Бездэп на JackpotGames
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
26 жніўня 2016 г.
ад
heajle93
|
11 Адказаў
|
907 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось прапаную яшчэ адзін сайт з безд на 5уе за рэгістрацыю пошты
віджэт х90
http://future.jackpotgamez.com/ru/
Ну і дзе там бонус ?
Прашу прабачэння WINJACKPOT5
атрымаў,вагер 115 :59: ,што-то з серыі твіст-вулканаґеймс
Троюрадная сястра казяўкі Твіст. Твіст хвастацца тым, быццам яны маюць ліцэнзію Кюрасао, хаця я ні разу не бачыў іх нумар ліцэнзійнага пагаднення. А ў іх увогуле няма нічога, апроч таго, што адмазваюцца партнёркай Твіста 🙂. Ну спрабуйце, паглядзім, калі адаб’еце бездеп, то якія докі і ўмовы запатрабуюць. Дарэчы, у Твіста ў мяне ні разу не было цяжкасцей з вывадам выйгрышу, хаця многія на гэта скардзяцца.
Яны спецыяльна робяць так, каб народ мультыводзіў, а потым пасля 20 рэг ты адбіваеш бездеп і цябе пасылаюць лес валiць
Там практычна немагчыма адбіць бездеп з такім вэйджарам. За шэсць год я навучыўся ў Твисте адыгрываць іх. Але ўжо практычна не гуляю ў такіх забаўляльных месцах, бо мутарна ўсё гэта, трэба бегаць па слотах і з перапынкамі, бо пэйаўт змяняецца амаль кожную гадзіну. Увогуле такія казіношкі выйшлі з моды, цяпер гуляем у іншыя, тыпу з гульнямі ад вытворцаў NetEnt і Endorphina. Лес валiць могуць паслаць па рашэнні суда. Такія казіношкі могуць толькі заблакіраваць і не выплаціць выйгрыш і г.д. Можна там мультычыць, толькі з дапамогай спецыяльных праграм, якія хаваюць IP-адрас і нумар кампутара.
Я чакаю канца турніру – я там заняў пераможнае месца, вось праверу пасля 18.00 і зноў жа выйгрыш з вейджарам 10
Калі нават трапіш у прызавое месца, то прыз без докаў не аддадуць. Кажуць зараз нават мінімалку просяць.
Чакаю вось 40уе з турніру , чакаю напісаў у падтрымку сказалі на працягу наступнага тыдня пт-сб. + так віджэт 10 ну гэта ладна праверу напішу
красавчык толькі ты турык выложыў у апошні дзень сюды. і дзе быў сэнс гэтага дзеяння