Без сляз успамінаць немагчыма

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 12 студзеня 2016 г. ад | 2 Адказу | 536 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Кароче, была адна гісторыя, без слёз успамінаць немагчыма. Дзея была куды ў 2005. Тады апараты ў Мск былі на кожным вугле. Ну і, вядома, лудзіў я па чОрнаму. Як-то ўзяў 50к патэлефанаваў карэшу і паехалі на адну станцыю метро ад дома (таму што там конина і цыгарэты на халяву). Ну гадзіну-другую пакручылі -40к. Сядаю за апарат семёркі такія скачучыя з фруктарамі (цяпер ёсць такі на старайгеймсе). Косарь піхну і па 200 як звычайна… 5к адразу. Здымаю… думаю яшчэ што ль туды… піхну косарь… зноў 5 адразу… Час быў гадзіны 3 ночы. Калі так здарылася раз 10 мой п’яны мазг падумаў… (чорт інодзі абалдзіваеш з раніцы, што ў галаве па сіньцы адбывалася)

ВОТ ЯНА!!! СХЕМА (Слово удалено системой)!!!! Усім (Слово удалено системой)!!! Ну кароче паднімае мяне апарат да 200к. Усё рэальна па схеме 1к пхаеш па 200 і ад 3 да 5к дае. Часам зжыраў, але цуд апарат упэўнена ебашыў у +. Кароче сяджу такі кароль свету… бабы бегаюць толькі капусту з конинай прыносяць (я ім на чай пятаку зарадзіў, каб апарат не ўхапіць)…. і пачуццё такое… увесь свет (Слово удалено системой) прагінуўся і круцей цябе няма нікога (+ літран кляновага ўжо сядзеў, і ўся алчная Люблю Lineage2loveyou ўнутры памнажалася на 100).

Тут наступіла 9 раніцы…. Старыя памятаюць, што з 9 да 10 у апартных перапынак на ўборку. Я ўпёрся да апошняга, але (Слово удалено системой) 2. Сур’ёзнае (Слово удалено системой) ахоўніка дало нам зразумець, што правілы ёсць правілы і нам прыйшлося пакінуць установу. На кішэні дзесьці 230к, ногі не трымаюць. Гадзіна шатацца на вуліцы зусім не варыянт. Кавярні зачыненыя. Ну навошта ж так, салодкі, рабіць… паехалі спаць…

Па дарозе, пішу жонцы смс – “Дарагая, хутка ў мяне будзе да (Слово удалено системой) бабла. Я сёння не прыйду. Ёсць супер тэма! Потым раскажу.”. Прыйшлі да карэша паставілі будзільнік, каб устаць, праз паўтары гадзіны і фтыкать далей! Што дзіўна прадчуліся (то ці бодун не паспеў наступіць, то ці эйфарыя не давала сну ўзяць нас). Прачнуўшыся ляп-ляп сціпла, цвёрда вырашылі аб’ехаць усе гульнявыя пакоі ў радыюсе 10км і здымаць здымаць . Але! Для пачатку вырашылі вярнуцца туды ж… і (Слово удалено системой) “дабраць” з таго!! Трэба сказаць, што пасля гадзіннага сну галава крыху выйшла з туману… але хвілін на 5))), паколькі прачнуўшыся ўстрэлілі адразу па 100 віскі. Так вось у гэтыя пяць хвілін у галаве прамільгнула адзіная цвяроза думка, што “якая тая Люблю Lineage2loveyou задума то”…. Але яна хутка растваралася пад ціскам алкаголю і думак пра Лас-Вегас і тонны бабла. чорт вось зараз пішу… ржу не магу… Без слёз немагчыма ўспамінаць)) .

Кароче, прыязджаем у апаратную…. там ужо іншая змена… ахоўнікі і бабы ўсе іншыя… Але не ў суть… сядаю з крутым еблам покерфейс за семёркі… вось так вось косарь – 0, вось так вось – 0, вось так вось – 0, вось так вось – 0. Што за Люблю Lineage2loveyou?!!??? вось так вось 5 – 0, вось так вось 5 -0, ХУЯЯК 10 – 0. Пакуль карэш пайшоў за конинай да бара ў мяне засталося 20к ўсяго.. Ён прыходзіць і кажа – “Ну што, здымаеш па “схеме”?” Я кажу – “Так Як я вас усіх люблю!ять здымаю… абснімаліся ептиль)))) Давай каньяк!!!” Кароче 15рык на сауну пакінуў і ўпасціў на (Слово удалено системой) у джакузі… Мяне баба адміністратар будзіць – “з Вас 22к”, я вочы чырвоныя адкрываю кажу – “якага (Слово удалено системой)!??” Яна кажа – “Вы знаходзіліся ў сауне 12 гадзін, і спалі ў джакузі, я Вас будзіла, але Вы паслалі мяне на (Слово удалено системой)!” Я лапу падняў, а скура як (Слово удалено системой) у фільмах жахаў))) сісіць такая ўся дрыгатлая буграмі… Я кароче 15ху ёй аддаў, сказаў – “Мозг не любі, бачыш вельмі дрэнна чалавеку…” Выйшаў на вуліцу…. паглядзеў на неба… і абалдзеў па поўнай ад сваёй тупасці)))) Вось так не здзейснілася мара ідыёта.

ПС: Жонка нават не спытала нічога…. падумала, што я зусім абалдзеў такія нелепыя адмазкі ляпіць, каб дома не начаваць))))

Крыніца: neverfold

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
380
Публікацыі
1 243
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.

і так заўсёды, спачатку выйграеш, здымеш, ну а потым проста ў мінус і проста ўсё пад чыстую прайграеш, асабліва тыя, хто занадта азартны – гэта я пра сябе

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...