Атрымліваем 3 USD бясплатна за пацверджанне асобы
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
5 студзеня 2019 г.
ад
tyloo
|
21 Адказ
|
4,697 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адновіў сваю працу абменнік
https://kassa.cc .
Можна атрымаць 3 USD free за верыфікацыю свайго акаўнта.
Парадак дзеянняў:
1. Уласна рэгістрацыя на абменніку
https://kassa.cc .
2. Пераходзіце ў свой профіль, укладка “Дакументы”
Загружаеце свае дакументы:
1. Фатаграфію першага развороту вашага пашпарта (ID).
2. Сэлфі з першым разворотам вашага пашпарта.
3. Загрузіць: падпісаную выпіску па рахунку з банка; паведамленне да аплаты за паслугі аператара сувязі; рахунак за камунальныя паслугі; дакумент, выдадзены мясцовымі органамі кіравання; падатковыя дакументы; пасведчанне аб рэгістрацыі транспартнага сродку і г.д. (асабіста я адпраўляў плацяжку ЖКГ)
Дакументы пацвярджаюць прыкладна на працягу сутак. Пасля гэтага статус вашага акаўнта павінен змяніцца з “Гасцявы” на “Персанальны”.
Не забудзьцеся запоўніць “асноўныя даныя профілю” ў профілі і пацвердзіць e-mail і тэлефон.
Я рэгістраваўся да Новага Года і бонус мне вось сёння прыйшоў, не ведаю чаму не напісаў пра гэты бонус раней.
Правяраць, ці наканалілі бонус трэба так: асабісты кабінет – рэферальная праграма — узнагароды.
Вось так лёгка і ненапружана людзі купляюць докі за тры бакінскія … Прычым людзі самі натоўпамі нясуць )))
ты ніколі не дасылаў дакументы ў казіно або ў букмекерскія канторы?
Ніколі. А што ? 😁
гэта для тых, хто зарэгістраваўся да 01.01.2019
і ўвогуле там такі забавны орк у чаце. попец рве за свой “сур’ёзны” сэрвіс. ледзь не плача. відаць ФРС строга-строга наказаў сабраць як мага больш пашпартоў і правоў і ўзяць на іх у іпатэку Манхэтэн
А калі сур’ёзна, то момант з селфі…. Яго даволі рэдка патрабуюць казіно – у 10% выпадкаў. Ці калі ёсць падазрэнні. А падазрэнні ўзнікаюць часцей за ўсё да каго? Правільна. Да аб’юзэраў )))
ІМХО гэта дзіўна, калі інтэрнэт-абменнік цікавіцца дакументамі. Колькі я ў іх міняю, ніколі ніякіх дакументаў не пытаюць.
уперад..за трыма баксамі..😁
Хлусня гэта ўсё, даволі проста даказаць, што ты нічога не браў асабіста і не ўсё там так проста, як апісваюць )
да ўсё роўна лішні геморр нахрэн трэба..з нашай мусарнёй звязвацца …я ні ў адно казіно яшчэ поўнасцю свой аусвайс не адпраўляў..заціраю нумар…калі іх не задавальняе ў топку такое казіно..
Згодзен! У мяне ўжо такое, дарэчы, было і нават з паліцыі каля 2 гадоў назад прыходзілі. Сказаў, што нічога не браў і на гэтым усё!!! Узялі проста тлумачальную, напісалі і ніхто нічога не аддаваў)
ўсё гэта палачка з двух канцоў…раз на раз не прыходзіцца…я таксама купіў В МАГАЗІНЕ мабілю самсунг па тых часах за шалёныя грошы 10К рублёў і праз тыдзень заваліваюць мусара….хтосьці зламаў вагон на вакзале і ўмыкнулі пару скрынь гэтых мабіляў і на рынку прасунулі …а адтуль па крамах распаўзлася…І так у мяне мусарок хацеў дакументы забраць ад мабіля..але я не ду́рак паехаў з імі і зрабіў ім ксеракопіі і больш не прыходзілі…А маглі таксама канфіскаваць мабілю, а потым сабе прыціраць і дакажы што ты не свіння…і чаму за свае ж бабкі ці дакументы я павінен з мусарамі нейкія тёркі весці і марнаваць нервы…мне яно трэба…так і любому чалавеку….
