БелМаш дазволіў супрацоўніцам працаваць у купальніках

Пагаворым пра жыццё | 19 чэрвеня 2019 г. ад | 25 Адказаў | 1,523 Прагляду | 3 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Беларускі завод з-за анамальнай спёкі дазволіў жанчынам працаваць у купальніках і зняў пра гэта кліп.

На беларускім прадпрыемстве БелМаш супрацоўніцам дазволілі працаваць ля станку ў купальніках. Прычынай таму стала анамальная спёка ў Беларусі, якая паўплывала на прадуктыўнасць працы, кажуць на заводзе. У якасці ілюстрацыі эксперыменту БелМаш зняў сваю версію кліпа Satisfaction.

Кіраўніцтва кампаніі па просьбе жаночай часткі калектыву абнавіла правілы адзення. У спёку ім па новых правілах дазволена быць апранутымі ў купальнік або прыгожую бялізну, але не якія замінаюць асноўнаму віду дзейнасці. Пры гэтым для абароны выкарыстоўваюцца фартух, ачкі і пальчаткі.

Ёсць яшчэ адна агаворка: дадзенае дазвол дзейнічае толькі ў тых выпадках, калі тэмпература паветра падымаецца вышэй за 27 градусаў.

Каментуючы гэтае новаўвядзенне, на заводзе сказалі, што з-за спёкі прадуктыўнасць упала, а паколькі яны – камэрцыйнае прадпрыемства, то згадзіліся пайсці насустрач калектыву, які здыхнуў ад спёкі.

У выніку задаволены і супрацоўніцы, і прадуктыўнасць працы рэзка вырасла на 20 працэнтаў. Прычым у ўсяго калектыву.

Крыніца: udf.by

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Крэатыўнае рашэнне дырэкцыі беларускага прадпрыемстве “БелМаш“, па ходу ўсе засталіся задаволеныя і мужчыны, спадзяюся, таксама)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
118
Публікацыі
376
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
3 кра 2019 г.
thee4, 20 чэрвеня 2019 г.
Крэатыўнае рашэнне дырэкцыі беларускага прадпрыемства “БелМаш”, па ходу ўсе засталіся задаволеныя, і мужчыны, спадзяюся, таксама)

і прадукцыйнасць працы рэзка вырасла на 20 працэнтаў. Прычым у ўсяго калектыву. Гэта значыць у мужчынскай часткі калектыву таксама….)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
voronro, 20 чэрвеня 2019 г.
і прадукцыйнасць працы рэзка вырасла на 20 адсоткаў. Прычым у ўсяго калектыву. То бок і ў мужчынскай частцы калектыву таксама….)

Гэта таму што за станкамі стаялі маладзенькія дзяўчОнкі вучаніцы, ну а калі б старэйшыя…. ) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

На самой справе, па-мойму выдатны рэкламны ход. Спадзяюся, продажы абсталявання ў хлопцаў павысяцца. Разам з “інструментамі” заказчыкаў 😁

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Дзіўна, на заводзе толькі дзяўчаты працуюць? Ці анамальная спякота дзейнічае толькі на дзяўчат? А мужыкі ў шубах усё яшчэ бегаюць па заводзе?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Its.a.GRO, 20 чэрвеня 2019 г.
Дзіўна, на заводзе толькі дзяўчаты працуюць? Ці аномальная спёка толькі на дзяўчат дзейнічае? А мужыкі ў шубах усё яшчэ бегаюць па заводзе? 

Не, канеш. Па спасылцы на крыніцу там больш інфармацыі ) Але ўвогуле мужчын таксама хочуць раздзягнуць )))

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
AydarKaribullin, 20 чэрвеня 2019 г.
Не, канеш. Па спасылцы на крыніцу там больш інфармацыі ) Але ўвогуле мужчын таксама хочуць раздзець )))

Ну я пра тое, што як бы пахне гендэрнай дыскрымінацыяй

Дзяўчынкі гуляйце голыя, а мужыкі няхай з болтамі, што стаяць, у шубах потэюць)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.

