Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Гэтая гульня мяне вельмі прымусіла паглядзець на свет анлайн гульняў))
графіка вышка
задумка +++++
Моцная гульня![]()
У свой час гульня PlanetSide 2 мяне зачапіла. Я ў яе ўлюбіўся, пздц як. Цяпер кожныя паўгаддзя зноў скачаю і на буржуйскіх серверах катаю. Па нямногу. Потым зноў выдаляю. І зноў чакаю паўгода, каб скачаць і зноў атрымаць асалоду ад гульні.
А так, калі падумаць, усе гэтыя цацкі вядуць да аднаго лагічнага канца – ДА КАНЦА.
Сэнсу няма ўвогуле гуляць у гульні.
Толькі і губляць час – і ўсё. А час – рэсурс, які не аднавіць.
Магчыма, я ўжо проста нагуляўся ва ўсе гэтыя цацкі да “не магу”, таму так і думаю.
Калі цацкі яшчэ і прыбытак прыносяць – то так, а так траціць на іх свой час – не для мяне.
Згодны, адзін з лепшых анлайн-шутэраў, купляў яе калісьці ; некаторым Warface больш падабаецца
танчыкі на дэнды і Мортал Камбат 3 Ультымэйт
вось у чым сіла
вопшце гэтыя гульні проста самыя класныя , у аднаго пацана ёсць дэнды))) часам накурымся вопшце ў Кантра проста ляціць як усё)))
Шкада, я зламаў сваю машыну… так граў у яе ..🤐
ты гэта перастань,а то наркаманам станеш і ў Эфіопію ператварышся