«Баварыя» затроліла «Арсенал»
Навіны спорту
|
16 February 2017
ад
ArsenWenger
|
17 Адказаў
|
741 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“Баварыя” спадзяецца зноў сустрэцца з “Арсеналам” у наступным розыгрышы Лігі чэмпіёнаў.
На сваёй афіцыйнай старонцы ў Twitter “Баварыя” напісала: “Паўтораім у наступным годзе”.
Звярнім увагу, што ў сезоне-2012/13 “Арсенал” вылецеў ад “Баварыі” з агульным лікам 5:1, а ў сезоне-2013/14 “кананеры” таксама пакінулі Лігу чэмпіёнаў на стадыі 1/8 фіналу, прапусціўшы мюнхенцаў.
football24.ua
нічо нічо, прыедзе Баварыя ў Лондом, Арсы ім пакажу хто дома папка)) вось убачыш)) Баварыя прайграе але пры гэтым адзначыцца ў вароты гаспадароў)) нічога не мяняецца ў гэтай паре на гэтай стадыі)))
Будзе вельмі крута, калі ўсё так і паўторыцца Арсенал напэўна жадае рэваншу !
сумняваюся,я напэўна буду браць нічыю , Баварыя прыедзе надзейна сыграць у абароне пры гэтым выкарыстоўваючы ротацыю склада ,мб нават будуць гуляць у аднаго нападаючага і 5 абаронцаў
2 штукі Арсенал заб’е гэта дакладна мая думка, магчыма адзін заб’е і Баварыя. Арсенал будзе гуляць рызыкоўна так как няма чаго губляць, а Баварыя асцярожна, а гэта заўсёды мінусова
Падтрымліваю Арсенал ужо 12 гадоў, чакаю цуда ў матчы ў адказ.
За такія выказванні часта караюць)
Арсенал з Уотфордом дома справіцца не можа, а тут Бавария 🙂 пасмяшыў
ну тут жа іншы турык, іншы статус, ротацыя ў Баварыі, напэўна, будзе не слабай, а гэта шанец, нягледзячы на Анчэлотці як на вялікага містэра.
Не гонь, Арсенал не будзе рызыкаваць, тут можна нават браць тм 3 – я ўпэўнены, усе думаюць як ты, што арсу няма чаго губляць, але падумай, калі яны прайграюць дома, то Арсэна дакладна звольняць, ён пастараецца захаваць твар і выйграць з мінімальным лікам, Анчэлоці гэта таксама ведае, таму рызыкаваць ніхто не будзе – мне там ужо ўсё ясна
Я ж не кажу пра шанец з пункту гледжання праходу далей, проста выйграць у сябе на полі, забіўшы 2 галы, а Баварыя так, дзеля свайго статусу, у адказ адсыпле 1 гол – і ўсё, Анчелотти проста крыху паважае старога і ўсё
каротка: Баварыя ссаная дніна, вось што я хачу сказаць
і калі яны пройдуць Арсенал, то вылецяць з лікам 11-0, падлюкі
Баварыя красавчыкі, а ссанае дно – гэта Арсенал, дзе на ўсю каманду толькі адзін мужык Алексіс Санчес, і той хутка ў ПСЖ сваліць
Ніхто не пасранае дно, супакойцеся)) ну, Баварыя цяпер нашмат лепшая за Арсенал, але хопіць ужо гнобіць Лондан, яны гэтага не заслугоўваюць)) мне ж яшчэ на іх у чэмпе ставіць))
Ставі супраць Мс Оз, заход 99%
Канешне буду, нават не абедзве заб’юць, а калі коэф норм будзе то еа ТБ2.5
Монако пэўна ўколоціць баню
Можна прэсам узяць Оз + 2,5 або Індывідуальны Тотал Арсенала больш за 1,5. Такія матчы – гэта матчы за лёс трэнера, калі гульцы яго любяць, а яны яго любяць, то зробяць усё, што змогуць
ну да, на ПМ можна адну і тую ж падзею ў прэс дадаваць, гэта не апісаны фаварыт))