(БАЛТБЕТ) Фрыбэт для новых гульцоў!
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
10 June 2018
ад
Alessandrini
|
66 Адказаў
|
12,684 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, Пані і спадары!
БалтБет – дае ўсім новым гульцам фрыбэт у памеры 700 руб.
Што трэба зрабіць, каб атрымаць грошы?
1. Зарэгістравацца на сайце БалтБет, пацвердзіць сваю асобу ў ППС, мець пры сабе пашпарт і тэлефон. (Гэта для тых, у каго ідэнтыфікаваны кашалёк QIWI)
І ў асабістым кабінеце актываваць промакод (Score2018)
2. Прыйсці ў ППС з пашпартам і тэлефонам, аператар дапаможа вам запоўніць анкету, а пасля зарэгістравацца на сайце БалтБет. (Апісаў як мага карацей, поўную інструкцыю па праходжанні рэгістрацыі вы можаце паглядзець тут – Як зарэгістравацца ў БалтБет)
А які ж адыгрыш, спытаеце вы?
Як я зразумеў 0х.🙂 (Прымацаваў скрыншот адказу тэхпадтрымкі на гэтае пытанне)
ППС – гэта патруль пастовай службы?
гэта пункт прыёму ставак
нарэшце-то хоць адна кантора побач з домам, заўтра прайдуся да іх…
Пункт Прыёму Ставак.
таксама ў 2-х хвілінах хады
а мне да бліжэйшай 900км што рабіць пасоны?😁
на броневік і ў дарогу😁
О блін, паглядзеў карту гэтага Балтбета, мне даволі далёка пілаць да бліжэйшага🙂 Хто возьмееце адпішыце пліз што значыць за вейджэр 0 і як там увогуле што.
а киви должен максимально Ідэнтыфікаваны ? а то ў мяне сярэдні статус . а то так не хочацца ісці ў ппс .
Так, максімальна.
так у ппс у любым выпадку ісці як я зразумеў
Правільна зразумеў. 🙂
так у любым выпадку трэба таракаціць у офіс
З якой нагоды ? Пункт прыёму шклянай тары !! І ніяк ! 😁
Аказваецца, у іх на сайце не ўсе пункты адзначаны. У мяне праз дарогу ёсць. Заўтра пайду, схаджу.😎
прабачце канешне вялікадушна.але калі трэба ідзі ў ппс я не лічу гэта бездэпам і постіць трэба гэта ў акцыях бк
у ппс ідзеш для пацверджання асобы, а не для таго, каб грошы ўносіць.
Гэтыя 700р даюць баламі. Ставіш іх на што заўгодна і атрымліваеш не чысты выйгрыш, а гэтыя 700р плюс тое, што выйграеш, т. е. можна паставіць на 1,01 і атрымаць 700р
Мы ў анлайне ці я нешта не зразумеў….? Мінус…. сорры…
А дзе ў асабістым кабінеце актываваць промакод не бачу?
у мяне такая ж фігня, з вокна бачу кантору, а на сайце яе няма…. можа падробка , а можа там нельга верифікавацца…тоже схаджу узнаю толькі заўтра к вечара.
У сэнсе?) Бездеп – гэта значыць без дэпазіту. Тут даюць без дэпазіту 700р. Прыдзецца прагуляцца, але гэта ўжо іншая гісторыя.🙂![]()
@alessandrini Вышэй запосціў жа спасылку, там усё ёсць. Асабісты кабінет => профіль => промакоды.