Amatic - абмеркаванні і водгукі
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
4 May 2016
ад
PavelFredooc
|
136 Адказаў
|
21,440 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591 ужо вывела
@anutka89.Уключы КВН зараз Amatic у ўсіх не загружаецца)і тым больш без КВНА )можа ты ўпершыню гуляла без КВНА ?
@akop591 не дапамог ён, слот увогуле памылку выдае.
У рускіх казіно Аматик да гэтага часу пераважна на 95 % – Скрыпты, і той, хто гэтага не разумее, можа 100% развітацца з вашымі грошайкамі🤣🤣🤣 – гэта першае і, мабыць, галоўнае для тых, хто ўмеюць думаць.
Далей, калі вы гуляеце ў Амерыцы ў дробных і няшчасных якіх нейкіх амаль голых рэсурсах, то:
1. Калі вы новая тэма і толькі пачалі катаць або ўжо ў мінусе, то вас на гэтыя Скрыпты выставяць адпаведна якую-ніякую аддачу і нават можа быць занос нейкі. Атрымаўшы нейкі выйгрыш – бескарысна далей упірацца, трэба выводзіць, бо большага атракцыёна Шчодрасці не будзе!
2. Калі першы пункт справядлівы і Аматик больш-менш гуляе і вы гэта 100% бачыце па спінах, то трэба
2.1
Ставіць па-крупнаму па магчымасці, зыходзячы з вашых фінансавых магчымасцей, а лепш па максбету катать або вельмі вяліка, калі ёсць запас грошай на гульню, пакуль не будзе першай выдачы… і здымаць і выводзіць і казаць да пабачэння Аматыку менавіта ў дадзенай казе!
3. Калі вы катаеце менавіта ў нармальным казе і слот паказвае гульню і перад вамі 100% ліцэнзаваны слот, раю адназначна катаць вяліка адразу – ці за, ці супраць, зноў жа зыходзячы са сваіх магчымасцяў, бо па дробязях штосьці атрымаць – гэта несур’ёзна, далей на дыстанцыі Аматик вас усё роўна солье 100 з 100!
Нооооо – гэта з улікам запасу ў вас грошай да першай нармальнай выплаты, каб або выйграць, або адыграцца, і галоўнае, вы катаеце не праз Вінні-Пуха, інакш прагрэс будзе страчаны, а закатанае потым не вярнуць і пры адмоўнай катцы гэта вельмі істотны фактар.
Як-то так🤣 падзяліўся сваім досведам, спадзяюся, каму-то гэта спатрэбіцца.
Асабіста я сам у Аматыку больш Нідзе!!! Не катаю, бо ўсюды Скрыпты, а тыя нямногія 3-5% казіно, дзе ён у арыгінале і ліцэнзійны, Аматик там тупа больш не гуляе, думаю, палітыка самога правайдэра такая. Прычым неважна, свежы ў вас акаунт ці не, але Аматик нідзе больш не гуляе! Лягчэй рэальна ў скрыптовы пакатаць на свежым аке, дзе ў смецці нейкі, і падняўшы трохі – спыніцца і вывесці.
У Ру казінах Аматик дагэтуль пераважна на 95 % – Скрыпты, і той, хто гэтага не разумее, можа на 100% развітацца са сваімі грошамі🤣🤣🤣 гэта першае і, магчыма, галоўнае для тых, хто ўмеюць думаць.
Далей, калі Вы гуляеце ў Аматик у дробных і галечных, ну практычна абдзеленных рэсурсах, то:
1. Калі Вы новая рэга і толькі пачалі круціць або ўжо ў мінусе, то Вам на гэтыя Скрыпты выставяць з установы гульнявой адпаведна якую-Нікакую аддачу і нават можа быць 100 % занос нейкі. Атрымаўшы нейкі выйгрыш, бессэнсоўна далей упірацца – трэба вывадзіць, бо больш атракцыёна Шчодрасці не будзе!
2. Калі першы пункт справядлівы і Аматик больш-менш гуляе і Вы гэта 100% бачыце па спінах, то трэба
2.1
Ставіць па-вялікаму па магчымасці, зыходзячы з Вашых фінансавых магчымасцей, а лепш па максбэце круціць або вельмі вяліка, калі ёсць запас грошай на гульню, пакуль не будзе першая выдача… і здымаць і выводзіць і казаць да пабачэння Аматику менавіта ў дадзеным казіно!
