Бездапазітны бонус 10 еўра ад DOBET
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
4 снежня 2015 г.
ад
VyacheslavLenin
|
29 Адказаў
|
3,109 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
БЕЗДЭП ЗА РЭПОСТ У ФЭЙСБУКУ. ПРЫ РЭГІСТРАЦЫІ
10 еўра
вагер, трэба набраць 50 долараў або эквівалент, даступна ўсім
макс вывад 50 долараў
для вываду можа спатрэбіцца дэпазіт
dobet.com
Даступна ўсім краінам, ёсць рускі інтэрфейс
букмейкеры з такімі акцыямі вельмі моцна настарожваюць
Чаму: Сайт быццам не дрэнны
ну так, нармальныя канторы крыху па-іншаму свой прадукт рэкламуюць
выцягні рэфсылку з першага паведамлення, яна там па сутнасці і не патрэбна, а Пронін можа і пасварыць )
Там бон даюць па реф)
Досыць нармальная кантора, насцеражвае толькі тое, што ў іх тэрмсах указана, што яшчэ і дэп трэба круціць
кароче вырашыў зарэгістравацца нік dimiji аказаўся заняты
потым адразу ліст прыйшоў
можа я ўжо гуляў тут((
Паглядзі тэрмы мож чота я туплю па прычыне бездэпа
дзе вы яшчэ такое знойдзеце ?
я вось таксама такое заўважыў)пайсці што ці паспаміцьпа соц сеткам партнёркай)))
хутчэй за ўсё ты там гуляў, бо гэты бездеп я бачыў гадоў 5 таму, давалі проста за рэгу
Ёсць мінус, няма лайва, але за гэта страхоўка прыкольная, ставіш адразу на каманду або на нічыю ))
што там кажуць, першы дэп трэба зрабіць, каб зняць?
ў сэнсе 1х ставіш? нічыя або перамога першай, напрыклад, так гэта паўсюдна
Так, а колькі ўжо набіў?
Так а што там з дэпам? Набіў, мабыць, пяцьдзесят. Калі нецяжка, распавядзіце, пліз.
мінімалку.а ты стаўкі адыграў ужо?
Так. Адыграў. Быў….. А мінімалка як аказалася 100 а ніяк не 50.
Вось як можа быць макс вывад 50 долараў а мінімальна даступны 100 ? І так, усяго дзве плацежкі Skrill і Neteller.
Пачытай, там у тэрмсах так напісана
Та так. Прачытаў. Трэба зрабіць дэп (мінімалка 5 даляраў-евра) потым пракруціць яго 5 разоў з кэф. не менш за 1,5 потым, як я разумею, каб зрабіць вывад трэба дагнаць баланс да 100 даляраў (бо гэта мінімум). Карацей ХЗ. Правілы нейкія мудрагелістыя.
Ну тык я пра гэта і казаў))
Навошта свой дэп круціць?па-мойму толькі бонус
Не. Свой дэп трэба пракруціць 5 разоў. Пры мінімалцы ў 5 еўра адпаведна трэба паставіць 25. У правілах так напісана.
———————————————————————————————————————————————————————————
“Пасля таго, як вы зробіце першы дэпазіт, вы маеце права выйграць бонус без дэпазіту. Вы проста павінны зрабіць стаўку 5 разоў (па меншай меры 5 ставак) з сумай першага дэпазіту, якая адрозніваецца больш чым у 1,5 раза. Як толькі вы гэта зробіце, мы дадамо бонус без дэпазіту на ваш рахунак.”
Так, у правілах зараз так і напісана
Больш за тое, стаўка, якая сыграла яшчэ 29 лютага, вісіць. І не залічылі на рахунак. Пісаў у падтрымку, маўчаць….