Апошняя кропля цярпення. Сетка катоў у сваім рэпертуары.

Абмеркаванне онлайн-казіно | 29 October 2024 ад | 33 Адказу | 653 Прагляду | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Сутыкнуўся зноў з праблемай у сетцы казіно катоў, на гэты раз з R7.

Унёс дэпазіт пад бонус, нейкія там 50 спінаў. Увогуле дэпазіт ўпадае на баланс, уверсе справа выскачыць акенца, што спіны паспяхова налічаныя.

Я не стаў заходзіць у бонусы і правяраць, калі акенца з’явілася, значыць усё ок. Пайшоў як звычайна гуляць на дэпазіт, бонус не актывую і ўвогуле яго не чапаю. Гуляў як звычайна, прайграю дэпазіт, актывую бонус. Выіграў з дэпазіту, выводжу і потым актывую бонус. У гэты раз я прайграў дэпазіт, заходжу ў бонусы і гэтых спінаў няма. У гісторыі напісана бонус адменены.

Ну тут і пачынаецца, старая, добрая песня бяссэнсоўнага саппорту. Пішу з праблемай, з’явіўся аператар, як звычайна ён занадта заняты і адкажа як толькі зможа. Чат закрываецца з-за бяздзейнасці і даводзіцца пісаць новаму. З’явіўся той жа самы аператар з тым жа нікнэймам, піша тое ж самае і знікае зноў. Праз напэўна гадзіну ён мне адказвае, што я сам адменіў. Г.зн. па яго логіцы, я унёс дэпазіт і адразу сам адменіў бонус. Я разумею, што ў саппарце праходзіў набор па айк’ю 15, але людзі гуляюць у вас усё ж разумней валёнка, як бы для вас гэта сумна не гучала.

Жалобу нават ствараць не хачу, разбірацца за нейкія капейкі і абцяжарваць Славу лішняй працай. Пост больш для агалоскі. Перыядычна гуляў у гэтай сетцы, НІ РАЗУ не было наведвання іх казіно без праблем, НІ РАЗУ. Заўсёды штосьці адбываецца, то з вывадам (ўжо на верифікаваным рахунку), то з бонусамі, то яшчэ з чымсьці.

Вельмі не рэкамендую казіно гэтай сеткі. Пераберажыце нервовыя клетки.

Гэта была апошняя кропля цярпення, больш сюды ні рубля не ўнясу.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Гляджу – дно прабіта ўжо ніжэй за дно ў гэтай сетцы, тут толькі адзін шлях, па ўжо працяпанай дарозе кампаніі Иви,зизаг,арго ў …нябыццё, куды яны, уласна, 💯бясспрэчна трапяць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Таксама хацеў бы звярнуцца да адміністрацыі форуму.

Перагледзець ацэнкі асэсараў да казіно гэтай сеткі. Ацэнкі пастаўлены завышана.

Не можа быць у гэтых казіно ацэнка 400 APs. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 29 October 2024
Сутыкнуўся чарговы раз з праблемай у сетцы казіно катоў, на гэты раз з R7. Унёс дэпазіт пад бонус, якіх- то там 50 кручэнняў. Увогуле дэпазіт падае на баланс, зверху справа выскоквае акенца, што спіны паспяхова налічаныя. Я не стаў заходзіць у бонусы і правяраць, калі акенца з’явілася, з [...]

Яны эвалюцыянуюць значыць, я магу меркаваць, што цяпер яны зрабілі тое, што калі адразу не актываваў фрыспіны і не змяшчаў з рэальным балансам, то яны адменяюць бонус аўтаматычна ў канцы, як прайграваеш дэпазіт або наадварот робіш вывад.