балбочуць яны. гэта з бухгалтэрыі адна супрацоўніца, а другая сакратарка дырэктара. яны каля станка ніколі ў жыцці не стаялі. толькі сваім станком працуюць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

У кліпе, вядома, усё прыгожа, а на справе па заводзе будуць шастаць не маладыя целлюлітныя задніцы. Таму што прыгожых дзяўчат на заводах я вельмі рэдка сустракаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
AydarKaribullin, 19 чэрвеня 2019 г.
Беларускі завод з-за анамальнай спёкі дазволіў жанчынам працаваць у купальніках і зняў пра гэта кліп. На беларускім прадпрыемстве БелМаш супрацоўніцам дазволілі працаваць ля станка ў купальніках. Прычынай таму стала анамальная спёка ў Беларусі, якая паўплывала на прадукцыйнасць працы, кажуц [...]

Вось стружка адскочыць гарачая куды-небудзь пад купальнік і будуць ведаць, як у купальніках працаваць))) Яны б яшчэ нудыстычны пляж там адкрылі б))))

Мне як-то балванка ўпала на нагу кг так 30 была ёй,добра што быў у рабочых ботыках абуты – аблез толькі пазногаць,а ні ў што абуты ў купальніку? не думаю што ў чаравікі…..

Лічу, што звыш 27 градусаў трэба проста адпускаць народ, каб нармальна маглі загараць у купальніках, а не капціць яго………

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
alexey03, 20 чэрвеня 2019 г.
Вось стружка адляціць гарачая куды-небудзь пад купальнік і будуць ведаць як у купальніках працаваць))) Яны б яшчэ нюдыстычны пляж там адкрылі б)))) Мне як-то балванка ўпала на нагу кг так 30 ёй было, добра што быў у рабочых ботаўках абуты – аблез толькі пазногць, а ў што абутыя ў купальніку [...]

Ты ўпэўнены што на нагу ? Ці як-то выпаў у цябе гэты момант з галавы ?😁

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Вось стружка адляціць гарачая куды-небудзь пад купальнік і будуць ведаць, як у купальніках працаваць))) Яны б яшчэ нудагічны пляж там адкрылі б)))) Мяне як-то балванка ўпала на нагу кг так 30 было ёй, добра быў у рабочых бота́нках абуты – аблез толькі пазногаць, а ні ў што абуты ў купальнік [...]

А як жа камісія па ахове працы, што яна зусім не каментуе, ці яна ўжо чакае, каб прыехаць да іх і ўручыць прадпісанне. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
torba, 20 чэрвеня 2019 г.
А як жа камісія па ахове працы, чаму яна зусім не каментуе, ці яна ўжо чакае, каб прыехаць да іх і ўручць прадпісанне.

Там ужо будзе позна калі людзі застануцца без ног або без іншых частак цела,не паверыш я памятаю з адпачынку на працу прыйшоў у шортах і ў шльопанцах,тады мой начальнік адходзіў тыдзень,але як не дзіўна ніхто дадому мяне не адпусціў,далі фарбу каб я пафарбаваў агароджы,далі бензін каб я прамыў дэталі і вымазаўся,каб дакладна я зразумеў што на працу трэба хадзіць у зменнай вопратцы,а не ў шортах і г.д……..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Там ужо будзе позна калі людзі застануцца без ног або без іншых частак цела, не паверыш, я памятаю: з адпачынку на працу прыйшоў у шортах і ў шльопанцах, тады мой начальнік быў адсутны тыдзень, але, як ні дзіўна, ніхто дадому мяне не адпусціў, далі фарбу, каб я пафарбаваў агароджы, далі бензін [...]

Можа гэта піяр-ход не больш… Тады зразумела, што ў іх усё так цудоўна. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
torba, 21 чэрвеня 2019 г.
Можа гэта не больш чым піар-ход…Тады зразумела што ў іх усё так цудоўна. 

