Азартны залежны са стажам!!!
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
1 November 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
1,815 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, форумачане! Усем добрага настрою.
Гуляць я пачаў гадоў 15 таму, калі былі Вулканы і Казіно. Банальна даваў, але хценьне больш і закладка не давалі спыніцца. Як закрыліся казіно, не гуляў гады 3-4. Потым наткнуўся на анлайн-казіно – першае знаёмства было з титан і вильям Хилл. Задепаіў у Тытане 200 долараў і адразу мяне прыцягнуў слот Гладыятар. Праз 30 хвілін гульні даў бонус і на рахунку 2000 еўра. Выводзілі тыдні 2 ))) то прыйшлі карта, дакі за кватэру. Увогуле чакалі, пакуль солью – але я даў сабе слова, што пакуль не вывяду гуляць не буду. Прыйшлі праз 2 тыдні. З радасцю я засуў 500 у Вилльям Хил і паступова за 4-6 месяцаў занёс 5-6 тыс еўра ў Тытан. Было дрэнна на душы і я нават упаў у дэпрэсію. Увогуле аднаўляўся доўга да нармальнага жыцця (басейн, фітнес)
Потым падыгрываў, але за мяжой – у Дамінікане выйграў 1600 долараў у слоце, але і прайграваў. Самое смешнае, што прыходзячы ў казіно – я заўсёды быў у плюсе, але вы самі ўсё разумееце )
І вось літаральна месяц таму я зарэгістраваўся ў 5-6 казіно і ў кожным па чарзе, задепаіўшы па 25-40 тыс, выйграў нядрэнныя сумы (агульны банк каля мільёна). Напрыклад, некаторыя казіно далі (не буду пазначаць назвы) x 1000. Але правіла адно – задепаў ад 25 да 50, выйграў x2, ставім вывод і часова не гуляем у той слот, які даў. Да чаго я гэта) з 6 казіно ніводнае не здуло мой дэпазіт – усе далі. Але, ведаючы досвед з Тытанам, я ведаю, чым скончыцца шчодры бенкет казіно.
Рашыў я патраціць усе гэтыя лёгкія грошы, пакуль усё не замазаў. Ды яшчэ з узростам бяссонную ноч у напружанні арганізм горш стаў пераносіць (тыск скача і арганізм просіць завязвай нахуй з гэтым). І самае галоўнае, людзі – радасці ад выйгрышу я не атрымаў. Не ведаю чаму, але гэтыя грошы не так важныя, як працэс (калі дакручваецца 3 сімвал бонуса і г.д.)
Напісаў тут у пошуках падтрымкі, часам бываюць думкі цяпер залью 25 і зноў дасць 200 тыс, але на падсвядомасці разумею, што гэта ілюзіі і мая хвароба.
Дзякуй за ўвагу. Усем удачы!
Крыніца: ттр форум