Анлайн-казіно ў Расіі - Усё!
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
18 September 2024
ад
ludimvplus
|
81 Адказ
|
2,730 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно забілі трывогу ў сувязі з апошнімі навінамі РКН пра выдзяленне 60 мільярдаў на барацьбу з В**і і кантролем трафіку. Толькі за гэты год у іх назіралася некалькі хваляў са збоямі плацежак і масавай блокіроўкай дроп-карт.
Самыя разумныя індывіды тычуць пальцам у сбербанкаўцаў, заяўляючы, што можна карыстацца крыптай з надзейным в* – усё ў вас будзе як па масле… Не разумеючы адной простай тэндэнцыі: гэта закране хутка ўсіх, не толькі казіно з плацежкамі, але і крыпта-абменнікаў і большасць маміных В@Ншчыкаў.
Стане немагчыма не тое каб зрабіць дэпазіт, але і ўвайсці на сайт з в* або завесці сродкі на крыпту, каб у далейшым з яе дэпанаць, нават калі пастарацца, для любога казіно гэта выдаткі, бо прасцей сысці з рынку або скараціць бюджэты ў некалькі разоў… Ці нават дзесяткі разоў.
Што думаеце пра гэта, знаўцы?
Для мяне асабіста каллапс ужо настаў. Бабкі не магу вывесці нідзе.
Мой прагноз, яшчэ месяц максімум і прыдумаюць штосьці.
Карткі як былі так і застануцца, зноў жа мой прагноз, што зробяць мінімальнае папаўненне і мінімальны вывад прыблізна ад 5к. На вока калі ўсредніць дэпы былі ўсюды ад 1к. Гэта ўдар будзе перш за ўсё па тых, хто робіць невялікія дэпазіты.
Пакуль што да сярэдзіны кастрычніка лепш нікуды не лезці і назіраць за сітуацыяй.
Большасць людзей дэпіць з картак і выводзіць на карткі, казіно невыгадна будзе губляць гэты кавалак трафіку.
Гэта як было з ківі, усе прывыклі да яго дэпалі/выводзілі. Потым яго закрылі і з’явіўся польскі ківі, ён жа піастрыкс, так і тут у горшым выпадку калі карткі ўб’юць канчаткова, хаця я сумняюся ў гэтым, то выкатаць новую альтэрнатыву.
Прыйдзецца некаторы час “ператаптацца”, там таксама далёка не дурні… Адназначна бізнес гЭмблЫ, што-небудзь абыходнае прыдумае, безвыходных сітуацый не бывае, акрамя калі “кідаюць” жменьку чорнай зямлі…
Усё сур’ёзней закручваюць гайкі! Думаю, як ужо пісаў вышэй @Andrey_777, дэпазіты таксама будуць праз карты, але пры гэтым мінімальныя папаўненні і выплаты могуць павялічыцца як у казіно, покер-румах і букмекерскіх канторах, так і на крыптавалютным рынку. Асабліва не веру, што дроперы кудысьці знікнуць – гэта занадта прыбытковы бізнэс, і сумы крутяцца немалыя, але за свае паслугі па абналічванні яны будуць браць больш. Рынак ужо і так моцна змяніўся ў параўнанні з апошнімі гадамі па іх паслугах.
Здавалася б, гэта закране толькі тых, хто робіць маленькія дэпазіты. Але наступствы будуць і для гульцоў, якія робяць сярэднія дэпазіты, а таксама для хайролераў, паколькі элементарна менш людзей пачне гуляць, і адпаведна ў слотах казіно “банк” будзе збірацца менш. Мы ўжо назіраем гэта, але не ў такім аб’ёме, усё яшчэ паперадзе. Элементарнае ўскладненне раней адпудзіла немалую частку гульцоў, і людзі сталі рабіць менш дэпазітаў. Не кажучы ўжо пра пастаянную штампоўку розных казіно і правайдэраў, з-за чаго трафік распыляецца, а не канцэнтруецца ў адным месцы. Так што, калі сапраўды прагноз апраўдаецца, гэта закране абсалютна любога гульца, дададзім у скарбонку розныя глабальныя крызісы, якія таксама будуць адмоўна ўплываць.