Каб гэта зразумець трэба пратэставаць у іншым іх праекце, я думаю, калі яны зрабілі змяненне ў 1 казіно, то яно адбілецца на ўсю сетку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 29 October 2024
Яны эвалюцыянуюць значыць, я магу меркаваць, што цяпер яны зрабілі так – калі адразу не актываваў фрыспіны і не змяшаў з рэальным балансам, то яны аўтаматычна анулёўваюць бонус у канцы, калі прайграеш дэпазіт або, наадварот, робіш вывад. Каб гэта зразумець трэба пратэставаць у іншым іхнім п [...]

Не, яны сказалі, што менавіта я яго адмяніў, а не сістэма ці нешта яшчэ.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 29 October 2024
Не, яны сказалі, што менавіта я яго адмяніў, а не сістэма ці яшчэ што-небудзь.

Саппорт драўляны, я памятаю, як у роялаў баккара з казіно прыбралі, так саппорт яшчэ пару дзён казаў, што нічога не прыбралі і гэта вашы праблемы.

Тут таксама маглі ўвесці змяненне/навацыю, а саппорт яшчэ колькі-то дзён не будзе валодаць актуальнай інфармацыяй.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Уся іх сутнасць.

Прасілі напісаць станоўчы водгук за прома.

Як заўважыў менэджар на скрыне, перапіска была выдаленая за спам. Там ён і прасіў напісаць водгук (станоўчы).

Потым, відаць, латест палачкай надваў па гарбу гэтых геніяў.

Я забраў прома, але водгук напісаў не па іх указцы, а ад сябе і ён быў негатыўны. Так, так, такі я дрэнны)) А не фіг падкупляць форумчан)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 29 October 2024
Саппорт драўляны, я памятаю як у роялаў баккара з казіно прыбралі, так саппорт яшчэ пару дзён казаў, што нічога не забіралі і ў вас праблемы. Тут таксама можа быць уведзенае змяненне/нававедзенне, а саппорт яшчэ колькі-то дзён не будзе валодаць актуальнай інфармацыяй.

Гэта проста сметніца. Ужо многія стрымеры адмовіліся іх стрымаць. Засталіся ў асноўным іх фантокруты, каманда трэпуціна. 

Калі нават супрацоўнічаць ніхто не хоча, для гульцоў увогуле не варта чакаць чаго-небудзь добрага.

У мяне ўвогуле склалася ўражанне, што каты штампуюць казіно і робяць грабіжніцкія бонусы для адмывання грошай. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Яшчэ адна праблема.

Унёс дэпазіт, юзаеш лутбокс і ён выдае памылку. Класныя бонусы ў хлопцаў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
251
Публікацыі
193
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.11.2020

калі кожны дзень юзаць гэтыя промо, канешне, будуць глючыць. Ды і сэнс ад іх макс вываду 1к. Не разумею, чаму іх дагэтуль не адключылі

хэлоўінскія промо нашмат цікавейшыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Stervachka777, 29 October 2024
калі кожны дзень юзаць гэтыя прома, канешне, будуць глючыць. Ды і сэнсу ад іх макс выводу 1к няма. Не разумею, чаму іх дагэтуль не адключылі хэлоўінскія прома нашмат цікавейшыя

За ўвесь час браў боксаў за дэпы штукаў 30, можа і больш, заўсёды 10 спінаў у Олімпусе або 2 еўра. 

Без розніцы дэпныя, не дэпныя, у ўсіх бывае памылка выскачыць. 

Яны нават гэтага нармальна не могуць зрабіць. Чалавек унёс дэп, у яго крашнуўся лутбокс, ён ідзе і чакае адказу гадзінамі. Гэта вось сэрвіс? Сядзіш, чакаеш і даводзіш за свае ж грошы. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 29 October 2024
Гляджу – Дно ўжо прабіта ніжэй дна ў гэтай сетцы, тут толькі адзін шлях, праторэнай ужо дарогай кампаній Іві, зізаг, арго ў …нябыце, куды яны ўласна 💯несумненна трапяць.

