Апошняя кропля цярпення. Сетка катоў у сваім рэпертуары.
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
29 October 2024
ад
Misha55
|
33 Адказу
|
653 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сутыкнуўся зноў з праблемай у сетцы казіно катоў, на гэты раз з R7.
Унёс дэпазіт пад бонус, нейкія там 50 спінаў. Увогуле дэпазіт ўпадае на баланс, уверсе справа выскачыць акенца, што спіны паспяхова налічаныя.
Я не стаў заходзіць у бонусы і правяраць, калі акенца з’явілася, значыць усё ок. Пайшоў як звычайна гуляць на дэпазіт, бонус не актывую і ўвогуле яго не чапаю. Гуляў як звычайна, прайграю дэпазіт, актывую бонус. Выіграў з дэпазіту, выводжу і потым актывую бонус. У гэты раз я прайграў дэпазіт, заходжу ў бонусы і гэтых спінаў няма. У гісторыі напісана бонус адменены.
Ну тут і пачынаецца, старая, добрая песня бяссэнсоўнага саппорту. Пішу з праблемай, з’явіўся аператар, як звычайна ён занадта заняты і адкажа як толькі зможа. Чат закрываецца з-за бяздзейнасці і даводзіцца пісаць новаму. З’явіўся той жа самы аператар з тым жа нікнэймам, піша тое ж самае і знікае зноў. Праз напэўна гадзіну ён мне адказвае, што я сам адменіў. Г.зн. па яго логіцы, я унёс дэпазіт і адразу сам адменіў бонус. Я разумею, што ў саппарце праходзіў набор па айк’ю 15, але людзі гуляюць у вас усё ж разумней валёнка, як бы для вас гэта сумна не гучала.
Жалобу нават ствараць не хачу, разбірацца за нейкія капейкі і абцяжарваць Славу лішняй працай. Пост больш для агалоскі. Перыядычна гуляў у гэтай сетцы, НІ РАЗУ не было наведвання іх казіно без праблем, НІ РАЗУ. Заўсёды штосьці адбываецца, то з вывадам (ўжо на верифікаваным рахунку), то з бонусамі, то яшчэ з чымсьці.
Вельмі не рэкамендую казіно гэтай сеткі. Пераберажыце нервовыя клетки.
Гэта была апошняя кропля цярпення, больш сюды ні рубля не ўнясу.
Гляджу – дно прабіта ўжо ніжэй за дно ў гэтай сетцы, тут толькі адзін шлях, па ўжо працяпанай дарозе кампаніі Иви,зизаг,арго ў …нябыццё, куды яны, уласна, 💯бясспрэчна трапяць.
Таксама хацеў бы звярнуцца да адміністрацыі форуму.
Перагледзець ацэнкі асэсараў да казіно гэтай сеткі. Ацэнкі пастаўлены завышана.
Не можа быць у гэтых казіно ацэнка 400 APs.
Яны эвалюцыянуюць значыць, я магу меркаваць, што цяпер яны зрабілі тое, што калі адразу не актываваў фрыспіны і не змяшчаў з рэальным балансам, то яны адменяюць бонус аўтаматычна ў канцы, як прайграваеш дэпазіт або наадварот робіш вывад.
Каб гэта зразумець трэба пратэставаць у іншым іх праекце, я думаю, калі яны зрабілі змяненне ў 1 казіно, то яно адбілецца на ўсю сетку.
Не, яны сказалі, што менавіта я яго адмяніў, а не сістэма ці нешта яшчэ.
Саппорт драўляны, я памятаю, як у роялаў баккара з казіно прыбралі, так саппорт яшчэ пару дзён казаў, што нічога не прыбралі і гэта вашы праблемы.
Тут таксама маглі ўвесці змяненне/навацыю, а саппорт яшчэ колькі-то дзён не будзе валодаць актуальнай інфармацыяй.
Уся іх сутнасць.
Прасілі напісаць станоўчы водгук за прома.
Як заўважыў менэджар на скрыне, перапіска была выдаленая за спам. Там ён і прасіў напісаць водгук (станоўчы).
Потым, відаць, латест палачкай надваў па гарбу гэтых геніяў.
Я забраў прома, але водгук напісаў не па іх указцы, а ад сябе і ён быў негатыўны. Так, так, такі я дрэнны)) А не фіг падкупляць форумчан)
Гэта проста сметніца. Ужо многія стрымеры адмовіліся іх стрымаць. Засталіся ў асноўным іх фантокруты, каманда трэпуціна.
Калі нават супрацоўнічаць ніхто не хоча, для гульцоў увогуле не варта чакаць чаго-небудзь добрага.
У мяне ўвогуле склалася ўражанне, што каты штампуюць казіно і робяць грабіжніцкія бонусы для адмывання грошай.
Яшчэ адна праблема.
Унёс дэпазіт, юзаеш лутбокс і ён выдае памылку. Класныя бонусы ў хлопцаў)
калі кожны дзень юзаць гэтыя промо, канешне, будуць глючыць. Ды і сэнс ад іх макс вываду 1к. Не разумею, чаму іх дагэтуль не адключылі
хэлоўінскія промо нашмат цікавейшыя
За ўвесь час браў боксаў за дэпы штукаў 30, можа і больш, заўсёды 10 спінаў у Олімпусе або 2 еўра.
Без розніцы дэпныя, не дэпныя, у ўсіх бывае памылка выскачыць.
