Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,986 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У іх занадта цяжка набіраць узроўні і не бачу сэнсу гуляць ва ўсіх іх праектах. Ну калі які-небудзь бонус да дэпазіту нядрэнны, тыпу 200%, то яшчэ разава можна заляцець.
КБ, калі выйшаў, новы каз ад іх доўга не выходзіў і там паспеў трохі лвл набіць. Толькі таму ён і набіўся.
У анліме вышэй лвл набіў. Раз тут буст ёсць, то выбраў гэты праект для гульні, тут хутчэй, на 20 лвл, наб’ю топавы лвл)
Таму хайп і ауф пакуль што міма)
да там і ў Водке гэты статус набіць не проста, 1.000.000 $ абарот патрэбны.. пры 3.300$ дэпаў і 2300 вывадаў (што яшчэ нядрэнна) набіў 22к $ і лічы мінус 1к $ чыстымі іду… уяўляю колькі можна мінусануць каб лям баксаў абароткі зрабіць.. там гэтыя падарункі за статус думаю і не стрымаюцца пасля такога .
… А потым “казіно” возьмуць і абнуляць статус пад надуманым прэтэкстам, такое бывала і не адзін раз).
Мінус 50$:))) А потым як роялы, прыдумаюць што-небудзь:))
Ну гэта чыста мае лудаманскія бредні, пра тое, што не варта ўвесь час гуляць у адно казіно. А так, так, анлім найлепш падыходзіць для пракачкі віп-статусу. Да і нейкія акцыі там у адрозненне ад КБ праходзяць. Вось нядаўна +50% кэшбэку было, у іншых казіно сеткі такога не было
На самой справе такая сістэма лепшая. Чым тая, якая скідаецца кожны месяц або тыя, што за кошт сумы дэпазітаў.
Ды навошта далёка ісці, той жа самы крыптабос жа пералічваў VIP-праграму і там у гульцоў адкатваліся ўзроўні.
Я думаў увогуле 50% з усяго прайгрышу, у чат з наездамі пісаў, а аказваецца я губу раскатаў і 50% – прыбаўка да бягучага 😂 Напрыклад, 10% па ўзроўню кэшбэк і +50% выходзіць 15%. Не такая ўжо афігенная акцыя.
Вось менавіта, усе гэтыя праграмы “лояльнасці” казіно па статусу, старая і забытая тэма.., якая разлічана на навабранцаў! А сэнс заўсёды застаецца адзін, “мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва”)
Ну гэта як кажуць: “лепш чым нуль”. Проста я здзівіўся больш таму, што толькі ў адным казіно гэтая акцыя была.
У р7 таксама такая ж акцыя ўвесь чэрвень была. Страннае супадзенне, пачалі адначасова,як быццам адзін чалавек на два казіка займаецца распрацоўкай івэнтаў.
Ну, дарэчы, не выключана, што той самы чалавек і ёсць. Проста, як я разумею, часта якія-небудзь добрыя PR-шчыкі працуюць з рознымі праектамі.
К слову: у мяне ў крыптабоссе і ў аўторак і ў пятніцу ёсць 50% бонусы(буст, перазагрузка), а ў анліме і хайпе няма, здаецца адна сетка ж! Ці гэта нармальна, толькі ў КБ гэта ёсць?
Ну так, згодзен, вось у вавадзе колькі ўжо кручу і кожны раз залаты статус – а сэнсу? за 2 гады 1 раз у турніры выйграў 150$ і то ў бронзавым 😀. на самой справе ў водцы ўжо дакладна быў бы 7+ узроўнем, калі б толькі ў ёй гуляў, хаця, напэўна, таксама мала карысці ад гэтага ўзроўню там … магчыма толькі падарунак на дзень нараджэння лепшы і пакуль усё.. Ну спіны нейкія прыдумалі, часам даюць з маленькім вейджарам але яны ад дэпазіту залежаць (калі 10К + надэпаваў даюць 20 шт , калі пару тысяч даюць 4 спіны 😀)
Даааа, насамрэч ужо пасмяяўся з гэтых спінаў. Далі мне на гэтым тыдні 4 спіна. Узяў іх у новых сабаках. З першага спіна з 4 упала бонуска. Ну думаю, пад маленькі вейджар і па 20, хаця б касар дасць. Угу ага, ніводнага вілда за 12 спінаў не далі, 340 рублёў на выхадзе.
абідна, я 3 разы па 4 спіна атрымліваў = 3 разы па 0 з іх, 2 разы па 20 спінаў – 300 р і чэт 200 з чым то) ну такое канешне. ну ладна , лепш чым нічога па сутнасці . Кстати з бонусаў латеста мне нядрэнна шанцавала. 1 раз з 2к вывёў 5800 , 2 раз з 2к вывёў 11300, 3 раз вывёў 4100 .. кароче вельмі нават добрыя вынікі былі
У іх у розныя дні такія акцыі, у анліма – серада, у хайпа – аўторак. Плюс стандартныя акцыі на дэпазіт на выхадныя прыходзяць на пошту.
