Азіно тры тапоры - вас раздзенуць дагола...

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 23 мая 2018 г. ад | 25 Адказаў | 1,462 Прагляду | 10 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

IvanPronin, 23 мая 2018 г.
…бабкі не лезуць у кішэню! […у кішэню толькі не лезуць не бабкі, а доўгавыя распіскі….!:=/]

ну так, ну так! Ахвотна веру. Ужо іду дэпіць!

🔗

+10
0
+10  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

пля да чаго ўжо заебалі гэтыя чмошнікі што фільм нармальна не даюць паглядзець…….кароч злаву любога акцёра з гэтага заапарка натяну яго пад самую не балуй пітарасы!!!!!

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.

У КВН колькі разоў пратасквалі азино777 (што рэальна яны ўсіх задзівілі). канешне жарты-жартамі. але на квн бываюць і першыя асобы і жонка Пескава часта сядзіць і г.д.

Я думаю азино шкодзіць усяму гульнявому супольніцтву. як казінохам так і гульцам: занадта шмат увагі прыцягваюць да гульнёвай індустрыі. з-за гэтага барацьба з казіно. Зразумела, што можна пасперачыцься – удалая барацьба ці не (VPN тыпу ў дапамогу). Але! казіно блакіруюць РФ і інш.! і правайдэры сыходзяць з СНД!!!). ёсць яшчэ лепшыя тыпу 1xbet, у якім з РФ забаронена гуляць у казіно. можна рабіць толькі стаўкі на спорт (але ўсе гуляюць у казіно))))))))))))))))))) цікава, калі будзе занос нармальны – яны выплацяць??? або ўспомняць, што гуляць у казіно забаронена з РФ)))))))))??????

Што тычыцца VPN, то ў мяне ў апошні час больш пытанняў, чым адказаў!!! Калі казіно не хоча, каб у іх гулялі з СНД і пастаўшчык не хоча! а мы гуляем)))) Ці мае права казіно не плаціць ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? а ўжо прэтэнзіі пра перасячэнні па адрасах і абвінавачанні ў мультах – тут рэальна хуй можна зламаць, хто мульт а хто не. мне прэтэнзавалі, што адрас у мяне кожны раз розны. ну так я ведаю!!!! калі ў мяне VPN стаіць)

Так што. ці ўдала ідзе барацьба з казіно ў РФ ці не??? зараз можна пасперачыць!!!!! (раней гэта была не барацьба, а мышыная возня)

Усе гэтыя траблы, барацьба пачаліся з-за такіх як Азино777 (якія ўвогуле ўсе берагі пераблыталі)

Хацелася б асобна адзначыць рэкламу ў мульціках і на сайтах, арыентаваных выключна на дзяцей! гэта Азино777, 1хбет і Гранд

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
IvanPronin, 23 мая 2018 г.
  ну так, ну так! Ахвотна веру. Ужо іду дэпіць!   🔗

Дзякуй, мне пара ! 😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Яны на сабе ўжо адчулі ўвесь боль паразы і невуцтва пра 3 топора і нават цяпер часам той, хто хаця б раз там быў, хоча туды вярнуцца зноў і зноў 🤠

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 318
Публікацыі
21 509
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.
alexey03, 24 мая 2018 г.
пля да чаго ўжо заебалі гэтыя чмошнікі што фільм нармальна не даюць паглядзець……. кароче спаймаю любога акцёра з гэтага заапарка натяну яго пад самы підарасы!!!!!

Дзяўчына, якая Слава, у кліпе (у сінім бікіні) – стрымер на ютубе. Свой канал ёсць. Праўда стрымер у Вулканах.
Лаві =)
З павагай.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
MariyaKonor, 24 мая 2018 г.
Дзяўчына, якая Слава, на кліпе (у сінім бікіні) – стрымэр на YouTube. Свой канал ёсць. Праўда, стрымэр у Вулканаў. Лаві =) З павагай.

ок))))))))там можна тёлкаў гэтых нацягнуць))))))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Мне ўспомнілася сцэна з фільма “Разборкі ў стылі конг-фу” – “Банда сякераў” і … 😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 ліс 2017 г.