Ну пачакайце, як можа быць такое, штосьці я не ўяўляю😅😅😅 яны заўсёды былі дном, а іх жа жадлівыя ўладальнікі – прабітымі, дык што гэта атрымліваецца, вядро без дна? Па-мойму ім усім ужо даўно-даўно пара быць у чорным спісе, ну не ўстановы гэта ўсё, а шаражкі. Вельмі хацелася б, каб Латест палегчыў умовы для ўнясення казін у чорны спіс. Зразумела, што калі ва ўсіх установах сеткі ёсць праблемы, то нічога добрага не чакай, а іх падачкі для замылвання вачэй тыпу “глядзіце ж, жа граюць” ужо проста выглядаюць смешна.

Хопіць карміць гэты скэм, там няма гульні, яны ніколі не сыцяцца грашыма, імха

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
Misha55, 29 October 2024
Яшчэ адна праблема. Унёс дэпазіт, юзаеш лутбокс і ён выдае памылку. Класныя бонусы ў хлопцаў) 

Бонусы то можа і класныя, толькі вось хлопцы беспардонныя, не думаю, што гэта сапраўдная тэхнічная праблема, хутчэй проста акенца для апраўданняў у духу “мы не вінаватыя”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
Misha55, 29 October 2024
Уся іх сутнасць. Прасілі напісаць пазітыўны водгук за прамо. Як адзначыў мэнэджар на скрыне, перапіска была выдалена за спам. Там ён і прасіў напісаць водгук (пазітыўны). Потым відаць Латест палачкай надаў па спіне гэтых геніяў. Я забраў прамо, але водгук напісаў не па іх указцы, а [...]

Так падкуп – гэта нармальна, паболей бы такіх свядомых людзей🤝 вось jet у свой час так і зрабілі, калі адчулі, што аўдыторыя сыходзіць, проста напакупілі водгукаў і выраўнялі рэйтынг на Латесте, але гэта іх сутнасці не адмяніла.

Галодныя душой, сыты не будуць)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Misha55, 29 October 2024
Не, яны сказалі, што менавіта я яго адмяніў, а не сістэма ці нешта іншае.

Хутчэй за ўсё так і ёсць, як напісаў Андрей777, ну тое, што чат нясе глупствы, ты сам напісаў, чат драўляны. Пра бонусы катоў можна лекцыі пісаць…. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
120
Публікацыі
201
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.03.2024
Misha55, 29 October 2024
Страціўся чарговы раз з праблемай у сетцы казіно катоў, на гэты раз з R7. Унёс дэпазіт пад бонус, якіясь там 50 кручэнняў. Увогуле дэпазіт падае на баланс, уверсе справа выскакае акенца, што спіны паспяхова налічаны. Я не стаў заходзіць у бонусы і правяраць, калі акенца з’явілася, значыц [...]

Галяяяяяяяя ў нас адмена 😀

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Roull, 29 October 2024
Хутчэй за ўсё так і ёсць, як напісаў Андрей777, ну тое, што чат нясе ерунду, ты сам напісаў, чат драўляны. Пра бонусы катоў можна лекцыі пісаць….

Нават калі так, павінны паведаміць пра змены, а калі гэтага не зрабілі, то хаця б праявіце хоць якую-небудзь лаяльнасць і пераналічыце бонус. Я быццам за яго заплаціў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 892
Публікацыі
8 065
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Atom-Steel, 29 October 2024
Дык падкуп – гэта нармальна, бы было болей такіх свядомых людзей🤝 вось jet у свой час так і зрабілі, калі зразумелі, што аўдыторыя сыходзіць, проста напакупілі водзываў і выраўнавалі рэйтынг на Латэсте, але ад гэтага сэнс іх не змяніўся. Галодныя душой, сыты не будуць)

Заўсёды пішу як ёсць без прыкрасаў. 

А гэтыя танныя падкупіны ўжо кажуць пра ўзровень казіно. Прапанавалі б хоць сумы больш прэзентыя 😂 

А тое, што бонусы максвін х3, што падкупіны арбіт чарнічны 😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
666
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024

Таму котавая сетка ў мяне актыўная, толькі пакуль працуюць бездепы)

Папаўненні туды рабіць не збіраюся. У бліжэйшым і далейшым будучым.

