Балы за парушэнні: сістэма папярэджанняў
Агульныя пытанні
|
26 лістапада 2025 г.
ад
NataKaya
|
72 Адказу
|
5,732 Прагляду
|
31 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усім дзякуй, здаецца, разабраўся
Сістэма папярэджанняў даволі нядрэнна працуе, прынамсі, праз нейкі час у чаце форума мы не будзем бачыць пастаянных разборкаў.
@goldking Так там заўсёды адны і тыя ж форумчане высвятляюць адносіны! Можна было проста “ўручную” адмінам форума ім “апошняе кітайскае папярэджанне” выпісаць і ўсё.
@reddog123 ну відаць жа забарону на чат і папярэднюю мадэрацыю ў пастах ужо зрабілі.
@goldking Часам у высьвятленні адносін нараджаецца праўда) З двух меркаванняў праўда заўсёды дзесьці пасярэдзіне, толькі б без канфліктаў
@natakaya (NataKaya) А ці ёсць зараз магчымасць адключаць карыстальнікам магчымасць ставіць рэакцыі? Бо я гляджу, у апошні час некаторыя карыстальнікі пачалі часта злоўжываць сістэмай.
@dangeraut Ну ў прынцыпе добрая стратэгія для адсеяння ботаў
@goldking Так, пры злоўжыванні дызлайкамі гэтая функцыя можа быць адключана.
@natakaya А што тады рабіць з лайкамі? Калі ў людзей 3-5 публікацый, але пры гэтым больш за 1000 рэакцый. Гэта ж проста абузинг сістэмы дзеля атрымання бонусаў у краме.
@natakaya я вам ужо колькі разоў задаю пытанні, а вы не адказваеце! Гэта нармальна, што я зраблю на маму, тату, жонку і дачок аккаунты з іхніх гаджэтаў і з мабільнага інтэрнэту, ну гэта ж законна! Ніякіх парушэнняў жа няма, праўда? Розныя людзі, рознае жалеза і розны інтэрнэт з IP! Ну ў вас жа толькі так і выйграюць! Ці гэта будзе законна, але па-чалавечы гэта не нармальна? Вы проста скажыце, гэта ж можна так рабіць? Бо толькі так у вас апошнім часам і выйграюць!
@goldking забей, яны даўно ні за чым не сочаць! Іх, відаць, задавальняе такая актыўнасць!
@gans2115 не зьлівайся ты так, проста часу на ўсё не хапае. Ты сам бачыш які паток рэг на выхадных. Спадзяюся, у бліжэйшы час і ў дачыненні да розыгрышаў зробяць карэктывы. Некаторыя ўжо не атрымліваюць свае прызы, яны думаюць рэгнуць акк і будуць тут свіпстэйкі абузіць.
@goldking вельмі спадзяюся, што ты маеш рацыю, бро!
@natakaya падкажыце, а чаму паведамленні на мадэрацыі вісяць некалькі дзён?
Було б някепска зрабіць так, каб у розыгрышах удзельнічалі толькі тыя, у каго ёсць актыўнасць на форуме.
@valeraaa Вітаю! Паведамленні публікуюцца на працягу дня ў рабочыя дні. У выходныя праверка паведамленняў не праводзіцца.
добрай вечары. на форуме шмат гадоў.. ні разу не было, каб мінусавалі балы.. а тут упершыню ў жыцці і мінус…. прычым я проста адказвала на паведамленні чалавека.. можа, яны ў яго і не па тэме.. але ж ён жа пачаў зносіны на форуме.. а ў выніку пацярпелі ўсе, хто яму адказваў..
я так разумею, цяпер заўсёды будуць атакі? калі паведамленне не па тэме той тэмы, то выдаленне і мінусы?? а калі чалавек, напрыклад, не ведаў. таму што я столькі гадоў тут сяджу, заўсёды пісала і ні разу не было, каб мне паінты мінусам зрабілі….
і яшчэ момант. што такое балы папярэджання?? дзе іх глядзець у сваім акаўнце і за што яны надаюцца. бо я таксама ніколі з такім не сутыкалася, а цяпер прачытала тут, што яны з’явіліся. не маглі б вы расказаць падрабязней
@natakaya не маглі б ВЫ мне адказаць. на вышэй зададзеныя пытанні.
@sterva85
Добры дзень! Балы за парушэнні, дизлайкі і спісанне Coins – гэта розныя рэчы.
Калі зносіны былі не па тэме, мадэратар выдаляе такія паведамленні, і за іх аўтаматычна спісваюцца Coins. Спачатку мы стараемся папярэджваць і тлумачыць, што з’яўляецца парушэннем правілаў. Калі вусныя папярэджанні ігнаруюцца, тады могуць выставіць балы за парушэнне. Больш падрабязна пра гэта можна прачытаць у гэтай тэме ў першым пасту.
Па вашым профілі няма балаў парушэнняў і папярэджанняў. Калі вам выставяць балы за парушэнне правілаў сайта, вы ўбачыце гэта, бо яго трэба будзе пацвердзіць.
Паглядзець свае папярэджанні можна ў меню профілю, выбраўшы раздзел «Папярэджанні».
@natakaya Дзякуй, цяпер усё ясна. А калі чалавек не ведаў, што будуць спісваць коіны і ўпершыню з гэтым сутыкнуўся? Ніяк нельга, напрыклад, па іх таксама спачатку растлумачыць, а пры паўторным парушэнні спісваць.. ?? Бо проста атрымліваецца, што за палову гадзіны дыялогу ў тэме, распачатай іншым чалавекам, было страчана шмат коінаў без тлумачэння і папярэджання(( Проста раней такога ніколі не было.. і я нават не ведала, што могуць адняць… Можа, можна як-небудзь зрабіць, каб калі чалавек не ведаў, у першы раз проста растлумачыць без спісання… Сапраўды, за 5 гадоў на форуме ў мяне ўпершыню спісалі.. Я нават не зразумела зусім, што здарылася, пакуль не знайшла гэтую тэму