Мяне чамусьці больш падабаецца вось такая схема, калі даюць фіксаваныя грошы. Чым фрыспіны, так яны, канешне, былі без вэйджэра. Але мне вельмі часта з 100 спінаў давала 400-600 рублёў. А тут з 2000 можна куды хочаш ісці гуляць, хоць хаксав, хоць ноўліміт. Хоць купляй па маленькай эндорфіне.
Тут такое пытанне… калі б быў выбар умоўна 100 спінаў па 20 і 2к з вейджэрам х5 то ўсё залежыць ад сітуацыі, часам рэальна трэба пару капеек вывесці і нормас, а калі пагуляць хочацца канечне 2к з вейджэрам лепш.. проста я часам магу і х3 не адмыць, а бывае РЭАЛЬНА патрэбна на піастрэ 500-1к рублёў
Ну вось у хайпа так жа як у криптобосса, буст аўторка і напэўна таксама пятнічны перазапуск! У мяне гэтага няма. Толькі ў криптобосса. Адзінае – я думаю, можа яны мне адключылі, бо я вывёў 2000 руб з бездэпа, ну калі так, то гэта вельмі глупа.
Ну а анлим у сераду, я гляджу, сапраўды! З анлима нічога не здымаў, відавочна павінны быць.
Заўсёды думаў, хто ўвогуле пад гэтыя шлакобонусы дэпае, а гэта ты аказваецца😂
Дарэчы, можа і адключылі. Тут нядаўна нехта пісаў, што яму пасля вываду з бездэпа таксама адключылі ўсе промо.
Ну вось у мяне адзінае тлумачэнне.
Вось і ў мяне сёння дзень нараджэння (ДР)! Час атрымаць смачныя падарункі ад казіно (але не тут-то было). Граю я актыўна ў 3 казіно і вось падрабязны справаздача.
VODKA ўзровень 4, дэпазітаў 3177$ Вывадаў 2336$ чысты мінус за год 841$ – падарунак на ДР 2000р з вейджэрам х1 … Лічу, што падарунак не дрэнны, улічваючы што не асабліва прама ў мінусе (і тое, што далі іншыя) вывесці, вядома, нічога не ўдалося, бо дзе хоць нейкі капейчны вейджэр я ў 90% выпадкаў солью гэтыя грошы. калі адмыўся х1 баланс застаўся 380р (граў у тым оф маднес па 10р)
1xslot – Статус Сапфір і напалову пракачаны да наступнага статусу ў мінусах за год дзе-то 280-300к рублёў граў амаль кожны месяц дэпаючы ў месяц 30-50к ДАЛІ СУПЕР ПАДАРУНОК 100 еўра з вейджэрам х15 з адмываннем на СВАІ ДЗЕНЬГІ так яшчэ і на 3 дні ….. ( каб вы разумелі дэфолтны бонус промакод, якім завалены інтэрнэт х20-х25, а тут сліў 300к рублёў і кайфуй на ДР адмываючы 150к рублёў каб забраць 10к… АДМЫВАЮЧЫ НА СВАІ) я думаў 1хслотс прабіў дно ў мінулым годзе, дзе далі 20 спінаў па 10р без вейджэра, якія далі мне 0.00р (так сабе падарунчык выйшаў) так – не ДНО ПРАБІТА. p.s у казіно, хутчэй за ўсё, заблакуюся)
VAVADA тут у мяне пастаянныя мінусы, за год быў 6 разоў голд статус і астатняе срэбра – за год, напэўна, кэшбэкаў было 10 месяцаў … ды і тыя 2 месяцы я быў у плюсе, напэўна, тысяч на 5, гуляю супер актыўна – далі бонус 2000р З ВЕЙДЖЭРАМ х10, адмыў х8 … саліў
Хацелася хоць нешта вывесці, але ўвы казік не дае шанцаў і ім плюваць на колькі ты тысяч даляраў у мінусе за год.
Калі што – усё гэта я распісаў не з мэтай паплакацца ці яшчэ што-небудзь – я распісаў, каб вы разумелі, якія ПАДАРУНКІ НА ДР вам дадуць і пры якіх мінусах/статусах вы, бо казіно нам любяць казаць У НАС СУПЕР ПАДАРУНКІ НА ДЗЕНЬ НАРАДЖЭННЯ (але яны забываюць удакладніць, што гэтыя супер падарункі дай бог 0.002% ад слітых, а яшчэ горш як у 1хслотс – яшчэ і дэпні і 150к адмы на свае) Прыемна здзівіла, напэўна, толькі vodka, улічваючы што нават за ліпень у плюсе і за чэрвень таксама не вялікі, ды і мінус за год прыкладна як у vavada за месяц, а бонус далі значна лепшы – на колькі гэта надоўга? прагнажу год макс, як наб’юць гульцоў то максімум што дадуць – 20 спінаў па 20р. Усем дзякуй, казікі як звычайна сапсавалі настрой, хоць я нічога і не чакаў, але глыбока ў душы мы заўсёды сядзім і спадзяемся, што дадуць нормальны падарунак.