Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,986 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прачытаў гэтую тэму, аж смешна ад шчодрасці казіно)
Людзі зліваюць штогод сотні тысяч, а то і мільёны, а табе на ДР даюць 500р або 30 фс па 10р. Гэта каму такія падарункі? бадзягу буханка і малако?
А для стрымероў Порш і БМВ разыгрываюць ахах
Вышэй дзяўчына пісала, у 8 казіно падарылі каля 8к рублёў – гэта проста піндэц. Яшчэ сядзь гэта адыгрывай гадзінамі, у выніку нічога не выйграўшы.
Можа, я проста зажарыўся і не магу забыць каралеўскія падарункі на ДР, калі ты мог проста адразу 50к за топ-статус вывесці.
@misha55 ты зажараўся.)) “А то што ж: адзін у сямі пакоях расселіўся, штаноў у яго сорак пар, а другі шляецца, у сорных ящиках харчаванне шукае.”
Гэта твой цёзка)) так сказаў)) Міхаіл Афанасьевіч Булгакаў))
@gans2115 крута, хоць нешта.
@abzi
Ну чаму б не – калі ў жопе сядзіш то норм)
Стейк мне даваў на дзень нараджэння, Покердом таксама нешта пісаў/прыслаў, амаль усюды быццам хоць нешта і даюць.
Pinco 3000 залічылі без адыгрышу
Zenitbet фрыбэт 2500+ 100фс па стаўцы 50 без адыгрышу
Twin 100фс без вагера ставка 50.
Lex максімальны статус 50к чакаю
Flagman 50k
Legzo 50k
Irwin 50k
Vodka 150$ вагер х1
Booi 24000 без вагера
Pokerdom залічылі 150фс па стаўцы 200 без вагера
Stake 1$ прыслалі не чакаў ад іх зліта каля 35000$
Яшчэ БК Олімпбет 10000фрыха
1вин 30к
Марафон 10к
Фонбет 5 фрыбэтаў па 5000
Таксама чакаю залічэння ад Sportingbet і Unibet. Там звычайна па 500$ даюць, калі актыўны.
@opasno388 вось гэта падарункі ! баюся спытаць колькі ты там зліў ?
Каля 5 гадоў назад, калі толькі пачаў падграваць, амаль паўсюль давалі, добра памятаю нават казіно, у якіх толькі рэгістраваўся і яшчэ не гуляў, сетка вульканаў па тыпу клубніцы, льва… Пинап 500р з макс кешам х10 запомніў, бо тады адыграў свой першы бездеп, фрэш 2000р тады дарылі, але я зліў, а зараз нешта яны ўсе скупыя сталі, роялы так увогуле запытваюць сумы дэпазіту за месяц, каб падарыць падарунак (добры падарунак) Таксама і ў астатніх, не было актыўнасці і дэпазітаў, падораць бароду, калі часта гуляеш нешта перападзе…
у ліпені было ДР падарункі атрымаў:
Водка – 10.000 вагер х1
Вавада -15.000 вагер х5
Сетка Джоев спіны, якія далі па-рознаму ад 1000 да 7000 вагер х40
Риобет – 1500 вагер х10
ПФ – 2000 без вагера
Stake – 70 usdt без вагера
Покер Дом – фрыспіны далі 2000 вагер х40
Пинко фрыспіны далі 1000
Лаккли – фрыспіны далі 1000 вагер х40
Драгон мани – падарункі не прадугледжаны…, ну і добра хоць гуляе ў мяне (у плюсе)
Роялы павіншавалі і сказалі, што падарунак не прызначаны, бо за тры месяцы да ДР праяўляў недастатковую актыўнасць
@inkgra84 у Вавадзе ад статусу залежыць, які будзе падарунак ?
@sergej22 там статус абнаўляецца кожны месяц. Таму ў сярэднім за год бяруць актыўнасць і сярэднія дэпазіты. Здаецца так.
@inkgra84 цяпер зразумеў дзякуй !
@inkgra84 роялы самыя лаяльныя і шчодрыя) ну хаця б не забылі.
@irinafa, а што звычайна даюць на дзень нараджэння?
на дзень народзінаў казіно самыя вялікія падарункі толькі багатым лудзікам даюць
Заўтра 9 жніўня д.н. )
Складаю спіс казіно, дзе браць падарункі. Актыўна гуляў толькі на водке, ваваде і стейке ) а яшчэ grizzly і ramenbet паглядзім, што дадуць…
Якія падарункі на сённяшні дзень даюць?
Дзе гуляеш, там і дадуць. Наіўна разлічваць, што дадуць там, дзе няма ніякай актыўнасці
@mauzerpunk на стейк асабліва не разлічвай, яны смехотныя падарункі на д.н. даюць))) Я тут чытаў недзе на форуме, чалавеку далі 1$) Мне ў тым годзе на сильвере 400 руб. Кароц, фігня, а не бонус. Каб атрымаць там штосьці хоць бы прыкметнае на д.н., трэба, напэўна, быць хайролерам з высокім статусам і вялізным абаротам. І то не факт, што падарунак будзе хоць бы прыкладна адпавядаць)
Лепшы бездэп напэўна ў Риобет
@luckyroller821, а што там даюць?
@brabrobrob грошы ў залежнасці ад узроўню ВІП з маленькім вэйджарам
@brabrobrob
Бонус на дзень нараджэння
Бонус аўтаматычна прапануецца ў дзень нараджэння, указаны ў профілі гульца.
Казіно Кент 100фс макс кэш 3к
@brabrobrob ды там і хоць што-небудзь з падгону зняць можна будзе))