Бездэпазіт, Суперслот 450р
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
19 чэрвеня 2017 г.
ад
Melbourne
|
8 Адказаў
|
1,264 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
СуперСлот
Бестолковка. Зарэгіцца нават не ўдалося. Ліст ад іх па дарозе згубіўся. Плюс у сапе сказалі, што бон такі даюць, але сука Вы пры рэге ўказалі іншы код 😁 хоць акрамя пошты і пароля нічога не пісала. Ды і ў форме для рэгі няма поля для бонус-кода. Зразумела, што шаражкінская кантора чарговая, па галоўнай старонцы было бачна. Але вось козлы, нават пакруціць не далі 😁 Цяпер забомбяць усю пошту….. і ўтыліту Dr.Web, напэўна, трэба запусціць. Магу закласціся, што траян ужо ў Віндзе. Усё як звычайна 🙂
ліст у мяне адразу ў спам паляцеў, а так адразу прыйшоў
паднімалася да 900, потым па 20 рублёў хутка сліў, задавальнення ніякага, слоты не цікавыя для гульні даступныя
Хацела зарэгіцца а мой тэлефон там ужо заняты 🙂 нават не памятаю такога закладу 😏
Мой таксама заняты.
Код для рэгі іншы, але пошук выдаў 3 тэмы з гэтым суперслотам.
Шукаў па тэгу- superslots
Ібацца паўдня пры адкручванні х70, каб вывесці 450р??? Наколькі трэба быць мелкадушным і скупым 🙂 Зрабілі б аут хаця б 4500, а то не тое, што круціць – лянота, нават рэгіцца за гэтыя “грошы” ляніва 🙂
😁 Нават спрабаваць у чарговы раз не буду… там, па-мойму, увогуле нічога не акупіцца.. і гуляць немагчыма… ды і наогул туды лепш не заходзіць.. Сайт стрэмны.. гульні лажовыя…
Вярнуць там цалкам рэальна , гэта тое ж самае што і ІКвулкан і ІК мільён і т.д
я адбіваў і прычым не мучачыся, кепска што да вываду толькі сума бонуса даступна.