Амэрыканскі крах

Пагаворым пра жыццё | 15 сакавіка 2020 г. ад | 21 Адказ | 591 Прагляд | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
PavelFredooc, 15 сакавіка 2020 г.

Я не паважаю гэтую нацыю, бо яны лічаць сябе выключнымі. Гітлер таксама такім быў і мы ведаем, да чаго гэта прывяло. Янкі сябе лічаць выключнымі, а пры найменшым стрэсе псуцца ад страху. Колькі бяды з-за іх у свеце, за Хірасіму Нагасакі яны дагэтуль не адказалі. Янкі няхай абсыраюцца і жаруць туалетную паперу – гэта іх лёс. Не здзівлюся, калі гэты каранавірус ад іх зыходзіць. А мы савецкія людзі ў мінулым і нас нічым не возьмеш. Мы, калі трэба будзе, папу кардонам будзем выціраць і нічога страшнага, мы ж не выключныя і ў нас попа не такая, як у гэтых пендзосаў. Шкада, што з-за гэтага віруса праклятага з сённяшняга дня Грузія зачыніла мяжу з РФ. Спадзяюся, да лета ўсё наладзіцца.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Просім мадэратара форуму  Фрэдка ў сувязі з каранавірусам, выдаць усім  удзельнікам рэсурсу маскі або ж супрацьгазы 🙂 . 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
spartack, 16 сакавіка 2020 г.
Я не паважаю гэтую нацыю, бо яны лічаць сябе выключнымі. Гітлер таксама быў такі і мы ведаем, да чаго гэта прывяло. Янкі сябе лічаць выключнымі, а пры найменшым стресе баяцца. Колькі бядзён з-за іх у свеце, за Хірасіму і Нагасакі яны дагэтуль не адказваюць. Янкі няхай абсыраюцца і жаў туалетну [...]

а што ёсць нацыі, якія сябе выключнымі не лічаць? хлопцы дзейнічаюць у сваіх інтарэсах, у іх ёсць для гэтага ўсё і яны, заўваж, гэтага самі дасягнулі. Хірасіма Нагасакі і што? была вайна і трэба было ўсім прадэманстраваць свае аргументы, а на кім дэманстраваць, на ворагу, за якім, да таго ж, доўг, прыгадай пра японцаў з іх «сяброўскім» візітам у Кітай. яны японцам успомнілі нешта і правільна зрабілі, таму што яны гэта могуць, і ў іх ёсць матывацыя е”аць якая матывацыя. тое, што яны цяпер творуць, дык яны ў сваіх інтарэсах справы вядуць, не падабаецца – прад’явіце, не можаце прад’явіць – цярпіце. гэта заўсёды было і заўсёды будзе. цяпер яны, потым іх падвінуць. такія ж хлопцы, з такой жа воляй, але з большым жаданнем жыць. заўсёды выжывае той, хто хоча больш жыць, а гіне той, хто менш. ніякай неприязні, нацыя як нацыя, людзі як людзі. упэўнены, гэта не самая вялікая праблема, з якой ім даводзілася мець справу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
603
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 кас 2017 г.

Гэта ўсё, бо ў іх няма дастаўкі ежы на дом – тыпу Утконоса.

А наогул амерыканцы – не нацыя, правільней будзе казаць краіна. Але выключнасць, так, такое ёсць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 343
Публікацыі
32 066
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Гэтыя амерыкасы так доўга здымалі фільмы пра апакаліпсіс, што і цяпер ён да іх зазірнуў праз паніку ў галовах. Кропка адліку – супермаркеты…

Туалетная папера, вада, парашкі для мыцця бялізны… Складаецца ўражанне, што іх чакае “смерць” праз пранос 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Legioner, 16 сакавіка 2020 г.
А ўвогуле амерыканцы – не нацыя, правільней будзе казаць краіна.

Не блытай з нацыянальнасцю. Менавіта нацыя. Дрэнная як па мне,але ўсё ж нацыя.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Timmy, 16 сакавіка 2020 г.
а што ёсць нацыі, якія сябе выключнымі не лічаць? хлопцы дзейнічаюць у сваіх інтарэсах, у іх ёсць для гэтага ўсё і яны, заўваж тое самі дасягнулі. хірасіманагаса́кі і што? была вайна і трэба было ўсім прадэманстраваць свае аргументы, а на кім дэманстраваць, на ворагу, за якім, дарэчы, доўг, пр [...]

