Балячкі і хваробы ад лудкі.
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
10 October 2025
ад
dvk12
|
34 Адказу
|
365 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У іншай тэме пайшла размова пра хваробы і тут мне прыйшла ў галаву думка, а чаму б не спытаць нашых форумачан, якія хваробы прынесла вам лудаманія?
Я пачаў аналізаваць і прыйшоў да вываду, што хваробы канкрэтна ад лудаманіі можа і няма, але на фоне іншых хвароб натуральна ўзмацняюцца некаторыя іншыя праблемы, давайце дзяліцца чым захварэлі або набыліся ў гэты няпросты час.
Ад сябе:
Усё гэта, канешне, выключна асабістае напэўна, але хачу каб падзяліліся сваім меркаваннем.
У мяне такія:
@urbanjungle Для лудзіка гэта ўвогуле самае звыклае і за балячку я б не лічыў. Ты нейкі рана лягаеш, звычайна гэта 5-6 раніцы і пад’ём у 12-13. Рэжым трымаецца і нарм, калі ты, вядома, на працу не ідзеш на 9)). А так самая распаўсюджаная балячка з узростам – гэта гемарой (і фізічны, і маральны) ахахаха.
@urbanjungle Дарэчы, вось дакладна, забыў пра агрэсіўнасць – калі нешта ідзе не так падчас гульні, прайграеш, калі ў гэты момант пачаць нешта пытаць або папрасіць зрабіць што-небудзь ці тэлефанаваць, адкрываць, карацей, ад гульні, я магу і нах.. паслаць у агрэсіі, трэба будзе яшчэ падумаць, бо я гэта прапусціў.
@dvk12 гэта ўсё суправаджальнае я б сказаў, болячкі гэта калі ў дурку ад’едзеш)) а ўвогуле псіхіку падломлівае нават самых стойкіх ( гэта яшчэ па оффу памятаю) на роўным месцы ў казіно ўладкоўваліся замесы і ў круп’е ляцелі шклянкі)) ад неўзмутных у прынцыпе па жыцці людзей
@goldking Так вось і справа ў тым, калі графік быў ненармаваны, то мог увогуле лягаць у 9-10 раніцы і ўставаць у 17-18 вечара. А цяпер у мяне строга трэба ў 9 устаць, пару спраў адрабіць і потым можна далей валяцца)
А калі я не паспаю хаця б 4-5 гадзін ноччу, то раніцай устаю быццам напіўся і куралесіў усю ноч). Старосць, відаць, на падыходзе)
Ну болячкі ў любым выпадку вылазяць, таму што нервы і яшчэ раз нервы у тым ліку стрэсы гэта ўсё ўплывае
@urbanjungle
Не падкрадаецца, а яна ўжо прыйшла)
Што да болячкі не ведаю, но вось нервы здаюць – гэта на 150%.
Асабліва калі прайграеш вялікую суму, або калі ў покер гуляеш, да итм там 2-3 чэла засталося і цябе вывелі 44 з АК – вось тут нервы ўключаюцца, я так свой ноўтбук разбіў, мышцы кінуў ад злосці ў манітор і ўсё. Цяпер з тэл гуляю, ужо прывык да тэл)
Ды… з нервамі ў казіно заўсёды нервяк вялізны асабліва калі прайграеш балюючую для цябе суму.
згодзен, казіно патрэпала нервы
Граю заўсёды або ўначы, або позна вечарам, у выніку не дасыпаю, у чым сам і вінаваты. Вядома пры кожным закруте на бонуску,перажываеш, каб выпала і не раз. Калі прайграеш, то хочацца чаго-небудзь моцнага выпіць. А на нервовай глебе потым усе хваробы і вылазяць.
@kalendula Тут пагаджуся, калі няма здаровага сну, гэта вялікая праблема. А калі пры гэтым яшчэ пастаянна нервнічаць, сну не будзе і адпачынку арганізму няма, і тут пачынаецца: то там кольне, то вось тут.
усім прывітанне. блін калі я ўпершыню прайграў за 3 дні 300к, пару месяцаў ціск быў павышаны, натуральна пастаянныя галаўныя болі) і поўная апатыя, увогуле па ідэі лудка ідзе як каталізатар стрэсу і дэпрэсіі, а далей яны ўжо зжыраюць арганізм. чалавек як аўто, нагрузка выбівае слабыя дэталі, то ёсць калі балеў страўнік альбо што-небудзь яшчэ – стрэс выходзіць праз яго, паражаючы гэты орган
@dvk12
Заходзячы ў казіно, я не паверу, што кожны гуляе для задавальнення. Усе гуляюць з надзеяй выйграць, а кожны спін – гэта нервы, а прайгрыш – гэта фіяска.
@kalendula я раней так гуляў,думучы што зараз занясу,і выведу ўсё.А цяпер я гуляю для кайфу,дэпаю мінімалку прайграў не шкада,не раблю дэпазіты па 5-10к)
@robingood
Загасіць чарвячка, я таксама стараюся асабліва не думаць пра выйгрыш, але гэта немагчыма, заўсёды хочацца вывесці, заўсёды хочацца перамогі, таго самага адрэналіну, калі баланс у 2 разы падымаеш. Але заўсёды трэба старацца выходзіць з халоднай галавой.
Усе хваробы ад нерваў.
@sinaloa усе нервы ад слотаў)
@robingood хах! Ну не ўсе, яшчэ ад стаўкаў на спорт) Прывітанне.
@robingood
І бясконцай лудкі))
@kalendula па пачатку было цікава, цяпер фантом так так не не
@akromama
Так так не не, нават ведаю, адкуль гэтую фразу паўтараюць, толькі адзін гуляе на фікс, а я на свае грошы.
цяпер цалкам ад аддачы казіно залежыць мой настрой, пастаянная апатыя
@igor9555 ну да, трэба закінуць флакон валяр’яны і ісці лудзіць :D