Гэтыя тапоры ўжо замучылі. Глядзела дэтэктыўны серыял на торэнце, перад кожнай серыяй гэты ролік круцяць дважды! А між іншым, у інэце артыкул https://www.rbc.ru/magazine/2018/07/5b3f96df9a79475e9f9f5045

Так яны мільярдныя прыбыткі збіраюць. Не ведаю, хто ім цягне грошы 😮

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Па гэтай тэме прайшла вось такая асацыяцыя за 777..,

Як тое давялося пагуляць у казіно 777 (Малдова), гэта было, як мне здаецца, адно з першых казіно, дзе дылеры былі топлес. Вось тады і ўпершыню сустрэўся з махлярствам казіно… Да заканчэння турніру заставалася каля 30 хвілін, фарціла, быў на трэцім месцы, хацеў развіць поспех… Але нечакана казіно перастала прымаць стаўкі (разстаўляю стаўкі па стале, націскаю кнопку, па-мойму “прыняць”, а стаўкі тупа знікаюць са стала рулеткі). Прычым чат з дылерам і канал сувязі з арганізатарамі турніру як бы таксама маўчаў. Фінальная сцэна такая: першыя два месцы занялі якіясьці індзейцы, а ўсіх нашых (далёка не навічкоў) зрэзалі яшчэ на старце. Добра што тады пачаў гуляць за гадзіну да заканчэння… У выніку так і застаўся на трэцім месцы…

PS. Увесь гэты “цырк” быў зняты на відэа і выкладзены на форуме, але разумных адказаў ад арганізатараў так і не пачуў… Хоць шуму было многа. 😎 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Ёсць падазрэнне ..што тэма выключна цёмная на ўзроўні ўладаў (інакш ужо даўно задушылі б) распілаваныя бабкі і ўсю такую бруд праз казіно мыюць..Потым закроюць і ўсіх сабак павешаюць.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 ліс 2017 г.

klik2klik, 11 жніўня 2018 г.
Ёсць падазрэнне.. што тэма выключна цёмная на ўзроўні ўладных (інакш ужо даўно задушылі б) – распілаваны бабос і ўсюлякую бруд праз казю мыюць..Потом прикроют и всех собак навешают.  

Напэўна, так) Казіно часта справа цёмная.Не ў плане арганізацыі а ў плане , як кажа  @klik2klik)) Бабла) праходзячых праз гэтае казіно) 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

сумна адно,што там граюць нашы акцёры((( сумна і сэрцу балюча бачыць,як яны за грошы прадаюць сваю зорную пыл…..((((

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁Ну што вы..карлікавы рЭпер гэта ўжо мінулы век…зараз у трэндзе картавыя наркі 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 ліс 2017 г.
alexey03, 13 жніўня 2018 г.
сумна адно, што там граюць нашы акцёры((( сумна і сэрцу баліць бачыць, як яны за грошы прадаюць сваю зорную пыл…..((((

Цалкам нават згаджуся. Такі жудасны ролік, хоць народу ў ім шмат удзельнічае, але ўсё выглядае галёва, і калі кажа мінак,:” а Дзе бабла падняць,?” Проста пачынае мутіць! А я гэты ролік да торрэнту, ў час\ торрэнту, я б сказала, ролік можа давесці да суіцыду))) Самагубчы ролік.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 ліс 2017 г.
ReptiloiD, 13 жніўня 2018 г.
😁Ну што вы..карліковы рЭпер гэта ўжо мінулы век…цяпер у трэндзе картaвыя нарікі

Мамачкі, я адчуваю, што мяне чакае абнаўленне. У серыяле, які я гляджу, 7 сезонаў па 22 серыі, вы ўяўляеце? 😕

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Як казалі раней пры саветах, добрыя тавары ў рэкламе не патрэбныя… А гэтыя тры тапоры, іх ну куды не глянь, іх як бруду… Што ні фільм там яны.., з вялікімі заносамі і тёлкамі 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Nairij, 13 жніўня 2018 г.
А я гэты ролік да торрента, у час\ торрента,

Nairij, 13 жніўня 2018 г.
У серыяле, які я гляджу, 7 сезонаў па 22 серыі, вы ўяўляеце? 

thee4, 13 жніўня 2018 г.
Што ні фільм, там яны

З Рутрэкера качайце, там багатая рэклама ў раздачах забаронена, максимум пару слоў у пачатку і ў канцы бывае.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 ліс 2017 г.
Retyi, 13 жніўня 2018 г.
З Рутрекера качайце, там багатая рэклама ў раздачах забароненая, максімум пару словаў на пачатку і ў канцы бывае.