Та ну кідать. Яны вядуць справы ў інтарэсах НАЦЫІ? Нічога не блытаеш? Заўсёды справы вядзе адна жменька людзей супраць іншых. Вось і ўсё. А нацыя херацыя – гэта ўсё для статка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
а што ёсць нацыі, якія сябе выключнымі не лічаць? хлопцы дзейнічаюць у сваіх інтарэсах, у іх ёсць для гэтага ўсё і яны, заўваж яе самі дасягнулі. Хірасіма і Нагасакі і што? была вайна і трэба было ўсім дэманстраваць свае аргументы, а на кам дэманстраваць, на ворагу за якім, да таго ж доўг, пра [...]

Вось я грузін, але я сябе не лічу выключным. За ўсіх маіх землякоў не буду казаць, але я звычайны просты чалавек. Той самы, што рускі, украінец ці іншы. Таксама дзве рукі, дзве ногі і адно сэрца. А ўвогуле глупства гаварыць пра сваю выключнасць. У ЗША манія велічы, вялікія гэтым не пакутуюць. Нічога яны не дасягнулі, наадварот у гэтай нацыі вялікія даўгі. Калі ласка ніколі не пішыце, што загибель шматтысячнага народа – гэта нічога і што так і павінна быць. ЗША за такое чакае пакаранне, рана ці позна яны атрымаюць па заслугах. Папраўлюся, што я пра ўсю нацыю не пішу і сярод іх ёсць нармальныя і годныя людзі. Але ў асноўным яны такія, у іх менталітэт і выхаванне іншае, усяго баяцца. Як мне расказвалі, у іх у арміі, калі няма ў туалеце туалетнай паперы, то салдат можа лічыць гэта прыгнечваннем. А нашаму салдату ўсё па барабану, кардоннай папяроўкай попу выцраў і марш-бросак некалькі кіламетраў. Таму, відаць, кажуць, рускага не пераможаш. Шкада, што цяпер крыху слабеей стала з-за грамадства маці. Служаць год і як у дзіцячым садзе ў іх ціхае гадзіна. Ды ладна, у нас усё будзе нармальна, хутка лета – попу травой будзем выціраць 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Вось я грузін, але я не лічу сябе выключным.

Ты таксама нацыю з нацыянальнасцю блытаеш…Гэта АБСАЛЮТНА розныя паняцці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
AydarKaribullin, 16 сакавіка 2020 г.
Ты таксама нацыю з нацыянальнасцю блытаеш… Гэта АБСАЛЮТНА розныя паняцці.

Разумею, але растлумачыць не змог. У нацыі няма нацыянальнасці. Яна ёсць у чалавека.  Увогуле зразумее хто як хоча 🙂 .  Ладна пайду ў Сбербанк схожу, забыў кодавое слова, а праз тэлефон не даюць.  Карацей выпадкова адключыў ліміты на карце, калі пс Яндэкс хацеў грошы перавесці.  Як гэта так не разумею, склероз па ходу, старосць не радасць :). 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Та ну кінь. Яны вядуць справы ў інтарэсах НАцыі? Нічога не блытаеш? Заўсёды справы вядуць адна жменька людзей супраць іншых. Вось і ўсё. А нацыя херацыя – гэта ўсё для статку.

Вядуць справы ў сваіх інтарэсах. Магчыма, неправільна выказаўся. 

Вось я грузі́нец, але я не лічу сябе выключным. За ўсіх маіх суайчыннікаў не буду гаварыць, але я звычайны просты чалавек. Такі ж, як рускі, украінец ці іншы. Таксама дзве рукі, дзве ногі і адно сэрца. А наогул глупава гаварыць пра сваю выключнасць. У ЗША манія велічы, вялікія гэтым не церпяць [...]

Ага, усяго баяцца, іх да баяцца. Выхаванне іншае, гэта так. Што датычыць тысячы чалавек, то вайна была. І гэта быў прадуманы, граматны ход, які прынёс патрэбны эфект. Я імі не захапляюся, але грэбаваць імі няма за што. Яны занялі сваё месца пад сонцам і пашыраюць зону камфорту. У вялікай палітыцы разменныя манеты таксама не малыя. І так, калі спатрэбіцца, таксама выцруцца і кардонам, і лопухом, і адвёрткай, не трэба іх успрымаць як разбалаваных няньак. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
І так, калі спатрэбіцца, таксама падцёрнуцца картоном і лапухом і адвёрткай, не трэба іх успрымаць як разьбалваных няжэнкаў.