3. Калі Вы катаеце менавіта ў нармальным казіно і слот паказвае гульню і перад Вамі 100% сапраўдны слот, раю адназначна круціць вяліка адразу – або за, або не, зноў жа зыходзячы з Вашых магчымасцей, бо па дробязях нешта атрымаць – гэта несурʼёзна; далей на дыстанцыі Аматик Вас усё роўна солье 100 з 100!
Я звычайна ад $10 круціў, калі бачыў і бачыў, што Аматик нешта там паказвае, і павышаў мінімальную стаўку ад $10-20 і вышэй, і калі што дае – дае тоўста!
Але можна і ад 100-200 рублёў і далей, зыходзячы з фінансавых магчымасцей сваіх; па капейках, ну не ведаю, дыстанцыя ўсё роўна вас знішчыць адназначна. Лепш тады Аматик абыходзіць бокам і выбраць іншага правайдэра для маленькіх ставак.
Нооооо гэта з улікам запасу ў Вас грошай да першай нармальнай выплаткі, каб або выйграць, або адбіцца. І галоўнае – Вы катаеце не праз Віні-Пуха, інакш прагрэс будзе страчаны, а закручанае потым не вярнуць, і пры адмоўнай катке гэта вельмі істотны фактар.
Як то так🤣 падзяліўся сваім вопытам, спадзяюся, камусьці гэта спатрэбіцца.
Асабіста я сам у Аматике болей нідзе!!! Не кручу, бо ўсюды Скрыпты, а тыя нямногія 3-5% казіно, дзе ён у арыгінале і сапраўдны, Аматик там тупа больш не гуляе – думаю, палітыка самога правайдэра такая. Прычым не важна, свежы ў Вас ак або не, але Аматик нідзе больш не гуляе! Лягчэй рэальна ў скрыптовы пакруціць на свежым аке дзе ў сметніцы нейкі і падняўшы трохі – спыніцца і вывесці.
Я не думаў, што яшчэ хто-небудзь катае ў Аматик) 😁 калі такі выбар правайдэраў і іх іксамі, у параўнанні з Аматик) раней не было выбару, вось і каталі ў яго, зараз хіба што па вялікай стаўцы за спін, тады магчыма пашанцуе што-небудзь убачыць
@vavilov ну трэба ж столькі гуляю ў іх ніколі не звяртаў увагі, буду ведаць, дзякуй за інфу.
@bodiart у пару слотаў па-старынцы заходжу часам, але не надоўга.
@pavel555 па прасоўцы завышанай стаўкі – цалкам згодзен. Раней я любіў Аматик, бо разганяў у ім баланс, заўсёды па завышанай стаўцы адносна банкролу. Тыя, напрыклад, калі на балансе 10к я гуляў па 100, калі ў іншых правайдэрах рэдка мог дазволіць сабе такое. Хуткія бонусы х100 і баланс падвойваўся, а то і ўтраіваўся. Пасля ўжо ішоў у прагмат і г.д. Таксама ў свой час я выкарыстоўваў ендорфіну… – але часы змяніліся і такія рэчы з 24 года ўжо не праходзяць, няма хуткіх бонусаў, ды і самі бонусы з такой х-совкай, што прагмат «нервна пакурыць у баку»
Хацеў распачаць тэму, выдзяляць 2 балансы на аматик і хаксоу альбо прагмат. Тыпа бітва правайдэраў і ўладкоўваць бонус‑хант.
Кароч, пачаў з аматика, за 7к злавіў 5 бонусаў. Рашыў адкрыць адразу, думаў, бонус‑хант не ўдаліся і першы ж слот даў х1000. Аматик мяне знатна прапусціў за хэйт 😀
@misha55 Слот добры выбраў. Я іншы час, але рэдка заходжу ў Аматик і толькі ў два слоты: Кніжкі Адміральскія (вось гэты) і кніжкі “Монтэзума”.
