Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 May 2017
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,504 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 29 April 2025 #676
Там нічога не змянілася, не ведаеш, абарот у 50к патрэбны?
У роялях для мінімальнага падарунка ў 3500 патрэбны не абарот у 50к, а менавіта депы на 50к за апошні месяц)
Для большых падарункаў патрэбныя депы на 200к і 350к, таксама за апошні месяц.
Так, у 3-х казіно. болей не пацягнуў.
Апублікавана: 30 April 2025 #679
Так, там даюць 1к з вялікім вагерам і макс вывад там маленькі
Кароче на ДР. Вавада дала 3к.. покер дом спіны 50шт па 20 без вэйджэра . Джой, рамен спіны па 20.сука 1к. Пінко 1к. Плей Фортуна 100% на дэп.х40…)
у покер доме спадабаўся падарунак.я там у гэтым годзе зарэгістраваны толькі.депаў шт5 маленькіх.і 3 вывады.у плюсе прыкладна на 20к. і зусім нядаўна з бездепа быў вывад 10к . далі 50спінаў праўда слот гавно.спинометал правайдэр.затое без абмежаванняў увогуле.я так думаю старым гульцам яны ўвогуле падарунак козырны будуць даваць.
Вавада хрэн проссыш як лічаць.. за чатыры гады далі 2…5…2 і 3к..хаця гуляць больш там стаў..да і інфляцыя ж) паходу не ад абароту залежыць…
Ад статусу залежыць, напэўна, які на момант ДР.
Апублікавана: 30 April 2025 #684
на вавадзе там увогуле фіг зразумець, як яны лічаць
20 спінаў па 20 рублёў давалі рэгану там 5 гадоў
Апублікавана: 30 April 2025 #686
Граю некалькі гадоў. Заўсёды даюць 50 фрых з х40
@barakuda2020 там жа зараз даюць лутбокс на дзень нараджэння (ну па меншай меры мне давалі не фрыспіны адразу, а лутбокс, у якім яны выпалі), таму, магчыма, там ёсць яшчэ момант шанцу, каму што дастасца. Але не выключаны той факт, што гэта лутбоксы, у якіх усе падарункі плюс-мінус аднолькавыя (некуды няма інфармацыі, якія ўвогуле магчымыя прызы ў ім).
Мне ў Rio далі 21 к з вагерам х5 адмыў засталося 4к
Адмыў, канешне, вельмі мала!
але 21к з вэйджарам х5 даволі прыстойны падарунак, ты там, відаць, вельмі актыўна дэпазіты робіш, раз так далі! Я ўжо і не памятаю, каб у якім-небудзь казіно нават 5к давалі.. пры гэтым нават калі ў мінусе тысяч на 200-300.
Апублікавана: 1 May 2025 #690
Я апошнія такія памятаю ,у мяне, фрэш і джэт па 5к, пад вагер х30 або х35
ну і сол 10к пад вагер х20
Апублікавана: 1 May 2025 #691
Ды, слоты не давалі, перакапaў шмат слотаў, вынік не вельмі быў
Я даўно ў роялях не гуляю, але як ведаю яны там са статусамі так намудрылі што нармальны бонус на др ужо не ўзяць!
@oopsant роялы тады знатна кінулі гульцоў. Мне здаецца, тады большасць гульцоў, якія гулялі на маленькай стаўцы, сышла. Неверагодна стала па 50к (там, здаецца, столькі трэба депнуць, каб забраць падарунак у 3500) ва ўсе іх казіно за пару месяцаў перад днём нараджэння надэпаць.
Апублікавана: 1 May 2025 #694
Мне ў вавадзе 500р з вэйджарам 10 далі![]()
![]()
Апублікавана: 1 May 2025 #696
Прыкладна сярэдзінка дзе-небудзь, пяты/шосты прыкладна ад пачатку…
так! Калі б я гуляў у двух-трох, у мяне б абароты дэпазітаў былі больш чым па 50к, але ж іх тады 12 было і я ва ўсіх гуляў прыкладна пароўну, у выніку ні там ні там!
а яшчэ больш паўплываў не столькі падарунак на ДР, колькі тое, што апошнім часам, актывуеш падарунак на дэп ад 2000 руб, заходзіш у гульню, а яна не грузіцца, ідзеш у чат 💬, просіш, памяняйце гульню, а гэтыя дзібiлы нічога вырашыць не могуць, хоць ну памяняй ты гульню і ўсё! На пошту ў межах 3-4 дзён таксама нічога не прыходзіць і ў выніку праз скаргу вырашаеш усё!!!
Яны ў выніку аддаюць, але вагер пачынаецца пасля скаргі!!! Хаця калі б адразу актыўвалася, то вагер бы адбіваўся адразу з дэпазіту ў 2000 руб, а тут гэтага няма!!
І так 6-7 скаргаў запар!!! Вось гэта сыграла асабіста для мяне ў тым, што я імі завершыў!
Апублікавана: 2 May 2025 #698
У мяне там быў бонус 25к на днюху далі мне 500 рублёў
Апублікавана: 2 May 2025 #699
Мне гэта таксама далі, хоць там толькі і гуляю і норм зліваю
Апублікавана: 9 May 2025 #700
Пасля адмывання засталося 500р? Сум…