Усё будзе норм)))
Вельмі шмат сур’ёзнасці
Не бывае нерэшаемых праблем, усё будзе нармальна.
Знаўцы не думаюць, яны робяць меркаванні!🤔✍️💯🥸🌠
А так варыянтаў мноства, такую карову, якую даяць, губляць ніхто не будзе, бо ўсе краіны пагубіла карупцыя😂💯🥸🥳😆І гэта галоўны і першы фактар.
Другі варыянт – стары добры і правераны спосаб: кожнай казе панастварваць кучу розных онлайн-крамаў і ўсё, што ім спадарожнічае, гэта значыць плацежныя шлюзы, дропы і іншае-іншае, як і раней, у гадах прыкладна 15-19 было. Вопытныя памятаюць, пра што я, дарэчы тэма класная, я памятаю, на кэшбэку ў месяц меў некалькі сотняў даляраў, бо MCC-коды ў банкі заходзілі як пакупка – вось калі было крута дэпанаваць у ру казі шмат і буйна, тыпа ПФ напрыклад і іншыя ру чыстыя пляцоўкі, настроеныя на рускага геймера.
Трэці варыянт – можна выкарыстоўваць створаныя па прыкладзе Піастрыкса асобныя або асобны плацежны(я) сэрвіс(ы), у якія(я) ўвойдуць частка або ўсе жадаючыя казіно, жадаючыя працаваць на ру рынку і паверце мне, гэта брыльянтавае ж дно і ніхто не будзе губляць такую прыбытак і мільёны рускіх іграманаў!!
Такі рынак гульні, як наш і ўся тэрыторыя ру нэта ніхто не будзе губляць ю….гэта не якаясь там евр …оппппа😆 адна наша краіна больш чым палсвету гуляе 🤣💯✍️🥸🥳 і за палсвету, калі не за 65%
Паверце мне!!!!💯🥸🥳🤑✍️😂Ніхто і ніколі!!!!! Такі шалёны і разумапахісны, плацінава-брыльянтава-паладзіева-пред у выглядзе онлайн-гульняў 🤑🤣💯 Бізнес тушыць і душыць не будзе!!!!!!!!!! Усё вырашуць на самых верхах, усё будзе працаваць, дэпанавацца і выводзіцца. Гэта як з рэчывамі, якія па сутнасці нідзе не прадаюцца🤣🤣🤣🤣🫣🫣🙃🙃😂😂 але ёсць нават не ў даркнэце, а ўвогуле літаральна з тэлегі і з тэлефона😆🤣🐖 і нават на агароднінным рынку ў патрэбных людзей🤣😂💯і ўсё акуратна працуе і функцыянуе. Таму я асабіста зусім не істэрыю і не турбуюся, мне ўвогуле пафіг, усё і так выправяць і наладзяць. Я нават вось на піастры трымаю сотку і не выганяю яе нікуды зусім, для чаго на камсе губляць і істарыць😏🥸💯🤣?!
І ў розных казіно ў мяне на рахунках грошы і я іх не вывожу і не паспяваю ў прынцыпе, пакуль не наладзяць у рунэце вывады дакладна. Чага і іншым нашым гульцам і форумычанам жадаю. Не істарце, не спяшайцеся і не кідайцеся ва ўсе цяжкія – проста чакайце. Сапраўдны менавіта гулец павінен умець чакаць і валодаць сталёвай вытрываласцю, тытана-вольфрамавай або грошы вам у кошт, калі не ўмееце чакаць і цярпець.
Навошта ў вас столькі казіно адкрыта?)) і тым-больш ваша “улюбёная” ПФ
Я, канечне, падзяляю ваш пазітыў у стаўленні да сфармаванай сітуацыі. Хвалюе адна рэч: нават калі і з’явяцца новыя кашалькі або сэрвісы, іх як-небудзь трэба будзе папаўняць. Папаўняем мы іх, як правіла, з карт праз СБП, проста з карты прама ўжо даўно нельга. Вось і думаю, як папаўняць будзем) Зараз вайна менавіта з сэрвісам СБП.
