Бездэпазітны бонус 5$ + 30 фрыспінаў!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
23 студзеня 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
55 Адказаў
|
3,482 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ведаю, што там і як, але іх чат проста песня))) Ужо больш за гадзіну вісе адкрытым і я зусім ніяк не магу ні пра што дамовіцца, хвілін 15 таму спыталі нік, потым напісалі ок са смайлікам і зноў зніклі)))
30 цэнтаў са спінаў)
Дачакаўся чата, сказалі, што яшчэ не адыграна, нягледзячы на тое, што паласы адыгрышу няма. Прагрэс можна глядзець у профілі ў бонусах.
Роўна так жа было. Да і ўвогуле пасля чата купа сумневаў адносна іх. Пойду па быстраляну пракручу)
Ды толькі што атрымаў бонус! Зараз буду спрабаваць!
Афігее, па-іспанску так нагаварыўся, што галава баліць.))))) Але далі, я і сам там дуркнуў з мэйлам) 😁
Там пашырэнне net звярніце ўвагу, а то два разы рэгістраваўся з-за гэтага!
вось![]()
Ху.й вас зразумее, па 2 разы рэгіструецеся, з чатам нешта трэце, расшырэнне net або com, для вас праблему складае….
Што можа быць прасцей, чым перайсці па спасылцы ў першым пасте Дока(якая розніца якое там расшырэнне???), запоўніць форму рэгістрацыі і ўвесці потым бонус-код?
Бонус атрымала😏 Цяпер паспрабую адыграць, вось толькі Я так і не зразумела спачатку спіны круціць а потым 5$?
У мяне толькі 5 баксаў, а спінаў зусім няма
У бонусах піша 5€ + 30 euros увогуле не разумею што за х..ня
Не ведаю. У мяне напісана 5 + 30 спінаў, і спіны адразу пасля ўваходу ў Starburst з’явіліся.
Пахожа, яны нешта перадумалі. Раздаваць спіны без вэйджэра перадумалі)
прыйшло на пошту ад іх спакуслівае прома 200% на дэпазіт з вагерам х5, мін дэп 20 баксаў, дэпнуў, адпавегерыў. паставіў на вывад….
вось інфа:
Скарыстайцеся нашай акцыяй на працягу абмежаванага часу толькі 24 гадзіны , каб выкупіць свой прыз…
1. Націсніце кнопку “дэпазіт” (зялёная кнопка ў правым верхнім куце вэб-старонкі).
2. Выберыце спосаб аплаты, які хочаце выкарыстоўваць для дэпазіту.
3. Увядзіце код гэтай эксклюзіўнай акцыі: NET5X200.
а ў мяне вяртанне і таксама не вярнулі,а я думаю што за наф
У мяне праз гадзіну з’явіліся на рахунку…але я забіў на гэтую справу і прайграў баланс ў слоты. Мне ўсё гэта не падабаецца.
у мяне гулец зняўся і матч не скончыўся, стаялі 2 стаўкі, ф1-5.5 і п1/п1 у матчы гэта тэніс, звычайна ва ўсіх БК форы з вяртаннем разлічваюць, ды і тут быццам так, апошняя калонка нібыта выйгрыш![]()
Лепш наадварот. На спіны ў іх няма вейджара. Пракруці грошы, а потым, калі яны скончацца ці адб’юцца, круці спіны.
У мяне вось так выглядала:
Добры чалавек учора трэба было мне пра гэта пісаць, зліла ўсё😁 Але ўсё роўна дзякуй за адказ, а то ўсе тут быццам вады ў рот набралі і маўчаць😜
я ўсё яшчэ сцвярджаю, што гэта дрэнны скрыпт))
Гэта кантора вельмі нагадвае адну групу казіно – атлантык , евромун, яшчэ пару казіно ёсць не памятаю назваў, але сэнс у тым, што там таксама няма ні нетента, ні мікра і прапануюць якія‑небудзь ашаломныя бонусы пад 400% на дэпазіт… імха пугаюча ўсё гэта выглядае)
ты хоць бы адкрыў казіно і паглядзеў,што і мікра, і нетент там ёсць,а потым ужо пісаў
да ладна))) а я ж проста так вырашыў напісаць))) ну дзе тут мікра з нетэнтам?
у мяне ўсё ёсць,ты з якой краіны заходзіш?
прыкольна, я праз нідэрландскі vpn заходжу, з Расіі доступ забаронены!