А гэтыя паўторныя верыфікацыі ўжо ў песенькі сядзяць, дасталі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
120
Публікацыі
201
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.03.2024

Кото сетка ўвогуле не нармальная, бярэш бонус як дадатковы шанец, так? А ў выніку што?

Макс вывад х10 ад сумы бонуса😀 выйграў 100к зняць можаш толькі 10к)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
3 143
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15.10.2015
Misha55, 29 October 2024
Яшчэ адна праблема. Унёс дэпазіт, юзаеш лутбокс і ён выкідвае памылку. Класныя бонусы ў хлопцаў) 

навіщо ты тады туды дэпаяш калі пішаш пра іх пасты!я вось проста выдаліўся з усёй гэтай сеткі і забыў яе

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
air212, 29 October 2024
навіщо ты тады туды дэпаш калі пішаш пра іх пасты! я во проста выдаліўся з усёй гэтай сеткі і забыў яе

Адкажу, напэўна, ад імя большасці людзей. Гэта так званыя “памылкі мыслення”, а таксама ірацыянальная паводзіна, узмоцненая пазітыўным падмацаваннем звонку. На жаль, не многім хопіць духу прызнаць наяўнасць у іх такога расстройства, як “гульнявая залежнасць”, і дэталёвым разборкам прычынна-выніковых сувязяў мала хто займаецца. Часта ў гульцоў фармуецца “чаканне пазітыўнага матэматычнага выніку” сесіі за кошт расцеючых выдаткаў у ходзе гульнявога працэсу, а таксама ілюзорнага павышэння гульнёвага рэйтынгу акаўнта ў установе, што ў сваю чаргу ўспрымаецца як павелічэнне “шанцаў” на большы выйгрыш.

На жаль, дамы і спадары, гэта не так. Сусветныя спецыялісты даўно разумеюць, што паталогія цягі да азартных гульняў наносіць сур’ёзную шкоду псіхіцы чалавека з усімі вынікаючымі наступствамі; для гэтага і ўведзены ліцэнзіі на гульнявую дзейнасць, каб установы не ЗЛАЎПОТРЫБЛЯЛІ гэтымі паталогіямі, але на справе слабая (адсутнасць) кантролю за выкананнем АБАВЯЗКАЎ З БАКУ казіно прывяла да таго, што гэтую залежнасць актыўна выкарыстоўваюць УСІ ГЭТЫЯ НЕДАЧАЛАВЕКІ і вядуць за нос, проста адціскаючы грошы гульцоў.

Спадзяюся, не шмат літар і камяні не паляцяць у мой бок) усім дабра, не верце ніякім “казіно” 🤓

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
43
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.09.2024
artem100, 29 October 2024
Кото сетка увогуле не нарм, бярэш бонус як дадатковы шанец, так? А ў выніку што? Макс вывад х10 ад сумы бонуса😀 выйграў 100к зняць можаш толькі 10к)

Не ўсе бонусы такія, але х 10 гэта яшчэ хоць што-небудзь, у іншых казяках бывае і горш

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019

Падтрымка ў іх пакідае жадаць лепшага, некаторыя там проста адказваюць шаблонамі і нават не спрабуюць думаць, ты ім пішаш адно, а ім пафіг, яны па шаблонах адказваюць. Бесіць тое, што адзін знікае, а потым з’яўляецца новы і ты яму ўсё нанова спрабуеш растлумачыць сваю сітуацыю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
120
Публікацыі
201
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.03.2024
anastavdev54, 29 October 2024
Не ўсе бонусы такія, але х 10 гэта яшчэ хоць што, у іншых казяках і па горш бывае

Гэта 0) выбачце, канечне, але смешна, ты выйграў 100к і табе даюць толькі 10к – вагомая розніца 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...