Бездакладны бонус 777 рублёў за рэгістрацыю ў казіно Pohodu
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
12 October 2019
ад
spartack
|
87 Адказаў
|
28,165 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно Походу дарым вам 777 рублёў за рэгістрацыю. Актывацыя магчымa ў профілі гульца ў раздзеле бонусаў. Пасля актывацыі бонуса сума паходу будзе імгненна залічана на бонусны рахунак гульца. Вейджар х 77. Для адыгрышу бонуса вам прыйдзецца зрабіць ставак на суму (777х77). Пасля адыгрышу бонуса сума будзе пераведзена аўтаматычна на рэальны рахунак рэальнага гульца. Максімальная сума выводу па дадзеным бонусе 777 рублёў. Усяму шчасця.
Спасылка на рэгістрацыю ў казіно: pohodu
слоты працуюць у каго?
У мяне пры запуску памылка
Вэб-старонка па адрасе https:, магчыма, часова недаступная або пастаянна перамешчана па новым адрасе.
У мяне ўсё працуе. Можа для вашай УКР ўваход зачынілі, паспрабуй VPN.
У іх нейкія дзіўна маленькія максімумы ў слотах. Нават долар паставіць нельга. Так неўпэўненыя ў сваіх скрыптах, што вырашылі не рызыкаваць? 🙂
Аматик даў бонус аж 15р😗
Трэба было адкрыць рублёвы рахунак, дарэчы спрабуй Microgaming, здаецца няблага плаціць. Што ты хацеў ад скрыпт-казіно, макс Cashout у іх усяго 777 рублёў 🙂. Далі б хоць камусьці адрабіць бонус і вывесці з казіно. Пакуль набіў бонус да 1100 паглядзім, што з гэтага атрымаецца. Вагер, канечне, космічны, але спрабаваць трэба. Дарэчы гэта казіно рэкламуюць у Facebook, відаць нядаўна запусцiлі.
У рублях і адкрыў. Кніжкі Amatic стаўка макс. 30 р, Book of Ra – 50. Проста калі скрыпт кіраваны, дык чаго баіцца вялікіх ставак? А раз баяцца, дык відаць купілі ў ненадзейных распрацоўшчыкаў.
Яшчэ не хадзіў у новаматик – не ведаю, круціў ігрософт, але пэйаўта няма, таксама аматык спрабаваў – аддача таксама не вельмі, у мікрагеймінгу гуляю, быццам не дае спускаць баланс. Назва ў казіно мяне пасмяяла –Пахожа 🙂
Паходу чарговае азіно🙂
а дзе спасылка? у мяне не адлюстроўваецца!
Хз, чытаў правілы, але такога, як у Азино, не ўбачыў. Ну калі я калі-небудзь адчыню казіно, то назаву яе ПО-ДОРОГЕ 🙂
Хз, спасылка была, можа модэратар выдаліў, на спасылку: pohod.com
Спасылку то можна нармальную ? паходу далей то што ?
Пішы проста – pohodu кропка com тады выдаляць не будуць 😃
Спасылкі нельга выстаўляць, раскам баніць у прыватнасці з-за іх.
Во, дак у дзірочку)
Хз, у пошукавіку ўжо ёсць, казіно па-відаць і перакідвае на форум у гэтую тэму.
Зарэгістраваўся пацвердзіў пошту запоўніў асабісты кабінет напісаў у чат. Пакуль адказу не было, на рахунку нулямі…)
Нічога не запаўняў, у чат не пісаў, у л.к. актываваў бонус і ўсё)
Зайдзі ў “бонусы”…
Усё разабраўся, актываваў бонус – на рахунку 777 рублёў, Украіну не абдзелілі 😎
Дзе спасылка то>?
Кароч, нешта ўсё адразу з’ела без шансаў. Доўга за камп’ютарам сядзеў, думаў, падрачаюся на мартышак🙂
Ну можа хаця б каму-небудзь з натоўпу аддачу выставяць вывесці 7 сотняў)
спасылку кіньце хто-небудзь
Блін, ну нельга спасылкі выкладваць, Раскамнагляд можа заіпаць па гэтай прычыне.
Мог бы і сам знайсці, ну а ўвогуле pohodu точка ком.
ад душы спс бро