З гэтым згаджуся, але размова была пра тое, што докі нібыта збіраюць. Я так не думаю, што яны скарыстаюцца, зараз вельмі лёгка прабіць, адкуль быў зроблены запыт на пакупку або мікракрэдыт.
я з гэтым не спрачаюся…але я ўсё пра тое ж…чаму я за свае дакументы..нічога не робячы крымінальнага… павінен мець у перспектыве (а можа пранэсе) нейкі гемарой.. І тут сапраўды падазрона, чаму нейкі абменнік дае капейкі за мае дакументы, калі яны бабкі абменьваюць без патрабавання якіх-небудзь дакументаў.. Яўна нейкую базу збіраюць…для чагосьці, а варыянтаў тут можа быць куча, не толькі крэдыты..
Калі капіруеце інфармацыю з чужых рэсурсаў, рэдагуйце сваё паведамленне. Або ўстаўляйце спачатку яго ў чарнавік, а потым на форум. Каб не было актыўных спасылак.
Дзякуй.
так проста людзі зліваюць свае дакументы не зразумела каму за 3 баксы)). Так, вядома, казіно таксама патрабуюць дакументы і мы іх прадастаўляем, але там гэта хутчэй неабходнасць, па-іншаму ніяк і просяць яны іх не проста так. А тут жа відавочна злы намер праяўляецца. Людзі, вашы дакументы – гэта не проста паперкі і, раздаючы імі направа і налева, вы можаце нарабіць сабе вялікіх праблем. Задумайцеся
Ну так. У казіно падазрона, калі незразумелае казіно просіць докі за бездеп, а вось калі рэальна выводзячае хоча дакументы пры выплате, то тут ніжэй верагоднасць, што яны імі цікавяцца як-небудзь інакш, чым стандартная працэдура вэрыфікацыі.
Першы раз бачу такую сістэму, я спачатку падумаў, што гэта казіно ці нешта ў гэтым родзе, а гэта нейкі абменнік.
Я так мяркую, што, калі гэта не тупы развод на дакументы за тры даляры, то ў абменніка можа быць разлік на тое, што кліент, сутыкнуўшыся з патрэбай абмяняць грошы, звернецца менавіта да іх, бо тут у яго вэрыфікаваны акаўнт і не павінна быць затрымак з абменам на розныя праверкі і г.д., як гэтым пагражаюць некаторыя сэрвісы абмену. А таксама абменнік, выплаціўшы ўзнагароду, пакажа, што ён рэальна плаціць і не трэба рызыкаваць з незразумелымі абменамі на іншых сайтах.
калі шчыра даверу нет і нормальным казіно…і яшчэ каму бы то ні было.. Многія ж заўважылі на чыстае мыло стаіць зарэгацца ў якім нібудзь нармальным казіно і валiцца ўсялякі спам, ад вулканаў пуканоў…яшчэ ж відавочна казіны базу з мылам адзін аднаму перакідваюць. або купляюць яе ў хакераў..
Ці ёсць такая фішка ў тэлеграме АнтыПаркон, ўводзіш нумар машыны і табе выдае тэлефон і ўсе онлайн-дадзеныя ўладальніка, сацсеткі і г.д. Была ў жонкі RAV4, паспрабавалі ўвесці нумар і праўда працуе, усю інфу па ёй выдало, ну думаем ДАІшнікі гады, памянілі два гады таму ёй машыну, нумар тэлефона ў ДАІ не пакідалі наўмысна зусім нічога, правяраем задаволеныя піша “уладальнік не пакінуў нумар тэлефона”, прыходзіць тут прыкладна месяц таму паведамленне ў тэлеграме ад гэтага АнтыПаркона, маўляў дадалі базу яшчэ паўтары мільёна нумароў, і што вы думаеце, уводжу нумар і зноў мая сужэнка ўжо там са ўсімі дадзенымі, як так, мы ж на ДАІ грэшылі і нумар ім не пакінулі, а потым бац асенняе, так страхоўка родная ўсё злівае..вось і ўвесь сказ, лахатрон усюды ва ўсім, вушы трэба трымаць заўсёды торчком..😁
Ну, зліваюць усе ўсюды. Больш за тое, гэта ў іх прапісана ў умовах. Нібыта, мы маем права перадаваць дадзеныя нашым партнёрам, ды толькі не ўказана, хто менавіта і за што можа стаць іх партнёрам, таму можна зліваваць усім, з кім дамовішся.