Амерыканцы. Побытавая адсталасць ЗША. Міфы Амерыкі і іміграцыя.
Пагаворым пра жыццё
|
10 July 2018
ад
AydarKaribullin
|
25 Адказаў
|
579 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Безумоўна, у мяне таксама да гэтага відэа купа пытанняў. Як і да таго, хто здымаў відэа. Відаць, адзін з тых, каму ўсюды куёва. Ёсць такія людзі. Праблема не ў месцы знаходжання, а ў іх. Але трохі карыснага ўсё ж праскальзвае. Ведаю, што ёсць людзі, вар’яцка ратуюць за тут куёва, там добра. Не ідэалізуйце.
А можаш падрабязней расказаць пра пытанні да відэа і да таго, хто здымаў? Мяне зацікавіла гэтае відэа. Цікава пачуць меркаванне іншага чалавека.
Так а што тут расказваць то ? У маім апісанні як бы ўсе гэтыя пытанні ўскосна відаць. Яго паслухаць,так усё дрэнна там. Але так не бывае. Несумненна ёсць і плюсы. Але ён чамусьці іх не асвятляе. Адны мінусы кругом. А так відаць,проста,што чалавек паехаў жыць у Амерыку,тоже глядзячы на прыгожыя картінкі. Самі ЗША трацяць на гэтыя картінкі каласальнае бабло.
Вось відос. Класіка, можна сказаць, цяпер ужо. Відаць, не з столі ўзята.
😎
🤩 КУ ? КУ-КУ !!!!!
Рэбята, у мяне ў Каліфорніі жыве дваяродны брат. Гэта праўда ўсё. Нічога ён не брыдзе. Таксама ніхто не ходзіць па вуліцах. А калі пешшу хто-небудзь ідзе, тут жа з’яўляецца паліцыя. Калі параўнаць з нашай Арменіяй, то з пункту гледжання быту так жа, як у нас. Хоць у нас у ўсіх еўрарамонт. А вось калі параўноўваць жыццё сярэдніх людзей, якія жывуць з Расіяй, то так, ён усё кажа праўду. Так, і амерыканцы ледзь-небудзь выклікаюць паліцыю, ім усё здаецца падазроным.
Я веру! Паглядзіце янкоўскія фільмы, там амаль паўсюль стаяць тэлевізары – калі не чорна-белыя, дык відавочна не маладзейшыя за 90-я гады!
Ээээ… тыпа, чалавек ідзе па вуліцы, нехта з “сардэчных” суседзяў выклікае ментаў і яго закрываюць да высвятлення? Тыпа, чаму Вы ідзеце па вуліцы?…
😌 У Амерыцы ўсё ОК!!!!!
Ды праўда. Там таму мёртва. Калі няма сабачкі, гуляць нельга. Суседзі адразу выклікаюць паліцыю. Паліцыя вельмі грубая. Нядаўна штосьці – і ўдарыць могуць, альбо застрэліць. Брат мне сказаў, што з імі не варта дрыгацца, быць вельмі асцярожнай. Калі прыязджаеш да яго, то ў госці толькі на таксі едзеш, транспарту няма. Адразу з дому ў таксі, без прагулкі да аўтобуса. А так, аўтобусаў як у нас у іх няма. Ёсць міжгароднія, але не ўнутраных рэйсаў. Карацей, там вельмі жорстка, асабліва ў маленькіх гарадках. Там шэрыф – гэта закон. Калі цябе не ведаюць, і ты прыехаў працаваць, за тобой усе прыглядаюць, падсочваюць і г.д. Яны вельмі падазроныя.
А, так .Яшчэ яны так адзін на аднаго стукаюць, гэта проста неверагодна. У хлопца была дызельная машына, дык яго прымусілі яе прадаць суседзі, бо рухавік па раніцах вельмі гучна працуе. І суседзі ўсім паскардзіліся, і яму давялося прадаць.
