Бездэпазітны бонус 880 рублёў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
17 November 2017
ад
PavelFredooc
|
35 Адказаў
|
23,226 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бездэпазітны бонус, Вы можаце выкарыстоўваць для гульні на рэальныя грошы, ён не падлягае адыгрышу.
Умовы атрымання бонуса ў памеры 880 рублёў.
Гэты бонус прадастаўляецца за рэгістрацыю ў нашым казіно аднойчы, кожнаму Гульцу, які запытаў яго ў анлайн-чате.
Гулец павінен мець цалкам ідэнтыфікаваны рахунак, у тым ліку пацверджаны нумар мабільнага тэлефона і загружаны камплект дакументаў.
Каб даведацца, якія дакументы неабходна загрузіць, а таксама каб пацвердзіць нумар тэлефона – звяжыцеся са спецыялістамі службы падтрымкі кліентаў праз анлайн-чэт.
Умовы вываду бонуса.
Да вываду выйгрышу з бонуса Гульцом падлягае ўся сума звыш пяцікратнай сумы бонуса, але памер выйгрышу з бонуса не можа перавышаць 5 600 рублёў чыстага выйгрышу.
Іншымі словамі Гулец можа вывесці выйграныя сродкі ў дыяпазоне ад 4 400 да 10 000 рублёў на яго балансе.
orca88
Памерла, напэўна, казява)
Рэгістрацыя новых гульцоў забаронена. Звяжыцеся з тэхпадтрымкай казіно.
Магчыма і так)))
Але я паспеў у іх вывесці пару косараў! Так што мне пашанцавала больш 😁
Ну і як даўно гэта было ? Або вось з гэтай рэгістрацыі ? Тады пытанне. Дзе грошы ?
Грошы ўжо на Ківі-кашальку, вывелі за 2 хвіліны 🤠
Паспеў інфу выхапіць яшчэ ў чаце. Лоўнуў пару бонусаў, падняўся да 6470р, але вывелі толькі 2070 рублёў.
што толькі што зарэгістраваўся.
17:54
менеджар па кліентах Linda
супер
рэгістрацыю вы прайшлі
вам прапанаваны бонус
прыемнай гульні
Спытаў у чаце! Рэгістравацца можна, але, відаць, набегла купа аб’юзераў, сталі пиляць мульцікі, нічога новага.
@o6666o справа ў тым, што там такі бонус, што ты павінен набіць да 4400 рублёў і ўсё, што вышэй наб’еш, можаш вывесці, але не больш за 5600 рублёў. То бок максімальна набіваеш баланс да 10К і выводзіш 5600 рублёў.
а дзе бонус шукаць?як ён называецца?а то яна напісала што пакладзены
Так. У чаце пачалі ўціскаць пра другі акк, бла-бла-бла і далей па шаблоне. Але як высветлілася, справа была ў браўзэры. Ні Хром, ні Опера не ўпускалі, толькі праз Мазілу стала магчымай рэгістрацыя.
Каб атрымаць бонус трэба ў чат пашпорт адправіць, яны верифікуюць акаўнт і адразу налічаць 880 рублёў.
Хвілін 10-15 на атрыманне пайшло. У касе запаўняеце дату нараджэння, тэлефон, загружаеце першую старонку паса (нумар можна закрыць), звяртаецеся ў чат – яны высылаюць смс – пацвярджаеце там жа ў чате і ўсё.
Калі што, сябры, то я гуляў толькі ў Эндорфіну! Але адразу скажу не ўпэўнены ў тым, што там слоты ад ліцэнзаванага правайдэра. 🤠
Я ў романса заліў. Здаецца, так трошкі сыпала. Уверх – уніз качала, да 2к паднімалася, але так і з’ела.)
Я круцануўся першы слот King да 4400 рублёў, а потым пайшоў у Udinese Deep і там злавіў бонуску з 2 рэтрыгерамі, падняў да 6470 і імгненна на вывад паставіў)))
😎 атрымана..пайшоў у іммортал лудзіць😁 пірацкі відаць…
😁відаць респект увесь бюджэт выцягнуў..так што зліта
Гульняў 5-7 перапрабаваў, таксама дала падняцца да 2к, а потым у нуль.
увогуле ўсё ў нуль пайшло. без якой-небудзь аддачы. за бон дзякуй тым, хто ў чат кідaў і докі. сумна, што толькі докі засвяціў. лепш адсылаць пасля бонуса, калі адыграў. а так і грошай не падняў і докі паказаў
Па-першае, там ніхто бонус не дасць без дакоў. У прынцыпе яны правільна зрабілі, каб сотнямі школьнікі не пачалі клепаць аккі.
Па-другое што вы ўсе
як кура з яйкам з дакоў, пашпарт што, не даеце ў рукі нікому? Ні куды не адпраўлялі? Тым больш нумары можна было заціраць.
Нармальная ава ў чалавека) Дарэчы, я не здзівіўся, ну зусім ні кроплі, што ты з’явішся з падобным каментам …)))
гэта была самая карысная інфа за ўвесь вечар++++++++++++
😁 Бонус зарахавалі за 5 хвілін, зліла за 3 😄 Гэта проста шэдэўр казіно, шкада, што NetEnt няма…😔 вось толькі Respect-Gold іх трохі развёў😏
Будзьце ласкавыя, што за казіно?) А то не бачна(
Ужо) дзякуй)
о мадам,вы вярнуліся,ды не толькі Respect-Gold,на іншым форуме побольше чалавек вывелі
Таксама паспрабаваў:
актывавалі без праблем,
буквальна праз 5 хвілін у мяне ўжо было 6 тысяч з капейкамі,
у адных кніжках злавіў бонус на 2 з капейкамі
а потым у наступных кніжках на 3 з капейкамі,
рашыў яшчэ пакруціць,
слоты пачалі глючыць – баланс адлюстроўваўся нулявы,
так мучыўся хвілін 5, выдаліў кэш браўзэра,
перазаходзіў у сістэму – быццам наладзілася,
круціў, круціў…., хвілін 30,
спыніўся на 5400 і вырашыў вывесці,
пры вывадзе спрабаваў паказаць 5400 – выдало памылку
што максімум можна паставіць на вывад 2 000,
паставіў на вывад 2 000, цікава што будзе))
Вывядуць, ці вернуць ставіць на вывад 1 000?
Або? ))