Яны нават гэтага нармальна не могуць зрабіць. Чалавек унёс дэп, у яго крашнуўся лутбокс, ён ідзе і чакае адказу гадзінамі. Гэта вось сэрвіс? Сядзіш, чакаеш і даводзіш за свае ж грошы.
Ну пачакайце, як можа быць такое, штосьці я не ўяўляю😅😅😅 яны заўсёды былі дном, а іх жа жадлівыя ўладальнікі – прабітымі, дык што гэта атрымліваецца, вядро без дна? Па-мойму ім усім ужо даўно-даўно пара быць у чорным спісе, ну не ўстановы гэта ўсё, а шаражкі. Вельмі хацелася б, каб Латест палегчыў умовы для ўнясення казін у чорны спіс. Зразумела, што калі ва ўсіх установах сеткі ёсць праблемы, то нічога добрага не чакай, а іх падачкі для замылвання вачэй тыпу “глядзіце ж, жа граюць” ужо проста выглядаюць смешна.
Хопіць карміць гэты скэм, там няма гульні, яны ніколі не сыцяцца грашыма, імха
Бонусы то можа і класныя, толькі вось хлопцы беспардонныя, не думаю, што гэта сапраўдная тэхнічная праблема, хутчэй проста акенца для апраўданняў у духу “мы не вінаватыя”
Так падкуп – гэта нармальна, паболей бы такіх свядомых людзей🤝 вось jet у свой час так і зрабілі, калі адчулі, што аўдыторыя сыходзіць, проста напакупілі водгукаў і выраўнялі рэйтынг на Латесте, але гэта іх сутнасці не адмяніла.
Галодныя душой, сыты не будуць)
Хутчэй за ўсё так і ёсць, як напісаў Андрей777, ну тое, што чат нясе глупствы, ты сам напісаў, чат драўляны. Пра бонусы катоў можна лекцыі пісаць….
Галяяяяяяяя ў нас адмена 😀
Нават калі так, павінны паведаміць пра змены, а калі гэтага не зрабілі, то хаця б праявіце хоць якую-небудзь лаяльнасць і пераналічыце бонус. Я быццам за яго заплаціў.
Заўсёды пішу як ёсць без прыкрасаў.
А гэтыя танныя падкупіны ўжо кажуць пра ўзровень казіно. Прапанавалі б хоць сумы больш прэзентыя 😂
А тое, што бонусы максвін х3, што падкупіны арбіт чарнічны 😂
Таму котавая сетка ў мяне актыўная, толькі пакуль працуюць бездепы)
Папаўненні туды рабіць не збіраюся. У бліжэйшым і далейшым будучым.
А гэтыя паўторныя верыфікацыі ўжо ў песенькі сядзяць, дасталі
Кото сетка ўвогуле не нармальная, бярэш бонус як дадатковы шанец, так? А ў выніку што?
Макс вывад х10 ад сумы бонуса😀 выйграў 100к зняць можаш толькі 10к)
навіщо ты тады туды дэпаяш калі пішаш пра іх пасты!я вось проста выдаліўся з усёй гэтай сеткі і забыў яе
Адкажу, напэўна, ад імя большасці людзей. Гэта так званыя “памылкі мыслення”, а таксама ірацыянальная паводзіна, узмоцненая пазітыўным падмацаваннем звонку. На жаль, не многім хопіць духу прызнаць наяўнасць у іх такога расстройства, як “гульнявая залежнасць”, і дэталёвым разборкам прычынна-выніковых сувязяў мала хто займаецца. Часта ў гульцоў фармуецца “чаканне пазітыўнага матэматычнага выніку” сесіі за кошт расцеючых выдаткаў у ходзе гульнявога працэсу, а таксама ілюзорнага павышэння гульнёвага рэйтынгу акаўнта ў установе, што ў сваю чаргу ўспрымаецца як павелічэнне “шанцаў” на большы выйгрыш.
На жаль, дамы і спадары, гэта не так. Сусветныя спецыялісты даўно разумеюць, што паталогія цягі да азартных гульняў наносіць сур’ёзную шкоду псіхіцы чалавека з усімі вынікаючымі наступствамі; для гэтага і ўведзены ліцэнзіі на гульнявую дзейнасць, каб установы не ЗЛАЎПОТРЫБЛЯЛІ гэтымі паталогіямі, але на справе слабая (адсутнасць) кантролю за выкананнем АБАВЯЗКАЎ З БАКУ казіно прывяла да таго, што гэтую залежнасць актыўна выкарыстоўваюць УСІ ГЭТЫЯ НЕДАЧАЛАВЕКІ і вядуць за нос, проста адціскаючы грошы гульцоў.
Спадзяюся, не шмат літар і камяні не паляцяць у мой бок) усім дабра, не верце ніякім “казіно” 🤓
Не ўсе бонусы такія, але х 10 гэта яшчэ хоць што-небудзь, у іншых казяках бывае і горш
Падтрымка ў іх пакідае жадаць лепшага, некаторыя там проста адказваюць шаблонамі і нават не спрабуюць думаць, ты ім пішаш адно, а ім пафіг, яны па шаблонах адказваюць. Бесіць тое, што адзін знікае, а потым з’яўляецца новы і ты яму ўсё нанова спрабуеш растлумачыць сваю сітуацыю.
Гэта 0) выбачце, канечне, але смешна, ты выйграў 100к і табе даюць толькі 10к – вагомая розніца