БелМаш дазволіў супрацоўніцам працаваць у купальніках
Пагаворым пра жыццё
|
19 чэрвеня 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
25 Адказаў
|
1,523 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Беларускі завод з-за анамальнай спёкі дазволіў жанчынам працаваць у купальніках і зняў пра гэта кліп.
На беларускім прадпрыемстве БелМаш супрацоўніцам дазволілі працаваць ля станку ў купальніках. Прычынай таму стала анамальная спёка ў Беларусі, якая паўплывала на прадуктыўнасць працы, кажуць на заводзе. У якасці ілюстрацыі эксперыменту БелМаш зняў сваю версію кліпа Satisfaction.
Кіраўніцтва кампаніі па просьбе жаночай часткі калектыву абнавіла правілы адзення. У спёку ім па новых правілах дазволена быць апранутымі ў купальнік або прыгожую бялізну, але не якія замінаюць асноўнаму віду дзейнасці. Пры гэтым для абароны выкарыстоўваюцца фартух, ачкі і пальчаткі.
Ёсць яшчэ адна агаворка: дадзенае дазвол дзейнічае толькі ў тых выпадках, калі тэмпература паветра падымаецца вышэй за 27 градусаў.
Каментуючы гэтае новаўвядзенне, на заводзе сказалі, што з-за спёкі прадуктыўнасць упала, а паколькі яны – камэрцыйнае прадпрыемства, то згадзіліся пайсці насустрач калектыву, які здыхнуў ад спёкі.
У выніку задаволены і супрацоўніцы, і прадуктыўнасць працы рэзка вырасла на 20 працэнтаў. Прычым у ўсяго калектыву.
Крыніца: udf.by
Крэатыўнае рашэнне дырэкцыі беларускага прадпрыемстве “БелМаш“, па ходу ўсе засталіся задаволеныя і мужчыны, спадзяюся, таксама)
і прадукцыйнасць працы рэзка вырасла на 20 працэнтаў. Прычым у ўсяго калектыву. Гэта значыць у мужчынскай часткі калектыву таксама….)
Гэта таму што за станкамі стаялі маладзенькія дзяўчОнкі вучаніцы, ну а калі б старэйшыя…. )
На самой справе, па-мойму выдатны рэкламны ход. Спадзяюся, продажы абсталявання ў хлопцаў павысяцца. Разам з “інструментамі” заказчыкаў 😁
Дзіўна, на заводзе толькі дзяўчаты працуюць? Ці анамальная спякота дзейнічае толькі на дзяўчат? А мужыкі ў шубах усё яшчэ бегаюць па заводзе?
Не, канеш. Па спасылцы на крыніцу там больш інфармацыі ) Але ўвогуле мужчын таксама хочуць раздзягнуць )))
Ну я пра тое, што як бы пахне гендэрнай дыскрымінацыяй
Дзяўчынкі гуляйце голыя, а мужыкі няхай з болтамі, што стаяць, у шубах потэюць)
балбочуць яны. гэта з бухгалтэрыі адна супрацоўніца, а другая сакратарка дырэктара. яны каля станка ніколі ў жыцці не стаялі. толькі сваім станком працуюць
У кліпе, вядома, усё прыгожа, а на справе па заводзе будуць шастаць не маладыя целлюлітныя задніцы. Таму што прыгожых дзяўчат на заводах я вельмі рэдка сустракаў.
Вось стружка адскочыць гарачая куды-небудзь пад купальнік і будуць ведаць, як у купальніках працаваць))) Яны б яшчэ нудыстычны пляж там адкрылі б))))
Мне як-то балванка ўпала на нагу кг так 30 была ёй,добра што быў у рабочых ботыках абуты – аблез толькі пазногаць,а ні ў што абуты ў купальніку? не думаю што ў чаравікі…..
Лічу, што звыш 27 градусаў трэба проста адпускаць народ, каб нармальна маглі загараць у купальніках, а не капціць яго………
Ты ўпэўнены што на нагу ? Ці як-то выпаў у цябе гэты момант з галавы ?😁
А як жа камісія па ахове працы, што яна зусім не каментуе, ці яна ўжо чакае, каб прыехаць да іх і ўручыць прадпісанне.
Там ужо будзе позна калі людзі застануцца без ног або без іншых частак цела,не паверыш я памятаю з адпачынку на працу прыйшоў у шортах і ў шльопанцах,тады мой начальнік адходзіў тыдзень,але як не дзіўна ніхто дадому мяне не адпусціў,далі фарбу каб я пафарбаваў агароджы,далі бензін каб я прамыў дэталі і вымазаўся,каб дакладна я зразумеў што на працу трэба хадзіць у зменнай вопратцы,а не ў шортах і г.д……..
Можа гэта піяр-ход не больш… Тады зразумела, што ў іх усё так цудоўна.
Ну да відаць вырашылі хайпануць і кліп-парадыю знялі і рэклама непаганая для завода,так можа і маладзёжа пойдзе да іх працаваць…….
Я табе Алёшанька маленькую сакрэт адкрыю. Праца бывае розная. Як і дрес-код. Сумняваюся,што табе знаёма гэта паняцце. Але ты пагугль калі яшчэ не забанілі. А лепш не забівай сабе дурной галавы і працягвай фарбаваць агароджы😁
Па-мойму ўвогуле нейкая дурніца. Няма яснасці, навошта гэта было зроблена. Ну і што? Сакратаркі раздзеліся да труселяў прапіярылі завод. І што? хз…
Мала верагодна, што гэта былі сакратаркі, я думаю, што яны мадэляў нанялі. Тым больш мне здаецца, што гэта піярны ход.
Ну я пра сакратарш ўскосна напісаў, зразумела, што адпрацоўвалі дзяўкі з паняццямі сцэны.
Я вось аднаго не разумею навошта) Гэта ж відавочна і бацька ў курсе. Якаясьці такая нікчэмшчына)
У сэнсе і што? Я ўжо пісаў жа раней. І продажы адразу пачалі павышацца. Разам з лібідо патэнцыйных заказчыкаў 😁
Та ну гэта ж фігня. Упэўнены, ты сам разумееш. Якія, на х*й продажы? Людзям дзелавым, якія зарабляюць бабкі, патрэбныя вось гэтыя саскі? Та нуууу, я хз.
Гэта проста нейкі анекдот і не больш.
Я якраз усё разумею, а ты зноў пачынаеш ерунду моросіць ) Ідзі глядзі свае кліпы Билайн ці што ты там глядзіш і не стаміўляй 😁
Якія кліпы Білайн?) Ты сам то не нясі брыдоты)
Калі проста так не зразумела, то магу дадаць канкрэтнасці, што гэта навіна чысты смецце. Не ведаю навошта ты нас вырашыў паведаміць пра гэтую фігню. Лёша б гэтую херню запосціў, ты з’еў бы яго)
Што датычыць кліпаў Білайна і калі я правільна зразумеў. Я карыстаюся прагай паром тв ужо гадоў 4. Проста усе каналы да Ўкр, мяне задавальняе. Астатняе мяне не вельмі цікавіць.