Almaz казіно выклікае недавер!!!
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
7 April 2023
ад
kottoff23
|
8 Адказаў
|
604 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю паважаныя форумчане, хачу падзяліцца з вамі інфармацыяй пра новае казіно з сямейства Селектор, адрозненні толькі дробныя. Спасылку на гэты казік я знайшоў у групе селектара ў Vk, так сказаць ад бездзеяння пакутваў і вырашыў зарэгістравацца ў ім і скарыстацца бонусамі а менавіта: 20₽ за падпіску на Telegram, 5 ₽ за падпіску ў вк, 50 ₽ за публікацыю на сваёй старонцы ў вк, выканаўшы ўсе ўмовы для атрымання гэтых бонусаў, па факце атрымаў усё акрамя 50 ₽, па нейкай прычыне сістэма не бачыць, што я падзяліўся спасылкай на сваёй старонцы ў вк(( ну і добра 25 ₽ таксама грошы. хачу звярнуць увагу на софт, калі яго ўвогуле можна так назваць, усяго 5 правайдэраў, усе гульні адкрыты скрыпт, нават неузброеным вокам гэта відаць, 25 р па 50 капеек за спін у аматык ніразу нічога не сыграла, дарэчы ў гэтым казіно ў аматык можна выбіраць колькасць ліній) упершыню бачу за 10 гадоў )! у агульным не марнуйце свой час на гэты казік гэта казіно рэдкаснае г. думаю нядоўга праіснуе, мая ацэнка па 10-бальнай шкале 0.
пасля гэтай фразы можна было не распісваць далей, асабіста мне ўсё стала зразумела
самая смешная што і на такое г знайдзецца аўдыторыя )
Толькі потым не пішыце скаргу, што вам не выводзяць 300 рублёў вось ужо тыдзень)
Акрамя такіх як ты)нікто не гуляе ў такіх сметніцах як селектор і алмаз.
Слухай тыкало мы з табой знаёмы?
Не абавязкова ведаць чалавека,чтоб напісаць камент!Я не ў цябе ў гасцях,так што супакойся дружачок.
Разумеецца, ведаць не абавязкова, але сцвярджаць, што я катаю ў памойках тыпу селектара і алмаза, не варта, не ведаючы гэтага дакладна, а калі любіш гоніць паветра, то не адказвай на мае паведамленні.