Анлайн-покер: з чаго пачаць?
Свет покера
|
5 October 2017
ад
oxystaff
|
22 Адказу
|
862 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Покер у інтэрнэце можна лічыць кіберспортам. Як і ў любой іншай гульні, тут усё залежыць толькі ад вас і вашых здольнасцяў. Калі да гэтага моманту вы сур’ёзна захапляліся камп’ютарнымі гульнямі, то цалкам магчыма, што ваш вопыт дапаможа ў анлайн-покеры. Усё ж менавіта з геймінга ў покер прыйшлі многія мацнейшыя гульцы сучаснасці.
ПРАВІЛЬНАЯ РАССТАНОЎКА ПРЫЯРЫТЭТАЎ
Перш чым адкрыць для сябе здзіўляльны свет покера, вы павінны зразумець галоўнае – покер не павінен быць перашкодай вашаму ладу жыцця, працы, вучобе, сям’і!!!
На першы час разглядайце анлайн-покер як хобі і не больш за тое. Прыдзяляйце яму толькі вольны час, не ўводзьце сябе ў зман, а навакольных у тыльт.
Бывае так, што на фоне першых выпадковых поспехаў пачатковец лавіць “зорку покера” і яму здаецца, што ён можа літаральна штангаваць грошы з паветра.
– Кому патрэбна праца пры такім раскладзе? Я павінен вучыцца? Вы сур’ёзна?
Праз нейкі час дыстанцыя бярэ сваё, настрой мяняецца на рэзка скептычны, але адпраўленае на сметнік жыццё ўжо ніхто не верне.
ВЫВУЧЫЦЕ ПРАВІЛЫ І АСНОЎНЫЯ СТРАТЭГІІ
Бязлімітны Холдем – гэта базавая і самая папулярная гульня ў онлайне, менавіта з яе варта пачынаць свой шлях і ўжо далей развівацца і падключаць Омаху, Стад і Іншыя гульні.
Для старту падыдуць любыя анлайн-курсы пачатковага ўзроўню, навучальныя артыкулы і сучасныя кнігі пра покер. На першым этапе імкніцеся пазбягаць складных матэрыялаў і сканцэнтруйцеся на галоўным. Асобную ўвагу варта надаць покернай матэматыцы і логіцы. Базавыя веды у покеры з’яўляюцца краевугольным каменем і іх адсутнасць або нізкі ўзровень ніколі не дазволіць вам дасягнуць хоць нейкага значнага поспеху. Не варта пачынаць гуляць на грошы да таго моманту, пакуль вы не авалодаеце базай.
ЧАС – ВАШ ГАЛОЎНЫ РЭСУРС
Ацаніце час, які зможаце выдзяляць на покер, выберыце на аснове гэтага гульнявую дысцыпліну і сплануйце свой працоўны працэс. Напрыклад, калі ў вас няма магчымасці гуляць бесперапынныя сесіі па 10-12 гадзін, то дарога ў МТТ (шматсталавыя турніры) вам проста зачынена і варта выбіраць з больш даступных (па часавых выдатках) гульняў, такіх як кэш, Sit&Go, Spin&Go. Традыцыйна лічаць, што самыя слабыя палі ў МТТ, самыя моцныя ў кэшы, хоць на мікралімітах адносна лёгкай, але і больш непрадказальнай гульні дастаткова ў любой покернай дысцыпліне.
У межах свайго плана выдзяляйце дастаткова часу на самаадукацыю. Нават самыя моцныя гульцы не могуць дазволіць сабе расслабляцца і нічога не рабіць, што казаць пра пачаткоўцаў. Разбірайце сыграныя раздачы, самыя складаныя выкладвайце на аналіз у сетцы і паляпшайце разуменне гульні.
ПРАЦУЙЦЕ НАД СОБОЙ
Асобна працуйце над псіхалогіяй. Гэты аспект падрыхтоўкі недаацэньваюць не толькі пачаткоўцы, але і гульцы са стажам, а ж менавіта ён з’яўляецца адной з самых галоўных ахілесавых пят покера. Паспрабуйце разабрацца ў сваіх эмоцыях і зразумець сябе.
Не трэба спяшацца з першым дэпазітам – стартам з фрыролаў, але не захапляйцеся – гуля на сапраўдныя грошы моцна адрозніваецца ад гульні на “фанцікі”. Фрыбі і гульні на ўмоўныя грошы пазнаёмяць з софтам покер-рума, дапамогуць замацаваць элементарныя правілы гульні, запамінанне камбінацый і натрэніраваць базавую покерную матэматыку.