Казіно заўсёды было. Знойдуць спосабы абыходзіць блакіроўкі.
Колькі гуляю, кожны год нейкія цяжкасці з плацяжамі.
Рэбята, ну калі ў даркнет можна заходзіць! Браўзер Tor ніхто не адмяняў, ну гэта я як прыклад выхаду. Але думаю ўжо сядзяць розумы і прыдумваюць сістэму – якая будзе працаваць!
Так картамі і будзем папаўняць, дружок! Я ж табе прыклад прывёў, як было ў 14-15-19 г.г нашага стагоддзя🥸🥳😂
Ты дэпіў у казіно, але цябе перакідвалі на плацежны шлюз інтэрнэт-крамы або ж напрамую праз шлюз на пераклад на дропа, які да касе казіно быў прывязаны і ўсякае такое. я памятаю, яшчэ пастаянна адмяняў пераклады і чакаў, калі менавіта пакупка ў краме будзе адлюстроўвацца. Кожны дэп у 20-30 к прыносіў мне ад 1 да 1,5-2% кэшбэку🤣🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤑🤑🤑🤑 Былі добрыя часы, аднак!!
Хітра прыдумаў, з кэшбэкам😃
Павел яе дажымае
Я, дарэчы, доўга гуляў на ПФ, потым яны проста забанілі мой акк, бо я з Крыма!
У ПФ выключна ў лайв паказваю, не больш, бо слоты так назаўжды памерлі. Покатаю па дробязях, сур’ёзную гульню перавёў у іншыя месцы, а ў ПФ у чаканні што, А Ўдрук?! Але не, шосты год нічога😄😂🤣 Але ПФ надзейная жалезабетонна па вывадам і гэта яе галоўны прыярытэт, пра які я і казаў раней, да таго ж працягваю назапашваць матэрыял на іх. Укладкі ж, адкрытыя ў браўзеры, гэта менавіта правераныя мной 100% але, якія ў першую чаргу надзейныя выключна па вывадам і не даставяць мне галаўнога болю, ну думаю і іншым, хто можа мне давераць і звярнуць увагу на казіно, у якія я менавіта гуляю, таксама ў кожным з іх маю статусы, атрыманыя гадамі гульні і нервоў і шалёна вялікіх сум дэпазітаў. Час ад часу прылятаюць лісты з кожнага на пошту, нейкія бонусы, нейкія эксклюзіўныя персанальныя прапановы ад віп-менеджэраў і гэтак далей, іншае. Таму я і трымаю асобны браўзер на планшэце, ПК і ноўце з аднолькавымі ўкладкамі. Да гульні я, як і да спраў і да жыцця прывык адносіцца з усёй сур’ёзнасцю і ўвагай.
…💯🥳🫣нууууууу можна так сказаць…і не сказаць,але хто яго ведае…,а раптам,раптам нейкі глюк там,у галаве ў каго-небудзь здарыцца і мне “шчодрасць” адпусцяць па аку ці які слот выдасць😁скрыпто скамной🙃💩 і я нарэшце што-небудзь сур’ёзнае ўнёс😂што амаль неверагодна,адно скажу,усе відэаматэрыялы па іх у мяне ў наяўнасці і яшчэ і новыя з’явіліся…ну,а калі і сапраўды што-небудзь здарыцца,то можаце мне паверыць,сур’ёзны % я тут жа разыграю ў дэма-слот на нашым форуме,у які дасць што-небудзь сур’ёзнае.А пакуль іх уклад мае месца быць,якія-небудзь бонусы акцыі прылятаюць,чаму б і не чакаць…😂😁🤔чаго-то….
Bitstarz вам як? быццам укладка ёсць, а Джой быццам не вельмі, ці не так?