Retyi, вялікі дзякуй за інфармацыю. Я проста онлайн гляджу, серыял зацягваць – вельмі многа месца трэба), Але я паспрабую скарыстацца вашай парадай. Дарэчы, гэтыя тры сякеры амаль на ўсіх сайтах з онлайн-праглядам, там жа вечна 1хВет, таксама пастаянна гараць, але на іх я так не злюся. Я гуляю там, раблю стаўкі, мае маленькія выйгрышы яны стабільна выводзяць, хаця крыху махлююць з каэфамі. А вось тры сякеры дасталі! 🤭

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 579
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Хован ўмее

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Roull, 24 мая 2018 г.
…. хацеў бы асобна адзначыць рэкламу ў мульціках і на сайтах арыентаваныя выключна на дзяцей! эт  Азино777. 1хбет. і Гранд 

Ну а як ты хацеў то? Нарм казіно падобная рэклама не патрэбна, а смеццевыя казіно ў выглядзе топоров, гранда і шматпакутнага 1хбета толькі так і выжываюць…бо людзі якім ніякім чынам адносныя да гульнявога супольніцтва туды свае грошы не панясуць ні за якія прысмакі, бо ў курсе што гэта такое….а серыялы і кіно ў інетах глядзяць усе, і хто-то настальгуючы па малпах ды Штырліцу панясе свой бабос, які вар’іруецца выключна ад даходу. Плюс таксама глядзеў як то відосік пра студыі агучвання, і там ідзе такая ж вайна, прычым як я зразумеў студыі, якія рэкламуюць азины і іншы зброд, ідуць нават на зліў ментам даных (узнікае пытанне, адкуль дадзеныя, чаму менты нічога не робяць з гэтым за рэкламу азин?) Усё звязана….

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
ReptiloiD, 14 жніўня 2018 г.
Ну а як ты хацеў-то? Нармальным казіно такая рэклама не патрэбна, а помыйныя казіно ў выглядзе топораў, Гранда і шматстрадальнага 1хбетa толькі так і выжываюць… бо людзі, якія хоць нейкім чынам датычныя да гульнявога супольніцтва, сваю капейку туды не несціць ні за якія прянікі, бо ў курсе, шт [...]

у відосах гаворка пра тое, што некаторыя студыі загуку належаць азіно. а хто супраць азіно і гэтых студый – размяшчаюць у інэце і абяцаюць $(деньгі) тым, хто дасць ім пісталетаў. таксама наезды адбываюцца праз ментаў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
ReptiloiD, 14 жніўня 2018 г.
Ну а як ты хацеў то? Нармальным казінам такая рэклама не патрэбна, а сметанковыя казіно ў выглядзе топораў, гранда і шматстрадальнага 1хбета толькі так і выжываюць…бо людзі, якія хоць нейкім чынам адносіцца да гульнявога супольнасці, туды сваю капейчына не панясуць ні за якія прызы, бо ў курсе [...]

Артыкул, дарэчы, цікавы ў Guardian быў наконт падобных рэчаў. У affgambler-а ўчора чытаў. Там якраз пра продажы баз даных карыстальнікаў (патэнцыйных гульцоў) напісана.

IvanPronin, 15 жніўня 2018 г.
Журналісты выдання высветлілі, што ёсць спецыяльныя кампаніі, праз якія анлайн‑казіно і букмекеры могуць мэтанакіравана выходзіць на патрэбную ім аўдыторыю. І іх мэта, як ні дзіўна, – людзі з нізкім узроўнем даходу і былыя гульцы, якія кінулі або спрабуюць кінуць. Чалавека з нізкім дастатка [...]

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
IvanPronin, 15 жніўня 2018 г.
  Артыкул, дарэчы, цікавы быў у Guardian наконт падобных рэчаў. У affgambler-а ўчора чытаў. Там пра продажы баз даных карыстальнікаў (патэнцыйных гульцоў) напісана.   

Ну продажа дадзеных гульцоў то гэта адно, а вось упіхванне ў кіно і серыялы рэкламы – іншая справа. Думаецца, я б ах*еў калі б мне з кінашнага сайта шлалі запрашэнні зарэгістравацца ў азіне 😁 А паслясавецкая прастора вельмі добра падыходзіць для казіношнікаў, у нас людзі не паспелі адыйсці ад афлайн-залаў, плюс вельмі мала людзей сярод тых, хто ў іх не гуляў…. вось далёкія ад інэту людзі і нясуць туды свае грошаўкі…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...