Азіно тры тапоры
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
10 снежня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
10 Адказаў
|
606 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
О гаспадзі. Што я паглядзеў:( Мне ў серыялах хапае гэтага. А тут яшчэ нешта навіненькае
азіно тры тапоры пры чым????
Урганта штосьці прама заматала ўдзельнічаць у сумніўных рэчах. Калі з Тиньковым зразумела, там бабкі нармальна далі, то тут хз… Песня відавочна ў ўсіх асацыюецца з казіно і Ваня ў курсе, паходу вырашыў хайпануць, на банкеты, напэўна, радзей запрашаць сталі🤠
усё зразумела. не паспеў сачыць за рэкламай Azino777( а так пастаянна гуляю. сачу за навінамі. размяшчаю рэфсылкі на Azino777)
ажыцця не з хуя. стварылі рэкламу лохатрону. ( там яшчэ лудопопк тыпа не гуляйце ў Azino777. антырэклама таксама рэклама. часам жорстчэй за станоўчую )
сколькі тых трох лёхаў заплацілі?? у Урганта адны з найвышэйшых тарыфаў у шоу-бізнэсе. зараз якісь блогер тэму раскруціць і НТВ будзе перадача. тыпа; Ургант прыхвосень казін!!!!
дакучыва. даўно яшчэ глядзеў, як Тэнцькоў расказваў, як трэба людзей выкідваць з кватэр, калі яны не могуць плаціць па крэдыце.
Блін, за бабкі ўжо ўсё прадвалі. блін, Гітлер грошы заплацяць – яго ўсе будуць рэкламаваць
Я думаю, што не толькі мяне аднаго ўжо раздражае рэклама гэтага казіно, асабліва калі яна выскачыць пасярод фільма(
Ургант і Вітя АК-это поўны трэшшШ… З гусамі ў цёплыя краі😁 у яго ж усе гусі ўжо даўно улетэлі😁
Лысы Воўчык з рэальных пацаноў таксама на здымкі трох тапораў падцягнуўся. Пля калі ж я дачакаюся чаго-небудзь мацнейшага, Кіркорова напрыклад…)
Вітя АК расказвае, чаму прадаўся на рэкламу сякераў.
У кароткім – сэнс толькі хайп. Менш за лям ім заплацілі за натоўп.