Азіно тры тапоры - вас раздзенуць дагола...
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 мая 2018 г.
ад
IvanPronin
|
25 Адказаў
|
1,462 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну так, ну так! Ахвотна веру. Ужо іду дэпіць!
🔗
пля да чаго ўжо заебалі гэтыя чмошнікі што фільм нармальна не даюць паглядзець…….кароч злаву любога акцёра з гэтага заапарка натяну яго пад самую не балуй пітарасы!!!!!
У КВН колькі разоў пратасквалі азино777 (што рэальна яны ўсіх задзівілі). канешне жарты-жартамі. але на квн бываюць і першыя асобы і жонка Пескава часта сядзіць і г.д.
Я думаю азино шкодзіць усяму гульнявому супольніцтву. як казінохам так і гульцам: занадта шмат увагі прыцягваюць да гульнёвай індустрыі. з-за гэтага барацьба з казіно. Зразумела, што можна пасперачыцься – удалая барацьба ці не (VPN тыпу ў дапамогу). Але! казіно блакіруюць РФ і інш.! і правайдэры сыходзяць з СНД!!!). ёсць яшчэ лепшыя тыпу 1xbet, у якім з РФ забаронена гуляць у казіно. можна рабіць толькі стаўкі на спорт (але ўсе гуляюць у казіно))))))))))))))))))) цікава, калі будзе занос нармальны – яны выплацяць??? або ўспомняць, што гуляць у казіно забаронена з РФ)))))))))??????
Што тычыцца VPN, то ў мяне ў апошні час больш пытанняў, чым адказаў!!! Калі казіно не хоча, каб у іх гулялі з СНД і пастаўшчык не хоча! а мы гуляем)))) Ці мае права казіно не плаціць ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? а ўжо прэтэнзіі пра перасячэнні па адрасах і абвінавачанні ў мультах – тут рэальна хуй можна зламаць, хто мульт а хто не. мне прэтэнзавалі, што адрас у мяне кожны раз розны. ну так я ведаю!!!! калі ў мяне VPN стаіць)
Так што. ці ўдала ідзе барацьба з казіно ў РФ ці не??? зараз можна пасперачыць!!!!! (раней гэта была не барацьба, а мышыная возня)
Усе гэтыя траблы, барацьба пачаліся з-за такіх як Азино777 (якія ўвогуле ўсе берагі пераблыталі)
Хацелася б асобна адзначыць рэкламу ў мульціках і на сайтах, арыентаваных выключна на дзяцей! гэта Азино777, 1хбет і Гранд
Дзякуй, мне пара ! 😁
Яны на сабе ўжо адчулі ўвесь боль паразы і невуцтва пра 3 топора і нават цяпер часам той, хто хаця б раз там быў, хоча туды вярнуцца зноў і зноў 🤠
Дзяўчына, якая Слава, у кліпе (у сінім бікіні) – стрымер на ютубе. Свой канал ёсць. Праўда стрымер у Вулканах.
Лаві =)
З павагай.
ок))))))))там можна тёлкаў гэтых нацягнуць))))))))
Мне ўспомнілася сцэна з фільма “Разборкі ў стылі конг-фу” – “Банда сякераў” і … 😎
Гэтыя тапоры ўжо замучылі. Глядзела дэтэктыўны серыял на торэнце, перад кожнай серыяй гэты ролік круцяць дважды! А між іншым, у інэце артыкул https://www.rbc.ru/magazine/2018/07/5b3f96df9a79475e9f9f5045
Так яны мільярдныя прыбыткі збіраюць. Не ведаю, хто ім цягне грошы 😮
Па гэтай тэме прайшла вось такая асацыяцыя за 777..,
Як тое давялося пагуляць у казіно 777 (Малдова), гэта было, як мне здаецца, адно з першых казіно, дзе дылеры былі топлес. Вось тады і ўпершыню сустрэўся з махлярствам казіно… Да заканчэння турніру заставалася каля 30 хвілін, фарціла, быў на трэцім месцы, хацеў развіць поспех… Але нечакана казіно перастала прымаць стаўкі (разстаўляю стаўкі па стале, націскаю кнопку, па-мойму “прыняць”, а стаўкі тупа знікаюць са стала рулеткі). Прычым чат з дылерам і канал сувязі з арганізатарамі турніру як бы таксама маўчаў. Фінальная сцэна такая: першыя два месцы занялі якіясьці індзейцы, а ўсіх нашых (далёка не навічкоў) зрэзалі яшчэ на старце. Добра што тады пачаў гуляць за гадзіну да заканчэння… У выніку так і застаўся на трэцім месцы…
PS. Увесь гэты “цырк” быў зняты на відэа і выкладзены на форуме, але разумных адказаў ад арганізатараў так і не пачуў… Хоць шуму было многа. 😎
Ёсць падазрэнне ..што тэма выключна цёмная на ўзроўні ўладаў (інакш ужо даўно задушылі б) распілаваныя бабкі і ўсю такую бруд праз казіно мыюць..Потым закроюць і ўсіх сабак павешаюць.
