвіс агонь. Раю паспрабаваць. Вэрыфікацыя хуткая і лёгкая.
Зніміце тэму плз,хлопец ужо 150 акаўнтаў зрабіў
і зарэгістраваўся, каб тут напісаць пра гэта, так?
(Гэтае казіно не мае ліцэнзіі!Палёвы софт,вельмі не раю) Можа вы і правы пра іх.але я калі круціў не ведаў якія яны
рабіце дэпазіт смела ребза.у мяне 900вышоў бонус.зрабіў дэпазіт 1000 і яго вывёў назад а 900прыхадзілася з вэйджарам х3 адыграў і іх. а потым вывёў усё што засталося.так што вось так як то
Пераўваходзься, адмін, гэты шарaшкі….а то тут понтаў навёў😁 Яшчэ і дэпайце смела…ну ўвогуле)
Дзякуй,брат,пойду рабіць деп “смела”,кінь лепш сбер,каб камісію не губляць)Я б прама адразу табе кінуу
Добры дзень ,мы прымаем і любім гульцоў Украіны, якія неаднойчы ўжо выводзілі ў нас грашовыя сродкі , Чакаем вас !
Вітаем вас , такія правілы,з якімі вы можаце азнаёміцца на сайце ,сродкі выводзім хутка
Да, так любіце, што пазбавілі бонусаў) Брава))
Скажу шчыра, у бок такіх казіно нават не гляджу, чыста па прынцыпе – плюў у мяне, да пабачэння Вам)