Што думаеце пра Stake? нейкім чынам выглядае як гігант, а скаргі ігнаруюць і могуць задолбаць дакументамі па зарплаце і іншым
Грошай жа няма ў дзяржавы, наадварот вунь рэклама на вуліцах розных пляцовак са стаўкамі. Проста яны пад сябе гэты бізнес падмнуць і ўсё, добра калі нейкія норм. праекты з норм. рэгуляваннем з’явяцца.
Ды заўсёды хацелі, але тут такія, каласальныя грошы, што, думаю, вырашаць будуць уверсе, і далей усё будзе працаваць як і працавала!
Рано ці позна ўсё прыбяруць і абмяжуюць гэта на 100%. Але калі пашанцуе, то магчыма з’явяцца цупісныя казіно, дзе будзем плаціць падатак з выйгрышу ці нешта ў гэтым родзе, як па тыпу з цупіснымі БК. А пакуль рыхтуемся да горшага.
Цупісны Вулкан з Игрософтом і рэкламай па тэлебачанні. Калі такое на самой справе адбудзецца ў далёкім будучыні, то пра казіно можна забыць. І лайв там будзе з убудаваным лато)
Прыкладна такія палёныя іграсофты і новаматы ў азартных зонах тыпу Сочы.
І менавіта таму сумняваюся, што ў нас будзе як у Беларусі – афіцыйныя казіно на кожным куце. Хіба дарма гэтыя зоны стваралі?
Битстарз максімальна надзейнае,праверана ўжо гадамі казіно,але не для руне́ту,яны ўзялі курс на міжнароднае абслугоўванне,рускі сегмент займае прыкладна 30-35% іх наведвальнікаў усё роўна,вывышаюць яны імгненна і ўсё чыста,але засяроджаны на крыпце выключна даўно,таму рыхтуем надзейныя крыптакошалькі і будзе вам шчасце✍️😆🥳, ёсць пастаянны прадстаўнік у нас на форуме,усе пытанні вырашаюцца,яны ёсць флагман самога сэрвісу,гульнёвая платформа,на якой пабудавана шмат,сотні казіно як правіла 2014-2018 гг.,але па нашаму гульнявому вопыту ў апошнія гады яны падыходзяць выключна для гульні ў лайв,але не больш,паўтаруся ўсё базуецца на самім сэрвісе,адпаведна ўсе слоты ідуць праз яго на 90%,а не напрамую з правайдэра на казіно,адпаведна слоты не граюць як трэба і як раней,у тыя гады,ужо некалькі гадоў у прынцыпе,бо што там круціць па rtp сам сэрвіс нікому не вядома,таму ў слоты я асабіста ў іх зусім не гуляю, Битстарз падыходзіць для хайролаў у так званых лайв гульнях ад розных правайдэраў😂💯,рулетка,карты,гульнявыя шоу,без праблем,у іх напрамую мала правайдэраў падключана.Што датычыцца Джой казіно,Joy старажытнейшае і старэйшае казіно руне́ту,таксама як і Bitstarz цяпер міжнародны праект,надзейнае па ўсіх параметрах,як і іх жа ікс казіно,падыходзіць для гульні ва ўсім,вам заўсёды вывядуць і заплацяць,софт дзіўны,рухавік хуткі і зразумелае меню,казіно бяс праблем,грошай у іх нямерана,ліміт на вывад 100.000$ у суткі-месяц ці эквівалент у валюце гульца,прадстаўнік у нас на форуме,але трэба быць асцярожным,у іх працягвае заставацца ў меню вельмі шмат скрыптоў нават зараз,плюс усе памятаюць скаргу нашага форумчаніна нядаўна,дзе яны з адмін-панэлі сваёй зніжаюць rtp аддачу ў пакеце ад вытворцы ў некаторых самых папулярных слотах і правайдэрах,такіх як Play’n GO,амаль да 91-92%🫣✍️🥸⚓.Стейк не знаю,не тэставаў яшчэ,вочы відавочна што нешта новае і не надзейнае,не ведаю,пакуль няма інфармацыі.Ствараць сабе галаўны боль у невядомых месцах не хачу і вам не раю.