Бездэп 1000 руб у Паріматч
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
13 May 2018
ад
Cplucky
|
96 Адказаў
|
6,166 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ўвесь дзень чакаў і дагэтуль цішыня
Адказалі ў ВК яны даволі хутка ,хвілін праз 40.Толькі цяпер тры рабочыя дні чакаць залічэння. верыфікацыю з гэтым селфі гадзіны тры праходзіла ,фотаў 15 адправіла ,іх усё не задавальняла ,пакуль у чат ужо не напісала ,што яны мяне дасталі.
Ну я ўжо зарэганы і верыф прайшоў, вось толькі ў ВК у 10 раніцы напісаў, дагэтуль нават не адказалі, за выхадныя, напэўна, шмат паведамленняў у іх накопілася
Украіна не ўдзельнічае
Лепш пачакаць нейкую акцыю для ўкраінцаў, гэтая не для нас, яны ў апошні час актывізаваліся ў гэтым плане. Для Украіны даступныя БК, казіно і покер. Толькі рахункі на покер і БК&Казіно розныя.
Я таксама міма бонуса, у ВК старонку ужо даааўно выдаліла😎 А з‑за бонуса новую ствараць як-то ляно…☺Да і гляджу, што тое народу галаву з гэтым бонусам насілуюць😁
Хто-небудзь атрымаў бонус ці цішыня ў усіх?
толькі што прыйшло вось у вк Прынята! Чакайце бонус на працягу 3 працоўных дзён
Сёння пачалі налічваць тым, хто пісаў 13 мая. Чакаем.
Каму не налічылі за 13 мая, і адказалі ўчора. Сёння ўсім налічаць.
Налічылі сёння камусьці ўжо ?
Нармальна адказваюць, усё падрабязна тлумачаць. У вк напісалі: прынята, чакаю другі дзень выніку. К фота шмат крытэрыяў, праўда. лайфхак да крайняга фота: пашпарт з лістком ставіш да люстэрка карочкай, сам побач, фокус на пашпарт.
А гэту тыщу можна разбіваць? Ці толькі цалкам ставіць?
раніцай сёння каля 8-9 гадзін адпраўіў у ВК нумар рахунку і код, праз 2 гадзіны адказалі :
Я бегам на сайт БК чытаю што трэба, фатаграфую дакументы і сябе з лісточкам і датай.
загружаю і праз 15 хвілін на сайце для праверкі з’явіліся мае даныя я адзначыў што няма памылак праверыў канечне.
і яшчэ праз 5 хвілін на пошту прыйшоў ліст што верыфікацыя паспяхова пройдзена і г.д
(яшчэ так проста і хутка нідзе не праходзіў верэфікацыю)
цяпер буду чакаць бонус 1000р і як заўсёды @cplucky папрашу парады і выйграю, а потым па сваёй чуйцы ўсё солью
блін у гэты раз буду разумней і слухаць людзей буду.
Падозраю, яны актывізаваліся з бонусамі толькі для Расіі і толькі таму, што народ не спяшаецца проста так замарочвацца з цупісамі – шмупісамі
так, усё нейкім чынам цягамотна)
Налічылі правярайце Аккі 🙂
А табе калі напісалі ў ВК?
мне таксама ўсё заносім і рвём кантору 😁
я як заўсёды напіхаў хз што на лайв, можа што і зайдзе
а дзе глядзець, налічаны бонус ці не ?
У мяне таксама! Усё Париматч разарвецца нахрэн! Праходзіць Атлетыка – біце
на балансе глядзі, дзе яшчэ яму быць ))))
Так гэта, праўда, не магу знайсці ўмоў ставак – іх што няма? Толькі не ніжэй за 1.50 кэф?
Сінглы мінімум 1,5 кэф!А экспрэс агульны кэф павінен быць мінімум 1,5!То бок у экспрэсе можна напіхваць 1,2 там 1,3 і г.д.!