Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,913 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
значыць неадэкватныя казіно – пай нах іх і забудзь пра гэта, гэта каўно )
Прывітанне ўсім, у роксе нядаўна адыграў бонус на ДР 10000р, вывеў 7000р, Трымаю аккаунт з-за статусу, рублёў 100 раз у месяц паклаў і ўсё, актыўнасць ёсць. Перад днюхай паклаў таксама сотку, да гэтага напэўна паўгода не дэпазіціў, усё роўна далі бонус і вывялі спакойна. Так што трымаю ў курсе!
Прыемна за вас)
Давалі б у онлайн-казіно бездэп у дзень нараджэння без вэйджара. У некаторых даюць такія бонусы ў дзень нараджэння, але такіх вельмі мала, на жаль.
… На дзень народзінаў.., без вейджара…, гэта было б ну проста ах… ах… Ах добра было б!
Нават не ведаю, колькі трэба было “ўліць” у казіно, каб яны так расшчадзіліся)
У іх у промо ёсць такая акцыя.
/
Усім прывітанне, заўтра юбілей 30 гадоў) якія казікі цяпер на днюху даюць бабосікі, фрыспіны і падобнае ?, тэма з 2017 года усё перачытаць часу няма, напішыце калі ласка хто дзе атрымліваў калі не цяжка
Перамога так дае.
Победа дае пасля 5 дэпазітаў
Так. На працягу апошніх 60 дзён. Не бачу праблемы.
Я бачу) на дэпазіты грошай няма 😁
Тут да прадстаўнікоў звярніся) можа што дадуць 😁
Уаааахххахаха, можаш мне іх у лс скінуць ?🤣🤣🤣
🔗
За 8 гульнявых гадоў на ДР бонус мне давала толькі адна казіно і гэта было “Гранд казіно” і ўсё. Вагерам быў х30 на слотах, а ў рулетцы там быў свой вагер – ну вельмі зьніжаны… Разок там столькі назбіў, што граў па 5 долараў на лік… што і ў еўрапейку, што і ў амерыканку з дылерамі… )
Было каля 250 б/$ а калі пагаварыў з саппортам на гэтую тэму высветлілася што гэтыя бонусныя грошы ніяк не канвертуюцца ў даляры… Тады прыняў рашэнне, не даваць “бабкі” нікому і благаслаўлена фсе зліў)
Vulcan-vegas проста шчодрыя, 10 спінаў у рэактунз па 8 рублёў
Па ўмовах.
УМОВЫ АТРЫМАННЯ БОНУСА:
фатаграфія дакумента, які пацвярджае асобу, на якім выразна бачная дата нараджэння;
сума дэпазітаў за апошнія 30 дзён не менш за 100 EUR;
у вас цалкам запоўнены профіль, пацверджаны тэлефон і пошта
за тыдзень да значнай даты або на працягу 7 дзён пасля яе адправіце з пошты, указанай у профілі гульца, скан дакумента на нашую пошту [email protected]. Калі вы ўжо дасылалі нам скан дакумента, то паўторна дасылаць не патрэбна. Хопіць звярнуцца на ўказаную пошту і вам будуць налічаныя фрыспіны*.
* Фрыспіны па акцыі даступныя гульцам, якія знаходзяцца ў мінусе.
Riobet 810р😅 з вагерам х25
У чаце сказалі 811 руб. з вагерам х27,5 😂
Pin up 10$ зліта
Campeonbet 50 спінаў па 2 р зліта
Сол падарунак за лаяльнасць
Jet за лаяльнасць
Риобит зліта
А за 2 тыдні да дня нараджэння хто-небудзь дае бездэп? Ніхто не ў курсе ?
Мінуў год, усім прывітанне ))
Працягваем:
Пачынае спіс:
PinUp – 500 руб на рахунак, стандартны вейджар, можна атрымаць за тыдзень да і тыдзень пасля, у асабістым кабінеце – паспяхова сліты ў CarnivalQueen
BitStarz – заўтра серада і купа фрыспінаў проста ўпадзе – папрасіў у чаце кінуць сёння – 37 ФС у слоты на выбар Avalon або Fire&Lighting – узяў нейкія ў Avalon, трохі накруціла і я сліўся.
IVI – па звяртанні ў чат. – 50 фс у Пінк Элефант па 5 р удар, далі 193,5 руб. Выйшаў 1800+ але дебіл сам папёрся ў Карнівал Квін і, забыўшыся, адразу пайшоў лупіць па 50, за гэта быў пакараны
Залаты Кавун – па звяртанні ў чат – 300 руб вагер 20
я атрымаў бонус на дзень нараджэння ў:
риобет-4к
флинт-акраёміна сто рублёў
джет-1к
рокс-5к
сол-5к-вывёў 10.5к
фреш-3к
паріматч за дэп 50=550 вывёў 7.5
гудвін-500 руб вывёў 1300
і плюс у сісю быў п’яны на працягу тыдня, увогуле свята ўдалося))))