Бездэпазітны бонус 450 рублёў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
7 ліпеня 2018 г.
ад
DOMINION
|
38 Адказаў
|
3,261 Прагляд
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чат не працуе і бонусы не налічваюць короче злілася канторка)))) зараз мёртвае казіно не ведаю можа проста выхадны дзень і яшчэ што-небудзь))))) зараз яно так выглядае
Я днём ім написала, чат таксама быў не анлайн, зараз зайшла налічылі 450руб. пакуль адыграла 42% на бонусным рахунку 1500руб. пазней дадаграю☺
Увогуле бонус адбіла, проста літаральна за хвілін 40😁 грала ў ULTRA HOT жала старт стоп😁 на рахунку 180руб., а на вывад 500руб. ХЗ ці змагу дабіць да гэтай сумы🤭
калі я бонус пачаў дадаграваць то карціна выйшла чакаемая – ні супадзенняў, ні бонусаў, было на рахунку 2400 стала так———–
мільён ставлю не дадуць больш падняць))))))))
Ага, разагналася😁 Максімум да 250руб. паднімалася і усё😕 Увогуле жорстка падкручаныя слоты, скрыпт адным словам…
Падаецца, скрыпт такі люты, што яны яму нават самі не давяраюць. 😁
Мяне так і не далі, і на іншым форуме пішуць, што ўжо не даюць, а я гадзіну ў чаце чакаю і ўсё без адказу.
Праз паўтары гадзіны чакання ўсё ж такі далі. Так што незразумела, чаму іншаму не далі, сказаўшы, што такой акцыі няма. Цяпер код даюць для самастойнай актывацыі.
Мне зараз код далі..пойдзем пакручым)
Атрымаў бонус, у кнігах паачатку сыпала бонусаў штук 30, максімум было на рахунку 2700р, і як у ўсіх вынік сумны, ні прабіць ні бонусаў – 89% адбіў, няма сэнсу адбіваць, і аператар Костя сказаў сам, што ў іх лютыя скрыпты)))))))))) хоць шчыра і прама прызнаўся
да не замарочвайцеся ў гэтай шаразе ўсё для прайгрышу!!!!!!!!!!!сэнсу не бачу пра іх што-небудзь казаць!!!!!!!
пасля 80% адыгрышу ідзе зліў бабла і ўся гісторыя!
Ты ідзі пісаць, як правёў лета… барыга.
гэта ты ідзі пісаць пісар,а я напісаў тут па тэме!свабодны!барыга!
мова твая без костак!эа барыгу выключылі з конкурсу!