Best Poker - агляд покер-рума

Агляды покер-румаў | 5 February 2019 ад | 11 Адказаў | 2,552 Прагляду | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 424
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015

Best Poker з’яўляецца адным з лепшых еўрапейскіх покерных румаў у азіяцкай сетцы GG (GGNetwork). Належыць гемблінгавай кампаніі BestBet Ltd, з офісам кампаніі ў Curacao і выдадзенай ліцэнзіяй Government of Gibraltar and Gibraltar Gambling Commissioner.
На еўрапейскі рынак гэтая кампанія ўвайшла ў 2016 годзе. Трэба адзначыць, што GG Network гэта сетка ў асноўным разлічаная на аматараў покера, а не рэгуляраў. Яна забараняе любыя віды покернага софта, але пры гэтым праяўляе высокую лаяльнасць да сваіх гульцоў.
BestPoker прапануе разнастайныя турнірныя серыі, прывабныя сталы All-In or Fold, а таксама вялікую колькасць фрыролаў і хуткую службу падтрымкі.

Агляд трафіку.

Асноўная колькасць гульцоў за сталамі бачна ў сярэдзіне дня па маскоўскім часе або ў выходныя дні. За сталамі ў пік часу можна ўбачыць больш за 4000 чалавек. Гульня ў рума ідзе на амерыканскія долары.
Увесь трафік на кэш-столах у BestPoker засяроджаны ў асноўным за сталамі 6-макс, прычым на вельмі прывабным ліміце – NL10. Тут прыкладна збіраецца да 20 сталоў. На іншых лімітах сітуацыя прыкладна такая: NL25 – загрузка да 15 сталоў, NL50-100 – можа парадаваць 10 і больш сталоў, на NL200 і NL400 мы можам убачыць 5-7 сталоў на кожным з лімітаў. Максімальны ліміт у дадзеным руме – NL2K.
Найбольш прыкметна тое, што ў раздзеле кліента VIP Area мы можам знайсці прыватныя сталы, якія ствараюцца самімі гульцамі, якія граюць на лімітах вышэй NL1K.

Па гульні ў Омаху ў BestPoker можна сказаць наступнае: гуляе ў асноўным па 5-7 сталоў на кожным з лімітаў ад PLO10 да PLO100. На лімітах вышэй, а менавіта PLO200 да PLO600 можна знайсці 2-4 сталы на кожны з лімітаў. Максімальны ліміт у Омахе PLO5K.
Адзінкіны на дадзены момант выгляд SnG турніраў у BestPoker, пад назвай Fortune Spin – прадстаўляе сабой можна сказаць своеасаблівы варыянт спінаў, які складаецца з трох лімітаў 1$, 5$ і 15$.
На вялікую колькасць МТТ турніраў у гэтым руме разлічваць не варта, большасць турніраў да 5$, асноўнай падзеяй з’яўляецца турнір пад назвай – Daily Red з бай-інам 150$ і гарантыяй усяго ў 8000$.

Софт BestPoker.

Покерны кліент распрацаваны EGamingLab, што дае магчымасць прастаты ў выкарыстанні як для пачаткоўцаў, так і для рэгулярных гульцоў. Вялікая колькасць разнастайных смайлікаў для зносін. Спісы чакання, нотсы, прагляд сталоў з лобі. Можна наладзіць сталы для мультытэйблінгу, а таксама выставіць любы бетсайзінг.
На жаль любы від дадатковага покернага софта ў рума BestPoker строга забаронены, да ўзроўню атрымання пажыццёвага бана. Але ў кліенце рума ёсць Poker Craft – новая опцыя, якая на дадзены момант працуе ў бэта-версіі, яна дазваляе адсочваць статыстыку гульцоў.

Структура рейку.

Вы можаце разлічваць на рэйк, а гэта 5% з кепамі ад 1 да 10$ у безлімітным Холдеме і 3% без кэпаў пры гульні ў Омаху. Распределяецца паміж гульцамі згодна прадуманай сістэме – loser contribution, то ёсць залічваецца тым, хто прайграе раздачы ў адпаведнасці з пэўным памерам прайграных вамі грошай. У МТТ-турнірах і SnG Fortune Spin рэйк складае 5%. Таксама згодна новай сістэме лаяльнасці Fish Buffet, можна атрымліваць пры пэўных умовах ад 10 да 100% рэйкбэка, у залежнасці ад таго, наколькі часта вы гуляеце.

Увод і вывад сродкаў.

BestPoker падтрымлівае працу з такімі папулярнымі плацежнымі сістэмамі як Skrill і Neteller, таксама ёсць магчымасць уводу і вываду сродкаў на банкаўскія карты Visa/Mastercard. Адзінай складанасцю з’яўляецца тое, што ўнутраныя гульцы могуць сутыкнуцца з праблемай уводу і вываду сродкаў Webmoney, Yandex, бо дадзены рум з імі не працуе. Увод сродкаў адбываецца імгненна, вывад сродкаў займае да 48 гадзін.

