Бездэпазітны бонус ад ПокерДом $10
Бездэпазітны Покер
|
24 красавіка 2015 г.
ад
vadimkinzzz
|
14 Адказаў
|
3,350 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
каб атрымаць бездеп ад рума PokerDom вам неабходна:
1)Перайсці па http://everyoneplaypoker.com/pokerdom/bonus10dollars/?partner=p18802p91256p4806
2)Зарэгіцца ў руме
3)Прайсці верыфікацыю, (скан 2-х старонак пашпарта)
Бонус усё яшчэ актыўны, але гэта спасылка не падыходзіць, кажа, што патрэбны код у чаце, тыпу пры пераходзе па спасылцы закрэпліваецца код, які па гэтай спасылцы не закрэпліваецца
Я калісьці праходзіў тэсц у Акадэміі покера, і там коратка атрымаў ад іх бездеп у 50 еўра або даляраў.А мне не далі, сказалі што мне не належыць. Ібо я зарэгнут ад іншага аффа. Я кажу што мяне на гэтага аффа перакінуць і не перакінулі. Дэпаваў яшчэ не рабіў. А звонілі з АкадэмііПокера і параілі надурыць покерДом – стварыць яшчэ 1 акаунт і прайсці тэсц яшчэ раз і атрымаць бездеп. Такія лолкі.
Да, гэта дрэнная контора – я ў сап напісаў, каб увогуле мой акк зачынілі, бо мяне ашукваюць і не даюць бонус
ты калі флудзіш, то хаця б куйні не пішы.
Па бону абдзвонваюць*?..Як доўга верыфікуюць?
Мяне асабіста не тэлефанавалі. Верыфікуюць на працягу сутак, пасля ж адразу налічваюць бонус. Але трэба пытацца ў чаце пра бонус.
так, некалькі такіх бездепаў атрымаў, трэба было накалаціць рэйка на суму бонуса і выводзіць
нават праблем не было, без аффа рэгістраваўся, паходу, нават сотку атрымліваў як бездеп па пачатку )
Там 10уе).. па цяперашнім курсе, здаецца, нарм атрымліваецца (у іх жа на сайце канвертацыя ёсць?)
у іх уся гульня ў асноўным у рублях, зараз толькі нядаўна пачалі спрабаваць заахвочваць даляравыя сталы ў бед бит джеке
не ведаеш яшчэ даюць>?
Ведаю )).Гутарыў у чаце, быццам абяцалі даць (на працягу 2-х сутак ) але па факце тупа нахлусілі (хоць самі ж у чаце далі спасылку на рэгу)..Праз пару дзён зайшоў да іх ) кажуць нейкі код трэба было ўводзіць і па спасылцы ад аффа рэгіцца )Марозяцца тупа) (ну далі спасылку ..ну не далі грошай )))расстроілі толькі ..такім стаўленнем .
я перайшоў па спасылцы сказалі тыпа я перайшоў не па той спасылцы маўляў у вас ён бы аўтаматычна актываваўся коратка лгуць лепш на PokerStrategy узяць бонус у нармальны рум
Покерстратеджи апошнім часам асабліва не балуе карыстальнікаў. Памятаю гадоў 5 так назад. Бонусаў можна было штукі тры чатыры атрымаць. Цяпер адзін 🙁