Бердыеў пагадзіўся застацца ў «Роставе»
Навіны спорту
|
17 жніўня 2016 г.
ад
ReptiloiD
|
10 Адказаў
|
301 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
БЕРДЫЕЎ ЗГАДЗІЎСЯ ЗАСТАЦЦА Ў “РОСТОВЕ” З АДНОЙ УМОВАЙ
Як стала вядома “СЭ”, Курбан Бярдыеў даў згоду “Ростову” на працяг работы. Праўда, 63-гадовы спецыяліст паставіў адну ўмову. Калі фінансавыя гарантыі, якія клуб павінен прадаставіць яму ў бліжэйшы час, будуць парушаныя, ён мае права пакінуць “Ростов”. Гэты нюанс будзе прапісаны ў дадатковай дамове. Пакуль Бярдыеў не прыбыў у Ростаў-на-Доне, ён знаходзіцца за мяжой. Пры ім каманда ўпершыню ў сваёй гісторыі трапіла ў Лігу чэмпіёнаў.
якісьці ход канём атрымліваецца
я сам, канешне, буду такому ходу падзей толькі рады, але ўзнікае шмат незразумелых момантаў
Ну, я так зразумеў, што сысці ён хацеў праз фінансавыя праблемы Ростава, але іх абяцалі неўзабаве вырашыць. І ў Спартак ужо каго іншага зацвердзілі… не памятаю, хто такі. А ўвогуле я таксама рады, што ён застаецца, каманду ён добра падняў і ёсць куды яшчэ паднімаць 🙂
выход у групу, канешне, шмат дасць ростоўскаму футболу, а Курбаныч, як ніхто іншы, ведае, як развіваць футбол у рэгіёне
у групе можна зарабіць 10-15кк, плюс за выхад у групу крыху больш за лям
Ну будзем спадзявацца, што дома добра сыграюць 🙂 Могуць жа… ды і ўсё ж – дома ж 😎
да букі кстати даюць роўныя кефы што на Аякс што на Ростов на выход в группу
думаю паставіць на Аякс, трымаць кулакі за Ростов) 😁
Ставі на Ростаў 😁 а то потым нервнічаць будзеш што на Аякс паставіў 😁
гэта дэпрэсія 😁
так ці кэш,ці маральнае задавальненне
Ну не ведаю не ведаю 😁 Маральнае задавальненне з кешам разам як-то прыемней будзе 😁 Потым не кажы што я не папярэджваў, і калі што я не вінаваты 😁
а я толькі ўчора меркаваў что ён застанецца калі трапім у групу,а тут вон яно как