Бездэп 10 фрыспінаў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
31 жніўня 2017 г.
ад
kerob
|
15 Адказаў
|
837 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Назва ўстановы-ГансБет
Від бонуса-казіно бонус
Тып бонуса-бездаепазітны
Памер бонуса-10 фрыспінаў
Памер вейджара х50
Для каго-новыя, выдаецца пасля пацверджання пошты
Код бонуса-не патрабуецца
Max Cashout- Максімальна магчымы памер вывядзення сродкаў з фрыспінаў, атрыманых за рэгістрацыю: 50.00 EUR, 50.00 USD, 3000.00 RUB, 75.00 CAD, 75.00 AUD, 500.00 SEK, 500.00 NOK, 0,01 BTC не ўлічваючы суму дэпазіту. Астатак сродкаў на балансе будзе спісаны ў карысць Казіно.
Заўвага-Ганс Бет
Забароненыя краіны-Іспанія, ЗША, Францыя, Англія
Беларусь, Расія, Украіна ў тэме
У нас казіно ў чорным спісе. Хызы чаму) Гэта так. Улічыце.
я думаў новае казіно,софтсвисс яшчэ і з мікрай
дзіўна,кіруецца той жа кампаніяй што і локі,ды і рэйтынг гульцоў 5.6,праўда ўсяго 3 чалавекі галасавалі
У чорны спіс на сайце, просто так не трапляюць.
А што..пойдзем пакруцім..авось што выйдзе))Спроба – не катаванне, як кажуць)
😁далі 10 рублёў якія і былі паспяхова зліты….так што прыкладна так
а я хацеў дэпнуць таксама думаў новае казіно
На сайце ў апісанні казявы напісана, што выплаты не ажыццяўляюцца. Так што неяк так…
Хутчэй за ўсё тут канфлікт інтарэсаў, як мне здаецца. У канцы кантоў казіно працуе пад патранажам Локі і Голденстар, якія плацяць заўсёды і хутка, гэта ўсе ведаюць. Плюс маюць у сваім арсенале Мікро (чым астатнія софтсісы пахваліцца не могуць), па крайняй меры да заўтра (калі верыць гаспадару варон). З цікавасці, нават задэпну і паспрабую штосьці вывесці, калі пашанцюе.
Аргументаў для ўнясення ў ЧС я не ўбачыў. Ёсць, канешне, пэўныя думкі па гэтым пытанні… але, тое такое.
Калі што зняму (нават 1000 р) – адпішу. Проста трэба праверыць.
Казіно прыбрана з чорнага спісу. Відаць, гэта была памылка.
мабыць так, на іншым форуме ёсць скрын выплаты з бездэпу
Усе плацяць.Сёння чалавек паказаў мне скрыншот у скайпе.20 хвілін разам з верефі.
Учора дэпнуў,но не адмыў вагер на 1 дэп(
ОГО!!! Убачыў, што цяпер можна адпісацца ў тэме, а то нешта пра чорны спіс гаварылі. Ну а я пакуль паціху, як хітры жук, пайшоў зарэгістраваўся. Накідала мне з гэтых спінаў нямала – 17 расійскіх рубіконаў, пайшоў у дзяўчынак ну Плей Бой падняў баланс да сотні, а потым усё зліў. 😔
ахах, 14р дало))) але ўсё роўна дзякуй за бонус)