Напэўна, так) Казіно часта справа цёмная.Не ў плане арганізацыі а ў плане , як кажа @klik2klik)) Бабла) праходзячых праз гэтае казіно)
сумна адно,што там граюць нашы акцёры((( сумна і сэрцу балюча бачыць,як яны за грошы прадаюць сваю зорную пыл…..((((
😁Ну што вы..карлікавы рЭпер гэта ўжо мінулы век…зараз у трэндзе картавыя наркі
Цалкам нават згаджуся. Такі жудасны ролік, хоць народу ў ім шмат удзельнічае, але ўсё выглядае галёва, і калі кажа мінак,:” а Дзе бабла падняць,?” Проста пачынае мутіць! А я гэты ролік да торрэнту, ў час\ торрэнту, я б сказала, ролік можа давесці да суіцыду))) Самагубчы ролік.
Мамачкі, я адчуваю, што мяне чакае абнаўленне. У серыяле, які я гляджу, 7 сезонаў па 22 серыі, вы ўяўляеце? 😕
Як казалі раней пры саветах, добрыя тавары ў рэкламе не патрэбныя… А гэтыя тры тапоры, іх ну куды не глянь, іх як бруду… Што ні фільм там яны.., з вялікімі заносамі і тёлкамі 😎
З Рутрэкера качайце, там багатая рэклама ў раздачах забаронена, максимум пару слоў у пачатку і ў канцы бывае.
Retyi, вялікі дзякуй за інфармацыю. Я проста онлайн гляджу, серыял зацягваць – вельмі многа месца трэба), Але я паспрабую скарыстацца вашай парадай. Дарэчы, гэтыя тры сякеры амаль на ўсіх сайтах з онлайн-праглядам, там жа вечна 1хВет, таксама пастаянна гараць, але на іх я так не злюся. Я гуляю там, раблю стаўкі, мае маленькія выйгрышы яны стабільна выводзяць, хаця крыху махлююць з каэфамі. А вось тры сякеры дасталі! 🤭
Хован ўмее
Ну а як ты хацеў то? Нарм казіно падобная рэклама не патрэбна, а смеццевыя казіно ў выглядзе топоров, гранда і шматпакутнага 1хбета толькі так і выжываюць…бо людзі якім ніякім чынам адносныя да гульнявога супольніцтва туды свае грошы не панясуць ні за якія прысмакі, бо ў курсе што гэта такое….а серыялы і кіно ў інетах глядзяць усе, і хто-то настальгуючы па малпах ды Штырліцу панясе свой бабос, які вар’іруецца выключна ад даходу. Плюс таксама глядзеў як то відосік пра студыі агучвання, і там ідзе такая ж вайна, прычым як я зразумеў студыі, якія рэкламуюць азины і іншы зброд, ідуць нават на зліў ментам даных (узнікае пытанне, адкуль дадзеныя, чаму менты нічога не робяць з гэтым за рэкламу азин?) Усё звязана….
у відосах гаворка пра тое, што некаторыя студыі загуку належаць азіно. а хто супраць азіно і гэтых студый – размяшчаюць у інэце і абяцаюць $(деньгі) тым, хто дасць ім пісталетаў. таксама наезды адбываюцца праз ментаў
Артыкул, дарэчы, цікавы ў Guardian быў наконт падобных рэчаў. У affgambler-а ўчора чытаў. Там якраз пра продажы баз даных карыстальнікаў (патэнцыйных гульцоў) напісана.
Ну продажа дадзеных гульцоў то гэта адно, а вось упіхванне ў кіно і серыялы рэкламы – іншая справа. Думаецца, я б ах*еў калі б мне з кінашнага сайта шлалі запрашэнні зарэгістравацца ў азіне 😁 А паслясавецкая прастора вельмі добра падыходзіць для казіношнікаў, у нас людзі не паспелі адыйсці ад афлайн-залаў, плюс вельмі мала людзей сярод тых, хто ў іх не гуляў…. вось далёкія ад інэту людзі і нясуць туды свае грошаўкі…