ПАЧНІЦЕ ГУЛЯЦЬ
Калі адчуваеце гатоўнасць гуляць па-сапраўднаму, але ў вас няма грошай на першы дэпазіт, не праблема – у сетцы мноства прапаноў, якія дапамогуць стартаваць з нуля.
ЗНАЙДЗІЦЕ АДНАЛЮБАЎНІКАЎ І СЯБРАЎ
Рушайце на форумы і ў сацыяльныя сеткі, знаёмцеся і камунікуйце. Сумесныя абмеркаванні і праца ў групах дазваляюць абменьвацца вопытам і павышаюць ваш скіл. Сачыце за трансляцыямі покер pro ў Twitch. Многія моцныя гульцы пастаянна стрымаць сваю гульню. Знайдзіце настаўніка. Вам патрэбны топавы гульц, з вялікім досведам і поспехамі, які ведае ўсю кухню і дапаможа вам у развіцці. Гэта будзе не лёгка, але гэта таго варта.
НЕ ЧАКАЙЦЕ ХУТКІХ ВЫНІКАЎ
Да таго, як вы пачнеце выйграваць можа прайсці некалькі месяцаў, а магчыма і год. Вы павінны быць гатовыя цярпець, ацэньваючы гэта як аплату за навучанне, бо ўрэшце нічога ў гэтым жыцці бясплатна не даецца. Пры гэтым аплатай будуць не столькі грошы, колькі выдаткаваны на покер час і нервы.
У анлайн-покеры няма ніякіх гарантый. Покер – гэта не лёгкая прагулянка, а цяжкая праца. Тут, як і ў любой іншай сферы жыцця, усё вырашае натуральны адбор, а перамагае мацнейшы.
Па матэрыялах артыкула на PokerStarter
Лёгка адрэдагаваў. Кому цікава пачытаць усё – крыніца крыху вышэй 🙂
покер – гульня буржуаў
падкідны дурaк нашае ўсё
бо буржуаў пакутуюць успомніце маю рэвалюцыю
Гэта вялізная памылка. Такое маглі напісаць толькі на рэсурсе Покерстартер, каб як мага хутчэй уцягнуць Вас.
Ніколі не варта пачынаць з якіх‑небудзь фрыролаў або маркетынгавых акцый. Пачынайце гуляць на ўласныя грошы і тады ў вас сфармуецца правільнае стаўленне да гульні ў покер, у будучыні вы зможаце правільна расстаўляць прыярытэты і рэальна ацэньваць свае шанцы.
тут, хутчэй за ўсё, ідзе гаворка пра такое, як, напрыклад, грашовы бонус, калі рэгіструешся з пэўнага сайта
Калі ты лічыш, што гэтае словазлучэнне у сетцы мноства прапаноў, якія дапамогуць стартаваць з нуля гаворыць пра тое, што ты напісаў, то я затрудняюся адказаць.
Вось я і казаў, што не трэба карыстацца маркетынгавымі акцыямі. Трэба прывучаць сябе адразу да кантролю над сваімі фінансамі.
Слухайце гэтага дзядзьку. Ён Вам параіць 🤣
Фу такім быць
То бок, не варта браць па кодзе 30 ці 35 баксаў на ПС? Я там тыпа ў школе вучуся.. і ў канцы можна будзе ўзяць.. як усе раяць на іх форуме.
Не, чаму б і не, ты можаш узяць, гэта будзе дадаткам да твайго банкролу, тым больш што ты будзеш рабіць дэпазіт. Я казаў крыху пра іншае. Не варта Калі адчуваеце гатоўнасць гуляць па-сапраўднаму, але ў вас няма грошай на першы дэпазіт, не праблема – у сетцы мноства прапаноў, якія дапамогуць стартануць з нуля.
А калі ў прынцыпе фінансава не здольныя людзі… то прапаноўваць ім шартацца па інтэрнэце і сёрфіць коды, няправільна і не прыгожа – салідарны з табой.
Проста потым такія людзі ўсю жыццё застануцца на фрыраллах і кодах і ніколі не дасягнуць поспеху ў покеры… Тое, што тут Оксі размясціў мой скрын, гэта яшчэ нічога не значыць, значыць яшчэ не прыйшоў мой час і не назапасіўся такі вопыт гульні. Але калі ты чаго-небудзь моцна хочаш, ты абавязкова гэтага дасягнеш., поспех непазбежны.
