Амаль мільянер
Пагаворым пра жыццё
|
11 February 2020
ад
urbanjungle
|
5 Адказаў
|
401 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хіп-хоп стеліцца. Піўко, тэлек.
А ў кагоcь грошай шмат, Але жыццё гаўно.
А я шчаслівы – что не дзень, то свята!
Маята – гэта таксама класна. Вакол мяне казкі,
Спакусы, джакузі, плазмы…
…Я, вытрымаўшы вялікую паўзу, павольна, з расстаноўкай і асаблівай інтанацыяй, вымавіў:
З майго шчака скатылася буйная сляза…Ху@шкі!!! Адпіўшы з літровай бутэлькі апельсінавага джын-тоніка, я дастаў грошы, адкладзеныя на кватэру, і рвануў у бой, на шчасце ківі-банкамaт знаходзіўся ў краме насупраць майго дома. Так пачынаўся чарговы пра@б грошай…Як шмат букаў) хоць бы карцінку ўлепіў 😁
Усё вельмі проста. Такіх людзей няма. А ўсё астатняе – гэта міф. Але як кажа кніга кніг: Хто шукае, той знойдзе. Але гэта ўжо зусім з іншай серыі, бо парушае адну з 10-ці запаведзяў.
У пачатку нулявых Віцебск проста сталіца бетынгу)) вучыўся ў Туле з 00 па 04 гг. не памятаю ні адной букмекерскай канторы, затое гульнявых залаў пруд-пруды), Вінстан модныя сігі, ну х.з., колькі мне памяць не падводзіць тады ў модзе быў “рускі стыль”, фільтр а-ля парламент, а так я ўсе мае карэшы курылі LM сіні, пазней Chester Light, Kent і Parliament выключна па святах)
Я кураў Соверэн у канцы 90-х, Бонд чырвоны ў мягкай пачцы. А калі туга было – Пегас, Приму з фільтрам, а часам і без ))) А з гульнявымі заламі я тады ўвогуле не быў знаёмы ) Хоць і казінаў з рулеткамі і покерам было докера. У мяне сусед па інтэрнаце нават круп’е паспеў папрацаваць у 98 годзе )