@misha55 значыць можа яшчэ аматик, а яго ўжо спісалі, проста па часцей хэйціць, хаіць неабходна)). а калі сур’ёзна, шкада, што на чацвёртым не паставіў, для амата неплоха х1к+ віншую!
@reddog123
У механіцы адмірала (як «легаси дед») ёсць адчуванне, што з-за некалькіх сімвалаў можа больш даць. Вось чаму падабаюцца.
А ў монтезуме і фарао ёсць адчуванне, што бонусы лягчэй ловяцца з-за абрэзаных выйгрышаў. Калі не 3 кніжкі, то залатая выпадзе. Дарэчы, я там не змог злавіць) Дала ў адмірале, у 2х лавлі лэдзі, з крабам і лакі зодыяк.
@pokerface
Дзякуй, у мяне рэкорд у гэтым слоце х1700, але там амаль усе сімвалы адкрыло.
Граю ў аматыку даволі рэдка, але аказалася меткава)
@misha55 віншую) Мой любімы слот у Amatic, але даўно не фартуе ў ім. Цяпер ты яшчэ і выцягнуў – зноў жа нічога ў яго не выб’ю))
@misha55 Да, ад мяне такое ж: але канкрэтна заўважаў вельмі шмат разоў, калі дае бук оф адмирал, то трэба правяраць kitty bet, джокераў і дзяўчынак з яйкамі, хоць гэта і смешна гучыць, але ўсе астатнія кніжныя слоты нічога не дадуць, т.е. гэта азтэк, квін, лорд, фортуна, фараон, монтезума хутчэй за ўсё адключаныя. І наадварот, калі монтезума, фараон дае, значыць будуць даваць такія слоты як супер кэц, даймонд кэц, білянэры, крабы. Калі дае казанова, то трэба ісці правяраць, вайт шарк, дэльфіна і не памятаю як называецца дзе дзяўчынка з жэмчугамі, трэба нібыта вайлды збіраць. Зноў жа, можа гэта канкрэтна ў мяне так, але гэта вось такое пастаянна адбываецца, калі ў аматыку сяджу.
@dvk12
Заўсёды забываю пра кіці гэтых, больш-менш нармальны слот у Amatic з механікай dog house.
Думаю, што гэта ўсё забабоны і асабісты фарт. Я за гады гульні чуў гісторыі, маўляў калі даў бук оф ацтэк, то значыць Amatic не гуляе. Ці яшчэ казалі, што ў Amatic заўсёды 3 слоты, што гуляюць, і трэба іх толькі знайсці. Карацей у кожнага сваё)
@misha55 я табе больш скажу, у аматыка яшчэ і мідас тандэраўскі ёсць, паспрабуй як-небудзь ён так і называецца Кінг Мідас.
@dvk12
Я гуляў у яго, зусім такі ж скрыпт як у тандэраўскім.
Дзіўна, што яны ў крабах не зрабілі скрыпт як у прагмате, тут хоць якая надзея засталася. А не як у прагмате, калі х20 дало, то 99,9% больш не будзе рыбакаў.
@misha55 думаеш крабы без скрыптоў? Сумняюся
amatic – пасля таго як зрабілі пакупныя бонусы, механіка ўжо стала не той, і гэта заўважна. Нават самі абароты ў барабане як-то не так выглядаюць, гэта асабістае маё меркаванне.
amatic – пасля таго як зрабілі купленыя бонусы, механіка ўжо стала не тая, і гэта заўважна. Нават самі абароты ў барабане як-то не так выглядаюць, гэта асабістае маё меркаванне.
@oktan я наогул не зразумеў гэтага правайдэра. Пачаў закачаць на 1вин і там яго крутзіць. Проста ў 0 круціш і ўсё
@didi88 ён даўно ўжо не гуляе нармальна. Цяпер, каб у аматіку бонуса злавіць, трэба спінаў 150 зрабіць, то раней мог даць бонус на спіне 20 або 30
@oktan глядзячы які слот у аматыку выбіраць, ёсць старэнькія слоты, якія не юзаюць, а яны перспектыўныя…
@oktan усе слоты граюць заўсёды, мы не трапляем у станоўчую сесію… Тут толькі шанц, інакш быць не павінна 😉