Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 May 2017
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,686 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ужо, здаецца, усё, перабарыў)
У інтэрнэце атрымаць ліцэнзію на ігравую дзейнасць не так ужо складана. Нашмат складаней онлайн-казіно ўвайсці ў арганізацыю, якая кантралюе ігравую дзейнасць, напрыклад у экогра, такія арганізацыі ўважліва правяраюць усе слоты і гульні казіно і ў казіно павінны быць слоты ад вытворцаў, у якіх няма доступу да налад слотаў. Ліцэнзію ў інтэрнэце можна атрымаць на насраную г*вно. Ліцэнзія – гэта для казіно па сутнасці адмазка. Не кожнае казіно прыме сур’ёзная кантралюючая арганізацыя. Казіно, якое ўваходзіць у кантралюючую ігравую арганізацыю, мае невялікі працэнт прыбытку, бо іх пастаянна трахаюць.
Мдамс.. мне па-іншаму ўсё тлумачылі – твае словы відавочна выглядаюць больш адэкватнымі таму, што я назіраю сам. Дзякуй за інфу )
Цяпер зразумела, а “мая” па прастасці душы спадзявалася, што пасля сур’ёзнай ліцэнзіі не толькі гульні, але і тэкст правілаў будзе лагічна чытэльны) І не будзе вось такіх адкрыта “левых” фармулёвак, якія блытаюць гульца, як ніжэй…
Тут вам не тут, разумееш!
Шмат хто з навічкоў думае, што ў казіно ўсё проста, яны думаюць, што выграюць прыстойную суму і вывесяць, але мы з табой ведаем, як уладкавана кухня ў казіно, мы гэтаму гадамі вучыліся, быццам усё нам ясна, але ўсё роўна пападаемся на іх прыманкі. Ты, я і іншыя старыя гульцы ведаем, як уладкавана казіно, як яны адмазваюцца ад буйных выйгрышаў, на шчасце ў іх ёсць правіла, цудоўнае для іх, якое навязваюць гульцу пры рэгістрацыі – не пагодзішся з іх правіламі, значыць не гуляй. Таму я заўсёды ўсім гульцам жадаю ўдалай і безпраблемнай гульні, гуляйце з задавальненнем, не думайце пра выйгрыш, шчасце само прыдзе нечакана, галоўнае – паспяхова і без вынясення вашых мазгоў вывесці выйгрыш з казіно.
Так, сапраўды… У казіно заўсёды ёсць магчымасць у нязручнай сітуацыі спаслацца на пункты сваіх правілаў (якія яны могуць мяняць як ім захочацца і калі захочуць) на сваю карысць. А пра бонусы і гаварыць няма чаго… Застаецца толькі гуляць у годных установах з “імем”, там хаця б меншы рызыка, што цябе “кінуць на бабкі”)
PS. І няхай што не кажуць “піяршчыкі” казіно, казіно перадусім – гэта бізнес-праект, для зарабляння грошай! І мы ж ведаем, што казіно ўраджліва не “ўлезе ў прас” калі прыйдзецца вывесці буйны выйгрыш звыш “нармЫ”) Таму іх так шмат, і “левых” і быццам “лепшых”, якія ў патрэбны момант лепш “спрыгнуць з тэмы” і зноў “узнікнуць”, ну як “пуканы” альбо ўвогуле змяніць “вывеску” – гэта эха 90-х)
4-га числа аштурмую ,усе казіно 😁 якія ўжо можна пачынаць пазбаўляць грошай ?
Slot-V – заявіў, што я ў плюсе і нічога не даў
Joo – сказалі, што такі бонус не прадугледжаны
King Billy – не было дэпазітаў за год
RIObet – таксама аблом
PLay Fortuna – проста ліст з віншаваннем
Aplay – увогуле забыць гэтае уродлівае казіно.
не ведаю я ўжо заебаўся ,ўсё ўсё ок , у риоб 10$ далі дохуяя ўвесь дзень ідуць лісты
А ты не спяшайся, я таксама як вар’яты ў усё і адразу паляцеў. Там многія некалькі дзён можна гуляць.
раней бы сказа ў
Да, нейкае апавяшчэнне з тваім адказам упала ў спам, толькі што ўбачыў ( Сорян.
да нічога , позна хулі піць Боржомі)
З Днём нараджэння! Я сёння нейкі торможу )
Не матарыся,можаш за гэта і бан атрымаць.МарыяКоннор убачыць і табе хана)
цішэй ты, 🙂
а то пачуе яшчэ 😁
дзякуй ,чот таксама тармазнуў хаха ))
Удмурт прывітанне 👋
Прайшла днюха атрымаў ад многіх казіно бездэпы. Але паіграў пакуль у 4 казіно. На іншыя часу яшчэ не было )). Фрэш даў -3к джет -10к сол -15к. Сол адыграў і вывялі, баланс падняўся да 150к, вывёў таксама нядрэнна )) Вулкан Вегас напісаў мне менеджэр, VIP даў 6к з Вагер х2. Быў прыемна здзіўлены такому падарунку. Ёсць казіно, у якіх у плюсе яны адмовілі даць падарункі – Слот В. І многія іншыя. Пра астатнія, калі што цікава, напішу пазней.
Вулкан-Вегас казіно норм, але памятай, казіно проста так нікому нічога не дае, ты ўжо вопытны і цябе ўжо не на@аць 🙂 Прыемнай гульні і больш заносаў.
Гэта казіно не мае ліцэнзіі, а значыць яны могуць падкручваць слоты.
Лічна я не веру гэтаму казіно і настойліва не раю яго
Ты пра якое менавіта казіно?
Кажыцца пра Вулкан Вегас.
Ну там ёсць ліцэнзія і нічога не падкручваюць.