Заканчы мінімальнае навучанне. У некалькіх трэніроўках паўдзельнічай. Папытайся задаваць пытанні падчас стрэмаў пра тое, што табе незразумела. Патусуйся (пагуляй) у Лізе. Атрымаш агульнае ўяўленне аб гульні на мікралімітах. Вызначся з покернай дысцыплінай і разнавіднасцю. Бяры бон і не парся. Пакатаеш практычна на халяву нейкі недарагі бай-ін. Бон нармальны. Там патрэбны мінімальны дэпазіт $10, на яго дадаюць трыццаць (калі нічога не змянілася). Знаёмы браў. У кеш адбіваецца лёгка, можна і снг. Скачай кліент Sochi – там няма казявкі, каб не заплямацца. І зразумееш праз нейкі час. Покер – гэта тваё ці не. Для пачатку выдаткі па грошах мінімальныя, а вось па часе ў кожнага па-рознаму. Але калі пры шчыльным падыходзе за два-тры месяцы не зразумеў прынцып таго, што адбываецца, то не варта сябе прымушаць. Думка суб’ектыўная. Ты дарослы мужчына. Сам вырашыш, як табе лепш 🙂
Дзякуй за інфу і ўдзел… а казявкі гэта што? Што датычыцца паспытай.. я пакуль не ўяўляю, што пытаць… чакаю 8-га для траю Вялікага турніру… два ўжо зліў:)
P.S. 20 уе цяпер
Казявка гэта казіно))) У маім профілі скайп. Дадавайся. Пішы і пытай. Убачу паведамуху – адкажу, падкажу па магчымасці ….. пры ўмове калі ведаю правільны адказ)
Ок, дзякуй! Казіно я сам Казявамі называю… проста не адразу зразумеў, што ты пра слоты і г.д…
Так мне б было і ў нас у руме прасцей напэўна ўдваіх проста гамаць… Я сабе ўяўляю такую карцінку: (калі хтосьці згадзіцца… можа не проста так нават)
Падключаемся па скайпе, я адкрываю манітор і іду гамаць. Падчас сесіі прагавараю, што раблю і навошта, і мяне такім чынам можна будзе карэктаваць, т. е. без падказак, але з карэкцыямі на паступак. Мне здаецца, так атрымаецца вельмі прадуктыўна.
Вось на прыкладзе школы Блефа… цяжка, але за дзень і 36 рэгамблінгаў – я зрабіў быццам 12480, было 16-е месца.
А чаму ж не,калі чалавек проста цвярдзіць што не можа гуляць, то гэта будзе як варыянт для гульні. А ўжо няхай сам чалавек выбірае для сябе гуляць ці не.
Ну канешне так атрымаецца прадуктыўна, але павер – гэта ўжо занадта дарагое задавальненне. На этапе пачаткоўца гэта табе будзе не па кішэні, ды і, думаю, для гэтага трэба выбраць настаўніка, які канкрэтна будзе табой займацца, а такія ўрокі каштуюць прыблізна ад 50 долараў за гадзіну.
А я так не назойліва прапаноўваў гэта Окситстафу.. на прыяцельскіх пачатках:) Астатняе абмяркоўваць не хачу!
А то я тут з вамі становлюся бабкай-істеркай, якая пакутуе дэмагогічным 😁 вірусам
Пастаянна! Ну проста ПАСТАЯННА, пра штосьці спрачаюцца.. У мяне канікулы… Я ўвесь дзень гляджу YouTube… і пачынаю ненавідзець новае для сябе казіно:)
Не ну я табе сказаў прыблізныя расцэнкі на сённяшні дзень! Час каштуе грошай, нават на сяброўскіх пачатках, у любым выпадку ніхто проста так не будзе марнаваць на цябе час. Хаця Окси можа і згадзіцца!
Ды ну Вы што, сур’ёзна, калі такая сума, то, канечне ж, нерэальна плаціць такія велізарныя грошы за ўсё гэта. Па крайняй меры для мяне.
Гэта я маю на ўвазе ад 50 даляраў. Па сутнасці, я ведаю пару чалавек, якія плацяць за гадзіну і па 100 даляраў, і гэта нават не мяжа, але паверце, такія ўрокі прыносяць значна больш карысці, чым слухаць парады рэсурсаў кшталту Покерстартер і іншых, – такія рэсурсы будуць толькі рабіць так, каб вы заставаліся рэйкамэсам і не больш.
Ну, што ж, калі чалавек плаціць такую суму, то я думаю, ён павінен разумець, што ў выніку хоча атрымаць і які павінен быць вынік з усяго гэтага – не проста жа плаціць!