Бездэп слотклуб (Slot Club)
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
19 November 2015
ад
denis28den
|
61 Адказ
|
5,004 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно: slotclub
1. Кожны гулец можа атрымаць 1000 руб. або 400 грн. з вагер 60. На рахунку не павінна быць іншых неадыгранных бонусаў.
2. Для атрымання бонуса неабходна самастойна актываваць купон Chicago ў меню “Бонусы”, папярэдне выбраўшы жаданую валюту ў кабінеце гульца (падсвечваецца сінім колерам). Вагер 60.
3. Максімальная выплата з казіно ў выпадку адыгрышу роўная 1000 руб. або 400 грн. Сума агульнага выйгрышу, якая перавышае суму бонуса, будзе знятая з балансу.
5. Калі Вы паспяхова адыгралі бонус, але ў Вас яшчэ не было дэпазітаў у казіно Слот Клуб – Вам будзе неабходна папоўніць на 500 руб. або 200 грн. свой баланс, пасля чаго Вы атрымаеце вывад з казіно 1000 руб. або 400 грн. Дэпазіт неабходна ўнесці на працягу 24 гадзін пасля нарахавання бонуса.
6. Дазволеная гульня для адыгрышу бонуса – “Chicago”. Максімальная стаўка ў гульні – 20 грн., 40 руб.
7. Бонус павінен быць адыграны на працягу 24 гадзін пасля нарахавання. Заяўка на вывад сродкаў павінна паступіць не пазней за 24 гадзіны пасля нарахавання бонуса.
8. Аднаму гульцу, аднаму IP, адному дамашняму гаспадарству – даступны толькі адзін бонус. У выпадку выяўлення мультыакаўнтаў – будзе адмовлена ў выплате выйгрышу з поўнай блакіроўкай ўсіх акаўнтаў.
9. Бонус актыўны да 23:00 МСК 20.11.15
аж вочы каляць
націскай ластык
Я не зразумеў. Я дэпаю 200 грн, а вывесці магу толькі 400? А як жа дэпазіт?
Штосьці пішуць памылка ,у каго як?
па-мойму гэты бездэпчык ужо быў
Атрымаў Бездеп. Заходжу ў любую гульню = чорны экран.
Ну здаецца толькі ў гульні Чыкага, адыгрываецца бонус?
Сёння толькі прыйшоў!
у мяне на любым працуе
Дэн, прабач, памыліўся, такога бонуса не было, атрымаў + у тыкву
Ды толькі ў ёй ,Максімальная стаўка ў гульні – 20 грн., 40 руб
вагер спісваецца і ў Бук оф Ра)праверыў
Так заходжу ў яе, а ўсё роўна чорны экран. Ёптыць😁
Кароче, дарэмна я ў кнігах гуляў))
У Вас такі ёсць у памеры 55 801.
Даіграйце сродкі да 0.00 і сума Wager будзе ануляваная.
Потым Вы зможаце актываваць прамакод Chicago.
Да адмываць толькі ў Чыкага+ да таго ж гульні не працуюць ні ў Opera, ні ў Chrome, ні ў IE. Кажуць: захавай Мозілу і гуляй там. А Мозіла не загружаецца. Кажуць: мяняй правайдэра або кампутар ;D . Не казіно, а Лол. так і што там насчёт ездеп.ы? Калі адмыць, на рахунку будзе 400 грн. Дэпнуў 200 ггрн вывад 600 грн або 400 грн?
я па гэтай спасылцы зайшоў, у Opera усё працуе нармальна, нават без Opera Turbo)
У лісце з бонусам унізе было гэта люстэрка
slotclub
Посты такога кшталту, то-біш нечытабельны копіпаст, буду выдаляць на корань, + адразу мінус у тыкву.
ага па стаўцы 40 р. гэта будзе 1500 спінаў. норм ча 😁
Глядзі – фридок сядзіць і адбівае. Ужо 20 выйграў ;D Нармальны бездеп 15 баксаў з норм вагерам. Праўда макс вывад галімы. І дэп патрэбны не мінімальны. Ты глядзі, як выйграў грошай. Ужо і бездепы яму не такія.
зрабіў яшчэ акк)прабую адбіваць))
Шкада, што толькі косар выводзяць))))
Макс стаўка 40р 😁😜
крута цябе заманваюць каб потым депал))))у мяне ўжо 4 аккаў у мінусе
Не заўважыў! я там і па 500 валіў ))
вы хоць даведайцеся выводзяць яны ці не а то депнёце і з канцом знікне ваш касар
Думаю адб’юся))Маю такія падазрэнні))..1000 лішняй не будзе))