Betsstore
Агляды анлайн букмекераў
|
13 January 2016
ад
VyacheslavLenin
|
19 Адказаў
|
2,067 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэтая кантора мае 16 відаў ставак на спорт, таксама стаўкі на кібэрспорт і падзеі віртуальнага спорту, ёсць віртуальныя скачкі. Штотыдзень праводзяцца конкурсы на лепшага прагнозіста, за які вы атрымліваеце ад 2-ух да 500 рублёў, калі вугадваеце зыход матчаў, прапанаваных для прагнозу.
Таксама гэтая кантора прадастаўляе бонусы на першы дэпазіт ад 50 да 100 працэнтаў і бяздэпазітны бонус за рэгістрацыю ў памеры 5 еўра, даляраў.
Дызайн сайта пакідае жадаць лепшага, але пры гэтым ёсць лайв-стаўкі, што нямала важна, на сайце падтрымліваецца руская мова.
Цікава, што я ўпершыню ў іх канторы ўбачыў – яны прымаюць рэчы з Counter-Strike для ставак.
Дэпазіты прымаюцца фактычна ўсімі даступнымі спосабамі, ёсць і WebMoney і карткавы дэпазіт, выводзяць у працягу сутак. КЭФЫ даволі нядрэнныя, калі параўноўваць з большасцю кантор.
у агульным даволі сноснае завядзенне для гульні, што нямала важна – скаргаў на гэту кантору пакуль не бачыў.
betsstore.com
А на бездепчык у казіно не пагуляеш ((
І тое, што каб яго атрымаць трэба рэпост зрабіць у сац сетках , а ў іх гэтая функцыя нешта лагае ці гэта толькі ў мяне!
ну ў мяне ўсё нармальна атрымалася, і рэпост, і ўсё ў парадку, паспрабуй з іншага браўзера
Усё атрымаў ! Карацей перад вывадам трэба зрабіць дэп 5 баксаў і тры стаўкі не менш за 1.7 коэф і выводзіць можна , макс кэша няма !
vk.com/id250247122?w=wall250247122_591%2Fall
Гэта спасылка на рэпост на ВК мне яе ў чаце далі , таму што якая на сайце ў мяне тормазіла!
Усё менавіта так, там і экспрэсы нядрэнныя, але на 5 баксаў трэба зрабіць 5 ставак, а потым депнуць
смущае вось гэта
Прымаем рэчы з CS:GO
Больш за 50 стаўку без дэпазіту не зробіш !)
ну я так зразумеў што гэта на стаўкі на кіберспорт я напісаў што здзівіўся гэтаму)))
Прымаем рэчы з CS:GO
Што гэта азначае, хлопцы?
пачакам проста гнеўных каментароў
Ды ўжо качэлі пачаліся , больш за чатыры стаўкі бездэпа нельга зрабіць ! Трэба рабіць дэп
кароч, пацаны)) як-небудзь даўно гуляў у кс гоу) наабраў з скрыняў сінькі) зараз пайду мяняць на манеткі ў казіно)) ахахха ржу не магу… а капусту з зомбиферфы ў вк яны не прымаюць?)))
што Дымон – барадзітая кантора, так?
так))любыя спосабы добрыя,толькі дэпні,цука толькі час патраціў 😁
Ну, хлопцы, я дадаў гэтую контору, толькі як апісанне і агляд і не прапагандую гульню там, я там зрабіў дэпазіт і выводзіў, праўда не шмат, каля 40 баксаў вывелі за 2 гадзіны
Усе запілі стаўкі , дэпать не хочацца ! Умовы бонуса беспантовыя !
Jora Korner народ хацелі зацягнуць у блытаніну))
)) Ну не ў блытаніну, а аглядзік маленькі)
Кантора, насуперак першым уражанням, не зусім бязнадзейная. Дважды запар далі бездеп па 150. Першы раз нават атрымалася 500 вывесці, другі – зліў.