Бездэп 3 еўра у казіне Bet N Spin
Форум казіно без дэпазіту
|
1 September 2017
ад
Feya_Line
|
19 Адказаў
|
1,231 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэгаемся па спасылцы. Пры рэгістрацыі ўказваем код – BLACK – атрымліваем бездэп( можа ў касе ці дзе) і гуляем.
Няма ніxрена. Усё зрабіў правільна, код пры рэге і гэтак далей. Па нулях.
Я зарэгістраваўся і ў мяне на рахунку было 3 баксы.
Атрымана!
Хызы танунах. Відаць, ты дзесьці памыліўся і код Блек не ўвёў. Чэснае слова, не ведаю)
Та ўсё я ўвёў – у тым і ўся справа. Ладна. Мне ўсё роўна.
Слоты не адкрывае((
Гульні дазволеныя – Gonzo’s Quest/ Crystals / 7 Monkeys / Hockey League
Я ў Gonzo’s заліў.
у мяне ні адзін не адкрываецца.
Тожа ніхрэнa не залічылі)
Атрымалася, хоць і дзіўна! 😁 А слоты на самай справе не грузяцца, прынамсі ў Chrome, іншыя пакуль не юзаў.
Гуляць дарэчы толькі ў Гонзо. Я ў выніку праз чат дадаў гэтыя няшчасныя 3 еўра, і там так сказалі.
А ты спрабаваў зайсці ў Гонзо? У мяне ўсе астатнія слоты адкрываюцца, а вось Гонзо – не 😁
Соры, адкрыўся, ён там на флэш-плэеры, а не HTML, для гэтага трэба было флэш-плэер уключыць.
Так. Без асаблівых праблем. Mozilla, калі што, браўзер.
Уласна, камусьці ўдалося што-небудзь вывесці з дапамогай ботаў?
Promotion is available to customers from all countries except Афганістан, Албанія, Алжыр, Ангола, Бельгія, Балгарыя, Камбоджа, Канада, Данія, Эквадор, Францыя, Гаяна, Ганконг, Індонезія, Іран, Ірак, Ізраіль, Італія, Кувейт, Лаос, Латвія, Літва, Мексіка, М’янма, Намібія, Нікарагуа, Паўночная Карэя, Пакістан, Панама, Папуа-Новая Гвінея, Польшча, Румынія, Расія, Сінгапур, Паўднёвая Карэя, Іспанія, Судан, Сірыя, Тайвань, Уганда, Вялікабрытанія, ЗША, Емен, Зімбабвэ.Ис
Дзейнічаюць Агульныя ўмовы бонуса. Папраўце: Расія не алё
😜
Ужо заабузили.
Не ведаю як у каго,але бонус атрыманы,на рахунку 3$ дзякуй за бон