Англійскі журналіст прапанаваў баевікам ІГ 50 тысяч фунтаў, калі яны змогуць яго забіць

Пагаворым пра жыццё | 5 June 2017 ад | 2 Адказу | 274 Прагляду | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

Ён апублікаваў фота з мячом і выклікаў тэрарыстаў на дуэль.

Журналіст англійскага выдання The New Observer Андрэ Уокер (Andre Walker) прапанаваў баевікам «Ісламскай дзяржавы» змагацца з ім. У тым выпадку, калі яны змогуць яго забіць, ім дастаткова 50 тысяч фунтаў (каля 3,5 мільёнаў рублёў).

Уокер растлумачыў, што прыняў такое рашэнне пасля тэракту на стадыёне ў Манчэстэры, на які павінны былі пайсці яго пляменнікі, і двух нападаў у Лондане, якія адбыліся недалёка ад яго дома.
PavelFredooc, 5 June 2017
Я прапаноўваю тэрарыстам прымусіць замоўкнуць аднаго з іх самых вялікіх крытыкаў і атрымаць за гэта ўзнагароду.   Але ў кожнай гульні свае правілы: у мяне ёсць меч, і тэрарыстам варта рыхтавацца да таго, што я буду змагацца.   Андрэ Уокер, журналіст

Журналіст размясціў у сваім Твітэры заклік да баевікоў змагацца з ім і атрымаць за гэта ўзнагароду. Ён паабяцаў даць ім свой адрас і ўсе неабходныя каардынаты, калі яны напішуць яму ў асабістыя паведамленні.

Хутка журналіст заявіў, што нягледзячы на тры мільёны праглядаў у яго Твітэры, ні адзін з баевікоў не выйшаў з ім на сувязь.

Ён назваў тэрарыстаў ІГ «слабымі і бясхарактарнымі» і заклікаў жыхароў Лондана не баяцца пакідаць свае дамы.

PavelFredooc, 5 June 2017
  Я не сядзеў дома, а шпацыраваў з сябрамі па Лондане. Заўтра, калі вы выйдзеце з дома, успомніце, што гэтыя «тэрарысты» настолькі жахлівыя, што спалохаліся тлушчанага чалавека з мячом.   Андрэ Уокер, журналіст

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.05.2017

А што калі яны проста не сядзяць у твітэры?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...