Вітанневыя бонусы.

Вітанневы бонус $2,000!

BestPoker прапануе ўсім сваім новым кліентам бонус да 2000 долараў, для гэтага патрабуецца зрабіць дэпазіт не менш за $10, і рум дадасць да вашай першапачатковай сумы 100% у выглядзе бонуса. Тэрмін на адыгрыш 90 дзён. Бонус адыгрываецца пры стаўцы $1 за $10 рэйка.

Фрырол для ўсіх новых гульцоў на $1,000!
Новыя гульцы гэтага покернага рума, якія зрабілі свой першы дэпазіт не менш чым $10, запрашаюцца на фрырол з гарантыяй $1,000. Гэты фрырол стартуе ў 9:00 CET то бок 12-00 па МСК. Квіткі звычайна налічваюць праз 72 гадзіны пасля здзейсненага дэпазіту, там указваецца дата і час бясплатнага фрыролу.

Перайсці ў покер-рум

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 848
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21.09.2015

Ты пра гэтыя румы, казаў? Калі шукаў новую пляцоўку, для нашых фрыролаў?🤭 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
04.07.2015

Ну а тут які-небудзь бездэп намячаецца ? а то пелікан мяне апракінуў 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 424
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
Melbourne, 5 February 2019
Ну а тут нейкі бездэп намячаецца ? а то пеликан мяне на яго пракінуў

Ты зрабі як я табе ў асабістых пісаўменеджар саппорт папярэдзіў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016

Не зразумеў, а чаму ў Омахе няма кепкі рейка? Ці проста яна такая ж, як і ў холдэма? )) хоць дзіўна – паўсюль 3% і кепка не пазначана, відаць няма, тады гэта ўвогуле бредавіна О_О

У сетцы ў іх штосьці незразумелае творыцца, нядаўна прыбралі два рума, Breakout і Lotos, прыядналі ўсе аккі да GGpoker, дзіўна, што гэты яшчэ не паглынуты, а можа гэта толькі пытанне часу? )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 424
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
vlad1slaw, 5 February 2019
Не зразумеў, а ў омаі няма кепкі рейка? Ці проста яна такая ж, як і ў холдэме? )) хоць дзіўна ўсядзе 3% і кепка не пазначаная, напэўна няма, тады гэта ўвогуле нейкая дурніца О_О У сетцы ў іх там што-то творыцца незразумелае, нядаўна прыбралі два рума, Breakout і Lotos, аб’ядналі ўсе аккі з [...]

Гэты не павінен у іх там шмат чаго прыкручана 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
04.07.2015
VyacheslavLenin, 5 February 2019
Ты зрабі як я табе ў лічцы пісаў – менеджар саппорт папярэдзіў

я напісаў, што дайце бездэп, яны напісалі, што для гэтага трэба, я напісаў, што ўсё загрузіў, і на латесе сказалі, што ўсё павінна быць норм

чат пасля гэтага ні слова не напісаў на працягу хвілін 30, я псіхануў і лёг спаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 424
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
Melbourne, 5 February 2019
я напісаў, што дайце бездэп, яны напісалі, што для гэтага трэба, я напісаў, што ўсё загрузіў, і на латесе сказалі, што ўсё павінна быць норм чат пасля гэтага ні слова не пісаў на працягу хвілін 30, я псіханнуў і лёг спаць

Хмм окей я разбяруся, але акк правер мб налічылі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
04.07.2015
VyacheslavLenin, 5 February 2019
Хмм окей, я разабралюся, але правер акк, магчыма налічылі

пуста

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Хлопцы, без піздзежа.
Ведаеце маю пазіцыю наконт пелікана, што гэта ёбаная памыйка.
Бест покер – іншая справа.
Гулецы ёсць, на турніры збіраецца па 50-75-100 ёбальнікаў.
Ёсць цікавыя віды покера ці разнавіднасці, як правільна.
Адна хуйова, што ў кэшы можна свае аўты купляць або як-то так.
Сам туды дэпіў, сам там гуляў.
п elікан куета ад салвы, гэта больш-менш.
Я так для тэсту 20 абксаў закінуў, пабегаў паглядзеў, раздупліўся што і як.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 424
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
Feya_Line, 22 April 2019
Хлопцы, без піздэжа. Ведаеце маю пазіцыю наконт пеліканa, што гэта забаўная помыйка. Бест покер – іншая справа. Гульцы ёсць, у турніры збіраецца па 50-75-100 кофейнікаў. Ёсць цікавыя віды покера або разнавіднасці, як трэба. 1 куёва, што ў кэшы можна свае аўты купляць або як-тата [...]

го яшчэ

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...