«Барселона» здзівіла выкупнай сумай, якая будзе ўпісаная ў новым кантракце Мэсі
Навіны спорту
|
6 верасня 2017 г.
ад
Shifty
|
18 Адказаў
|
381 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каталёнская “Барселона” здзівіла сумай адступных, якая будзе прапісана ў новым кантракце вядучага бамбардзіра каманды Ліянеля Месі.
Як паведамляе Mirror, клубы, якія будуць зацікаўлены ў падпісанні аргентынскай зоркі, змогуць гэта зрабіць, заплаціўшы “сіне-гранатовым” 300 мільёнаў еўра. Улічваючы, што французскі ПСЖ раней не пашкадаваў 222-х мільёнаў на Неймара, цалкам магчыма, што лепшы бамбардзір у гісторыі “Барсы” з цягам часу перавысіць трансферны рэкорд свайго былога партнёра па камандзе.
Так, гэта старушка ўжо хутка на пенсію пойдзе! У іх пастаянныя спаборніцтвы з Крышціяну. Хто даражэй, мля, хто атрымае ўзнагароду «лепшы гулец года», мля. Але шчыра кажучы, мне Мэсі больш па душы, чым Роналду.
Ну так то да..чыпсы смачней за шампунь адназначна😁
Сіці запроста заплаціць класулу, але за кожны пражыты год Леа плаціць па 10 лямоў – забагата будзе
хаця, канешне, на старосць гадоў можа і не перашкодзіў бы новы выклік
баюся што ў сіці ён не загуляе учора ён нават на Аргентыну быў кеф 1,01 на перамогу на нічыю 12 як вынік лік гульні 1-1
Та адправяць яго ў Афрыку, там жа алмазныя руднікі! 🤠 Будзе там мяч каткаць і на рудніках пахаць, каб іншым не было зайздросці 😆
Думаю, ён можа ўжо да канца жыцця на сваім востраве .. ў сваім ..атэлі ў сваім казіно.. капацца ў носе ))) глядзець у свой велізарны тэлефон.. на сваёй тэрасе з выглядам на акіян.. і нават дазволіць сабе не чытаць нашы многазначныя камэнты.. а працягне зарабляць яшчэ.. але думаю, ён ужо забяспечаны.
А на рудніках месца хутчэй нашае (толькі шкада бабосіка на білет не хапае)) дапамажыце, пацаны..)
і яшчэ гатовы жраці шампунь і ўціраць у валасы чыпсы за мільённы кантракт.. гэта за сябе..)) а магу адразу ўсё рабіць і пры гэтым рэкламаваць олдспайс.. намазваючы яго на нос..
я думаю, зжыраючы шампунь пражывеш ты не доўга)) а яшчэ да руднікаў дабрацца як-небудзь трэба))
Ну што ж, толькі шэйхі могуць купіць па такой цане, ніхто іншы з па-сапраўднаму мыслячых людзей у прынцыпе нават не заплаціць такую суму.
знач Мівіну есці нармальна)) піва піць цудоўна ..курыць-та пойдзе ..а пару тубікаў шампуня за лям храпнуць..-срамна))..Я нават віягру ў дзясны ўсуну..за лям..Мяне лянота толькі ў ..опу е…цца і галодным застацца..))На самой справе жартую ніхто мне такіх грош нават за тое што лянота не прапануе)).. Сэнс у тым ..што чэл шмат чаго дасягнуў..а мы яго ..на вагі ставім))
Тут усё проста, іспанскае заканадаўства патрабуе ўказваць у працоўным дагаворы суму выкупу гульца.
І тут, Барса, калі і здзівіла чымсьці, дык толькі тым, што ўсяго 300 лямоў паставіла. Пару месяцаў таму Реал паставіў 350 мільёнаў еўра адступных за Асенсио. І наогул у іх у планах давесці суму адступных за кожнага гульца асноўнай каманды мінімум да 500 мільёнаў еўра.
А чаму адразу нельга ставіць мільярд? Каб гульцы не маглі выкупляць свой кантракт, калі знойдуць лепшы варык?
Таму што сучасны футбол гэта бізнес. Падпісваючы суму адступных у кантракце, патрабуецца згода гульца.
не здаецца табе, што ўся каманда вінаватая, а не толькі Месі
так акрамя яго ёсць каму ўзяць гульню ў свае ногі, той жа Дыбала, Ды Мария і ім падобныя
У Сіці Пэп яго паставіць пад нападнікам, з тым падборам футбалістаў ён будзе адчуваць сябе выдатна
згодны Дыбала таксама алень
Правільна, і ўсе ў першую чаргу выбіраюць для сябе толькі тыя варыянты, якія менавіта добра аплачваюцца, а ўжо потым глядзяць на футбольны клуб.
Гвардыола без Мэсі паходу так АПЛ і не выйграе я б зімой яго купіў на месцы Арсэна Венгера))) яму б за такі трансфер усё прабачылі б)
Не факт, што фанаты змогуць зразумець такі трансфер. Але відавочна, што ў іх дадасца слава, а гэта для іх сродкі.