Ой не разгледзела.Не адразу не закрываюць, але глядзяць твае дакументы, даведаюцца, да каго ты прыехаў. Могуць запрасіць у ўчастак, каб цябе зарэгістраваць. Са мной было так. Але брат загадзя паведаміў мясцовым органам, што прыедзе сястра з мужам на 2 тыдні і т д.Т е там вельмі своеасабліва.
Жесть, блін. Як у зону. Аналізы мачы і кала ім не здаць?
Ну, я з гэтым не сутыкалася, але кажуць , што там не дай бог да іх трапіць.Там жа няма закона, там прэцэдэнтнае права, т е павінна быць справа тыпа тваёй і па яе рашэнні цябе асуджаюць.Паэтому там суддзі , вельмі паважаныя людзі. І ты не заўсёды будзеш разумець, які закон ты парушыў і за што цябе могуць асудзіць) Таму што там няма законаў.И там адвакаты і пракуроры вельмі важныя людзі)Калі табе цікава, ёсць серыял называецца Добрая Жонка Good wife/.Паглядзі яго, і ты зразумееў , што яны іншыя. І стан праўды і пошук яе зусім іншы. Яны не шукаюць факты, а чым яны займаюцца я не вельмі разумею.А ў Англіі няма канстытуцыі))Там каралева) Францыя падобна на нас)
Ну, улічваючы, што там практычна на кожны штат сваё заканадаўства… То можна разлічваць на ўсякае. Дзіўная краіна.
Гэта дакладна. Мы ў Арменіі жывём сціпла. Але мне ў Амерыку не хочацца. Там адчуванне, што за табой усе сочаць. Вельмі дзіўная краіна. Мабыць добра тым, хто мае вельмі вялікую дастатак. А сярэдні амерыканец працуе на працы, стукае на суседзяў, жыве ўвесь час, лічыць грошы. І жывуць яны, што дзіўна, вельмі сумна. У Нью-Ёрку я не была. Брат жыве ў Х’юстане. І медыцынская страхоўка ў іх вельмі каверзная справа. Усё вельмі дорага, лекі толькі па рэцэптах, карацей – жосьць. Асноўны расход там – медыцынская страхоўка. Так, там шмат за што трэба пастаянна плаціць. Там іншы лад жыцця, зусім.
А ўсе дзіка жадаюць і лезуць у Амерыку. Паходу добра там, дзе нас няма. Дарэчы, што датычыць лекаў, падобная сітуацыя і ў Японіі. Ёсць у мяне знаёмая. Сама яна медсястра. Была з мужам у Японіі. Карацей, крыху захварэла яна, тэмпература. Пайшла ў аптэку, хацела купіць шпрыц і нейкія ўколы, каб уколола сабе і знізіла тэмпературу. Кароча, на яе там пачалі крычаць у аптэцы, што тыпа яна «што, сябе забіць хоча? Нельга ж так!!!» І ўсё ў гэтым духу.
😎 Мы хочам у а\😉мерыку….
Так там тое ж самае).
Проста, калі людзі з’язджаюць у Амерыку, пачынаюць шалёна працаваць, каб устаць на ногі), а калі так працаваць у сябе дома, то таксама прыйдзе поспех))) У Амерыцы ты эмігрант і чалавек другога гатунку, і гэта клеймо трымаецца вельмі доўга.
😎 Можна не старацца, Амерыка непераможная 😉
😊 Эдык вярніся, Амерыка цябе прасціць😬
Кароч, я б у Лос-Анджэлес або ў Маямі да іх слятаў, калі б бабла хапала, ды ў Вегас, канечне, таксама))
у гэтых гарадах там усё ніштяк)) ды мора там гарадоў з вялікай гісторыяй і культурай, а ў той вёсцы з відэа рабіць нічога)
Ты перагледзеў тэлевізар. Мяне ляніць. Пагуглі. Лос-Анджэлес такое ж дно.
Гэта табе для пачатку