Бездэпазітны бонус 30 еўра з вэйджэрам х1!!!
Бездэпазітны Покер
|
10 September 2017
ад
AydarKaribullin
|
99 Адказаў
|
6,539 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Інфа паступіла ад нашага дока. Ён і прасіў размясціць.
Уласна:
Памер бонуса : 30 еўра
Вейджар : х1 !!!
Дзе адыгрываць : толькі ў турнірах.
Як атрымаць : 🔗
рэгіструемся праз гэтую спасылку. Пасля запаўняем профіль. Пасля адсылаем дакументы на праверку. Камуналка і ID (паспорт, вадзіцельскае або што там у каго). Адсылаем сюды [email protected]
І чакаем !
Павінен з’явіцца ў блоку бонусаў, калі правераць дакі. Там і актывуем.
Удачы ўсім !
промокод не патрэбны?
паходу, не трэба
Наколькі я ведаю, нічога ў поле ўводзіць не трэба. Я размаўляў у чаце з прадстаўніком, сказалі пашліце докі і чакайце. Дарэчы, чат адказвае і па-руску.
Хто потым атрымае бонус отпішыцеся ў тэме- даюць ці не- з скрыншотам.
Гэта значыць, парзіцца мы ўжо не хочам самі спрабаваць? Зусім абленіліся плять 😁
Ок. Адпішу.
я зарэгістраваўся нічога не далі. у чаце сказалі напісаць у саппорт. напісаў, кажуць на працягу 36 гадзін бонус будзе налічаны. будзем чакаць. а так што – нейкія зусім халяўныя ўмовы. у турах можна паспрабаваць адмыць вагер, такой сабе)
Дакі адправіў таксама яшчэ раніцай. Пакуль цішыня. Чакаем..
Vbet такі ж бон прапануе новым гульцам. Докі дасылаць не трэба, але бонус налічваюць толькі на наступны дзень. Я яго адыграў і паспяхова зліў у лайве ) Займаў 3-е месца ў Бігу за 12 еўра. Выйграў 290 еўра.
я ўвогуле пра дакі толькі сёння даведаўся.А зарэгістраваўся яшчэ ўчора. Сёння напісаў у чат – сказалі што ў працягу 36 гадзін налічаць, пра дакі ні слова. Потым ужо я прачытаў што трэба дакі дасылаць. Адправіў. Так па ідэі без дакоў сказалі налічаць у працягу 1.5 сутак.
FetBet даволі сырая кантора, так што лепш на vbet браць бон. Чытаў, што людзям выводзілі з яго ўжо.
Сайт, дарэчы, адзін у адзін і, як высветлілася, я там зарэгістраваўся. Прычым даўно. Вось дакументы загрузіў толькі што. Паглядзім.
Вбет і Фетбет адна кантора. Яны лісты шлюць з таго ж адраса, што і Вбет. Я ў Фетбет быў зарэганы, мне таксама прыйшоў ліст пра 30 долараў на покер і пра докі нічога не сказана. Праўда сам я не рэгіўся ў покеры яшчэ.
Як там можна атрымаць бонус – ?
Зарэгіцца і чакаць бонуса на наступны дзень. У раздзел бонус увайдзеш, там ён з’явіцца.
Атрымаў і адыграны. Зарэгістраваўся ў двух турыках (бай-ін 5 і 25). За 25 дабраўся нармальна! 4-е месца і як вынік +231 еўра. Адправіў докі, апрувілі за хвілін 15 пасля звароту ў чат. Далей зрабіў дэп 10 і паставіў на вывад, вывялі за хвілін 15. Лол і на наступны дзень далі яшчэ 30 бонусаў у покер.
Рэгаюся.
Смітніца!!!! 2 фіналкі. 1 перадфіналка. у абодвух турнірах чыплідар. выкідвае кожныя 5 хвілін. увайсці потым нельга хвілін 20 . вынік – блайнды скрадзеныя))) чат маўчыць. адным словам кантора УЕПКОВ!!!!
1 раз дастукаўся да іх у чаце. курыца тупагалавая мне кажа мы вам байіны вернем. дату і дакладны час паведаміце турніра… на які куй мне іх байіны калі турнір рэбайнік. за 1-ае 250 еўра і ў мяне першы стек. зайшоў хвілін праз 20. турнір ужо скончаны. орууууу. і зараз другі стек. засталося 4 чалавекі. Гарыць *опа так што не патушыш)))))
Увайшоў як-то. стэк трохі абкусалі, потым сабраўся. 2-ае пакуль што. будзем тащыць. чыста адмыць бонус. паспрабаваць вывесці. на рэгулярнай аснове катаць там не варта. куча багоў. серверы забітыя..
Топ 2. 400 еўрыкаў. Паспрабую вывесці
Цікавыя ў іх лагі.
Як ты кліент запусціў? У мяне не хоча .. нават у дыспетчары задач працэсу няма
А дзе ты тут бачыш кліента ? Гэта флэш.
хызы, спампаваў усталяваў і запусціў )
хто не зразумеў, паказвае што чувак стэк 300к а ў яго стэк быў 80к