Ну да відаць вырашылі хайпануць і кліп-парадыю знялі і рэклама непаганая для завода,так можа і маладзёжа пойдзе да іх працаваць…….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Там ужо будзе позна калі людзі застануцца без ног або без іншых частак цела,не паверыш я памятаю з адпачынку на працу прыйшоў у шортах і ў шлёпанцах,тогда май начальнік отходзіў тыдзень,але як ні дзіўна ніхто дадому мяне не адправіў,далі фарбу каб я пафарбаваў агароджы,далі бензіна каб я прамы [...]

Я табе Алёшанька маленькую сакрэт адкрыю. Праца бывае розная. Як і дрес-код. Сумняваюся,што табе знаёма гэта паняцце. Але ты пагугль калі яшчэ не забанілі. А лепш не забівай сабе дурной галавы і працягвай фарбаваць агароджы😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Па-мойму ўвогуле нейкая дурніца. Няма яснасці, навошта гэта было зроблена. Ну і што? Сакратаркі раздзеліся да труселяў прапіярылі завод. І што? хз… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
seregelio, 21 чэрвеня 2019 г.
Як на мяне, увогуле нейкая лухта. Ня зразумела, навошта гэта было зроблена. Ну і што? Сакратаркі раздзеліся да трусоў, прапіярылі завод. І што? хз…   

Мала верагодна, што гэта былі сакратаркі, я думаю, што яны мадэляў нанялі. Тым больш мне здаецца, што гэта піярны ход. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
torba, 22 чэрвеня 2019 г.
Малаверагодна, што гэта былі сакратарш, я думаю, што яны наймалі мадэляў. Тым больш мне здаецца, што гэта PR‑хад.

Ну я пра сакратарш ўскосна напісаў, зразумела, што адпрацоўвалі дзяўкі з паняццямі сцэны.

Я вось аднаго не разумею навошта) Гэта ж відавочна і бацька ў курсе. Якаясьці такая нікчэмшчына)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 21 чэрвеня 2019 г.
Як па мне ўвогуле нейкая бязглуздасць. Не зразумела навошта гэта было зроблена. Ну і што? Сакратаркі раздзяліся да трусікаў прапіярылі завод. І што? хз…   

У сэнсе і што? Я ўжо пісаў жа раней. І продажы адразу пачалі павышацца. Разам з лібідо патэнцыйных заказчыкаў 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 22 чэрвеня 2019 г.
У сэнсе і што ? Я ж ужо напісаў раней. І продажы адразу пачалі расці. Разам з лібідо патэнцыйных заказчыкаў 😁

Та ну гэта ж фігня. Упэўнены, ты сам разумееш. Якія, на х*й продажы? Людзям дзелавым, якія зарабляюць бабкі, патрэбныя вось гэтыя саскі? Та нуууу, я хз. 

Гэта проста нейкі анекдот і не больш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 22 чэрвеня 2019 г.
Ды ну гэта ж ерунда. Пэўны, ты сам разумееш. Якія, нах, продажы? Ці патрэбныя дзелавым людзям, якія зарабляюць бабкі, вось гэтыя соскі? Ды нуууу, я хз. Гэта проста нейкі анекдот і не болей.

Я якраз усё разумею, а ты зноў пачынаеш ерунду моросіць ) Ідзі глядзі свае кліпы Билайн ці што ты там глядзіш і не стаміўляй 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 22 чэрвеня 2019 г.
Я якраз усё разумею, а вось ты зноў пачынаеш несці брыдоту ) Ідзі глядзі свае кліпы Білайн ці што ты там глядзiш і не стамляй 😁

Якія кліпы Білайн?) Ты сам то не нясі брыдоты) 

Калі проста так не зразумела, то магу дадаць канкрэтнасці, што гэта навіна чысты смецце. Не ведаю навошта ты нас вырашыў паведаміць пра гэтую фігню. Лёша б гэтую херню запосціў, ты з’еў бы яго) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Што датычыць кліпаў Білайна і калі я правільна зразумеў. Я карыстаюся прагай паром тв ужо гадоў 4. Проста усе каналы да Ўкр, мяне задавальняе. Астатняе мяне не вельмі цікавіць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...