Не згаджаюся. Не падцёрнуцца. Пойдуць страйкаваць і будуць патрабавать. За столькі гадоў ім сапраўды ўнушылі, што яны супер-пупер людзі. Плюс Галівуд. У выніку яны так думаюць. Але да рэальнасці гэта не мае ні найменшага дачынення…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Не згодзен. Не падцруцца. Пайдуць баставаць і патрабаваць. За столькі гадоў ім рэальна ўнушылі, што яны супэр-пупэр людзі. Плюс Галівуд. Яны ў выніку так думаюць. Але да рэальнасці гэта не мае ні найменшага дачынення…

хто-то можа і пайдзе баставаць, і гэта таксама нядрэнна, калі чалавек абараняе свае грамадзянскія правы. я пра тое, што з

з бруднай попай яны хадзіць не ўмеюць не горш за іншых

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
хто-небудзь можа і баставаць пойдзе, і гэта таксама нядрэнна, калі чалавек абараняе свае грамадзянскія правы. я пра тое, што з гразнай задніцай яны хадзіць не ўмеюць не горш за іншых

Не спрачаюся. Абароняць правы – гэта нармальна. Я трохі пра іншае. Пастаў, напрыклад, грамадзяніна РФ і таго ж янкі ў роўныя ўмовы. Абсалютна роўныя. Як думаеш, у каго будзе перавага?

Скажам, сярэднестатыстычнага мужчыны гадоў 40 і ў тайгу. Дагадайся, хто раней здыхне?

Проста яны настолькі разнішаваныя сваім камфортам, што трохі ўлева, трохі ўправа – і яны бясдапаможныя. На жаль, апошнім часам такая ж тэндэнцыя прасочваецца і ў нас. Люд становіцца ўсё меней і тупее…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Не спрачаюся. Абароняць правы – гэта нармальна. Я трохі пра іншае. Паставь, напрыклад, грамадзяніна РФ і таго ж янкі ў роўныя ўмовы. Абсалютна роўныя. Як думаеш, у каго будзе перавага ? Скажам сярэднестатыстычнага мужчыну гадоў 40 і ў тайгу. Адгадай, хто раней здыхне ? Проста яны настоль [...]

Можа проста тайгу наведваюць усе радзей? Я думаю, што людзі ў сваім большасці не горшыя за нас і не лепшыя. Ім такі лад жыцця па душы, не думаю, што ім чужая ўменне прыстасоўвацца да цяжкіх умоў. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.

знайшлі што абмяркоўваць, гэта ж самы тоўсты троллеблохер усяго YouTube) паглядзіце іншыя яго відэа, дзе ён расказвае, як амерыканцы жруць памоі і жывуць у каробках)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
StalinGulag, 16 сакавіка 2020 г.
нашлі што абмяркоўваць, гэта ж самы тлусты троллеблохер усяго ютуба) паглядзіце іншыя яго відэа, дзе ён расказвае, як амерыканцы жаруць памоі і жывуць у каробках)

Відаў не адно яго відэа. І што ж там не так? Чалавек 20 гадоў там пражыў. У адрозненне ад нас. Распавядае, што і як.

Або ты па-ранейшаму лічыш, што там малочныя рэкі і кісяльныя берагі? Ці няма амерыканцаў, якія жасяць памоі і жывуць у каробках?

Або можа вось гэты відос пра штурханіну ў супермаркетах таксама мантаж?

P.S. І так. Я НІКОЛІ не схільны давяраць з пачатку таму, што бачу. І заўсёды пераправяраю некаторыя сказаныя людзьмі рэчы. На шчасце, інтэрнэт дазваляе гэта зрабіць. І ты ведаеш. Дзіўна, але но многія рэчы, ім агучаныя, праўда ) Скажам так. Асноўапалагавыя. Гэта як арэнда жылля, сярэднія заробкі, падаткі, выдаткі на страхоўкі, якіх там овердокуя і гэтак далей…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Рэбята, не забывайце, што няма дрэннай нацыі, ёсць дрэнныя людзі. У янкоў выхаванне іншае, мэнталітэт іншы. Я чалавек з былога СССР і не магу іх зразумець, з іх капіталістычнымі і дэмакратычнымі норамі. Магчыма, яны добрыя, але мне ніколі не падабаліся людзі, якія ставяць сябе вышэй за іншых. А ў Амерыкі менавіта такая дыктатарская палітыка. На жаль, я не быў у Амерыцы, але па тэлебачанні і ў інтэрнэце бачу як і што, роблю высновы. Там добра, дзе нас няма, а мне добра і ў РФ, і ў сябе на радзіме. Прашу ўсіх, хто захоча, не весці дыялогу пра палітыку, у нас на форуме гэта забаронена. Мы простыя людзі і нам гэтая палітыка ні да чаго. Усім усяго найлепшага і беражыце сябе, асабліва цяпер. У нас пакуль туалетнай паперы ў краіне дастаткова, учора купляў і ніякага ажыятажу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37