Бэйл: ніводзін гулец «Атлетыка» не гуляў бы ў асноўным складзе «Рэала»
Навіны спорту
|
25 мая 2016 г.
ад
Melbourne
|
15 Адказаў
|
514 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вінгер “Рэала” Гарэт Бэйл некарэктна выказаўся аб гульцах “Атлетыкі” перад фіналам Лігі чэмпіёнаў.
“Я лічу, што ні адзін футбаліст “Атлетыкі” не гуляў бы ў асноўным складзе “Рэала”. Калі мы не пераможам “Атлетыку”, гэта будзе вялікі правал, які можна параўнаць з апошнім месцам у турнірнай табліцы”, – цытуе Бэйла Cadena Cope .
Дарэчы, абаронца “Рэала” Рафаэль Варан прапусціць фінал Лігі чэмпіёнаў і Еўра-2016. Рызыкуе не аднавіцца належным чынам да вырашальнага матчу сезона і Крышціяну Раналду, які траўмаваўся на трэніроўцы.
Я б рады быў. не ў абразу цябе, Дымон, як фана я цябе паважаю. але за такія словы я б радаваўся, калі б бейла мокнулі ў марожанку па самыя валасы, іш ты, гавнюк
так, я згодзен, самаўпэўненасць рэдка прыводзіць да чаго-небудзь добрага
Вы сапраўды верыце што ён так думае? Гэта спецыяльная правакацыя, Мухамед Алі таксама выйграваў баі да іх пачатку, супраціўнік выходзіў і з першых хвілін хацеў яго забіць, траціў сілы, так ён перамог Формана, так сама Рэал хоча каб Атлетыка не гуляла ад абароны і раскрылася тады ён больш уразлівы
вельмі дапускаю, што ўчора ў яго быў тэлефонны размова з Гуці) ён яму гэта і напеяў у вушка, каб атрымаць упэўненасць гульцоў.
Атлетико дакладна ад сваёй гульні не адмовіцца.
пфффффф… памятаецца мне нядаўна адныя ўжо пагражалі і паляцелі ))))
1-0 і гэта быў 4-ы ці 5-ы матч Зідана, на памылках вучацца, але так і не навучыліся трымаць рот на замку 😁
Гэты няўмелы момант, калі разумееш, што за цябе “дол.б.а.бы” але яны свае і даводзіцца падтрымліваць)
так я не толькі пра Рэал🙂) Барса перад паўфіналам чога толькі не казала. Баварыя)))
так ) як-то не прафесійна гэта з іх боку выглядае
у мяне гэта нагадвае кінашны амерыканскі футбол))
калі памятаеш фільм з Адамам Сэндлерам пра турэмную каманду па футболе)))
галоўнае саперніка абсмеяць
Паглядзім, што ён скажа пасля матчу .))
пасля матчу будзе з кубкам бегаць)
але адзін куй такія размовы не красяць, чэмпіёны заўсёды ветлівыя
не факт пра кубак я🙂
Да і Атлетико оооочень ветлівы і ўважлівы, Сімеоне. як бы намякае….. 😁
А тут стопэ ! Як кажуць: “Не кажы гоп” ! )